Povezane vesti
Umesto "Mi" - na jednoj strani "on", a na drugoj "oni": Nestorovićevi bivši članovi zovu da se glasa protiv vlasti
N1 Info pre 24 sata
Isključeni članovi pokreta "Mi snaga naroda" - dr Branimir Nestorović pozvali su građane da na izborima ne glasaju za taj pokret, ukoliko njihovih imena nema na listi, a nema ih. Umesto toga, građanima poručuju da galsaju za liste koje su protiv… »
Poslanici "Mi snaga naroda" poručili biračima: Ne glasajte za naš pokret ukoliko ne uspemo da ga povratimo
Newsmax Balkans pre 1 dan
Četvoro poslanika Pokreta "Mi snaga naroda" pozvali su birače da glasaju za svaku drugu opciju koja je protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ukoliko oni sami, kako su naveli, ne uspeju da povrate pokret i budu na toj listi. Poslanici su takođe… »
Poslanici Mi snaga naroda pozvali da se ne glasa za taj pokret, potvrdili sastanak sa Andrejem Vučićem
Ist media pre 1 dan
Foto: Printscreen Narodni poslanici i članovi Predsedništva pokreta „Mi – snaga naroda” Borislav Antonijević, Branko Lukić, Slobodan Ilić i Ana Ivanović pozvali su građane da na predstojećim izborima ne glasaju za listu tog pokreta ukoliko se njihova… »
Četiri poslanika Mi snaga naroda: Glasajte protiv režima Aleksandra Vučića, borićemo se da povratimo stranku
Ozon press pre 1 dan
Četvoro poslanika Pokreta Mi snaga naroda obavestilo je javnost na današnjoj konferenciji za novinare da će se boriti da povrati stranku. Oni su pozvali birače da glasaju za svaku drugu opciju koja je protiv režima Aleksandra Vučića, ukoliko oni sami ne… »
Četiri poslanika Mi – snaga naroda: Borićemo se da povratimo stranku, birače pozvali da podrže opcije protiv vlasti
Serbian News Media pre 1 dan
Četvoro poslanika Pokreta Mi – snaga naroda saopštilo je na konferenciji za novinare da će se boriti da, kako navode, „povrate stranku“, nakon sukoba unutar pokreta. Ukoliko u tome ne uspeju i ne budu na izbornoj listi pokreta, pozvali su birače da… »
Poslanici Mi snaga naroda pozvali da se ne glasa za taj pokret, potvrdili sastanak sa Andrejem Vučićem
Danas pre 1 dan
Narodni poslanici i članovi predsedništva stranke Mi snaga naroda Borsilav Antonijejvić, Branko Lukić, Slobodan Ilić i Ana Ivanović su pozvali građane da na predstojećim izborima ne glasaju za listu tog pokreta ukoliko njih ne bude na listi. Ilić je… »
Antonijević potvrdio da je Nestorović u bolnici i objasnio kako je došlo do sastanka sa Andrejem Vučićem
Nova pre 1 dan
Poslanici i funkcioneri Pokreta "Mi snaga naroda", koji su nedavno isključeni iz te organizacije, najavili su da bez te stranke neće izlaziti na naredne parlamentarne izbore koji su zakazani za 25. oktobar. Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije… »
Antonijević potvrdio da je Nestorović u bolnici i objasnio kako je došlo do sastanka sa Andrejem Vučićem
N1 Info pre 1 dan
Poslanici i funkcioneri Pokreta "Mi snaga naroda", koji su nedavno isključeni iz te organizacije, najavili su da bez te stranke neće izlaziti na naredne parlamentarne izbore koji su zakazani za 25. oktobar. Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije… »
Vesti dana »
Studenti predstavljaju svoj program na više mesta u Beogradu i centralnoj Srbiji
N1 Info pre 8 satijoš 13 povezanih
(FOTO) Holandska policija rasturila nasilne ekstremno desničarske demonstracije u Hagu
N1 Info pre 58 minutajoš 24 povezane
Koalicija Evropska Srbija predala RIK-u potpise za izbornu listu
Morava info pre 1 satjoš 21 povezana
Srbija gazi Litvaniju! Međedović rutinski do drugog boda, u nedelju prilika za trijumf
Kurir pre 2 satajoš 40 povezanih