Povezane vesti
Ponovo smrt u životu Darka Lazića: Brate moj zar i ti da odeš ovako rano?
Kurir pre 2 dana
Pevač Darko Lazić na svom Instagramu oglasio se potresnim povodom. Pevač je objavio sliku bliske osobe, iako nije tačno naglašeno o kome je reč te s eod nje oprostio potresnim rečima. -Brate moj, zar i ti ovako rano da odeš. Duša me boli, počivaj u… »
"Brate moj, zar i ti ovako rano da odeš": Darko Lazić slomljen od tuge, javno podelio potresne reči
Mondo pre 3 dana
Pevač Darko Lazić oprostio se od bliske osobe putem Instagrama. Naime, on je podelio fotografiju mladića na motoru uz emotivan opis. "Brate moj, zar i ti ovako rano da odeš. Duša me boli, počivaj u miru", napisao je on. Pogledajte objavu Darka Lazića… »
"Brate moj, zar i ti ovako rano da odeš" Darko Lazić načisto slomljen od bola, podelio potresne reči: "Duša me boli, počivaj u…
Blic pre 3 dana
Darko Lazić ima čak tri stana u Beogradu dok u rodnom selu ima kuću. Ipak, radovi na toj drugoj kući još uvek nisu u potpunosti završeni. Pevač Darko Lazić na svom Instagramu oglasio se potresnim povodom. On je podelio fotografiju bliske osobe od koje se… »
"Brate moj, zar i ti ovako rano da odeš?" Darko Lazić slomljen zbog bola, podelio potresnu poruku: "Počivaj..."
Telegraf pre 3 dana
Pevač Darko Lazić na svom Instagramu oglasio se potresnim povodom. Pevač je objavio sliku bliske osobe, iako nije tačno naglašeno o kome je reč te s eod nje oprostio potresnim rečima. Na slici koju je lazić podelio je mladić na motoru, čiji se identitet… »
Vesti dana »
Nastavljeno suđenje u predmetu „Generalštab“, optuženi Aleksandar Ivanović ponovo negirao krivicu (VIDEO)
Insajder pre 12 minutajoš 14 povezanih
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 12 povezanih
Izgoreo stan u Novom Sadu: Jedna osoba povređena, 32 evakuisane
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 22 povezane