Povezane vesti
Zel: Istorijski sastanak Netanjahua i Dodika
Euronews pre 9 sati
Sastanak izraelskog premijera Benjamina Netanjahua i predsednika SNSD Milorada Dodika u Јerusalimu bio je istorijski, istakao je predsednik Republikanske partije u Izraelu Mark Zel. "Bila mi je čast da prisustvujem jučerašnjem istorijskom susretu", naveo… »
Zel: Sastanak Milorada Dodika i Benjamina Netanjahua bio je istorijski
Politika pre 9 sati
Priča o užasu logoraša koja tek treba da bude ispričana. Sastanak izraelskog premijera Benjamina Netanjahua i predsednika SNSD Milorada Dodika u Jerusalimu bio je istorijski, istakao je predsednik Republikanske partije u Izraelu Mark Zel. „Bila mi je… »
Mark Zel: Istorijski sastanak Netanjahua i Dodika u Jerusalimu (foto)
Kurir pre 10 sati
Sastanak izraelskog premijera Benjamina Netanjahua i predsednika SNSD Milorada Dodika u Jerusalimu bio je istorijski, istakao je predsednik američke Republikanske partije u Izraelu Mark Zel. - Bila mi je čast da prisustvujem jučerašnjem istorijskom… »
Dodik sa Netanjahuom: RS može da računa na Izrael kao partnera
Danas pre 1 dan
Predsednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je premijer Izraela Benjamin Netanjahu na sastanku u Jerusalimu potvrdio da Republika Srpska može da računa na Izrael kao partnera. Milorad Dodik je naveo da se razgovor odnosio na realizaciju ranijih… »
Vesti dana »
Ko sme u Belu kuću Trampova lista nepoželjnih medija sve duža: CNN, MS Now i Politiko na udaru
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Grenland je američki! Tramp šokirao objavom: "Postigli smo dogovor, Americi se daje trajna kontrola nad bezbednošću i svim drugim potrebama na ostrvu"!
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Rusija uputila Japanu protestnu notu zbog razmeštanja američkih projektila Tajfun
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić se sastao sa Zelenskim na marginama samita Karpatske inicijative u Ukrajini
Danas pre 7 satijoš 1 povezana