Povezane vesti
Pred sam početak, otkazana je i sedma predstava Bitefa – „Crno zlato“ Olivera Frljića
Vreme pre 3 dana
Neplanirano, Bitef je dobio slobodan dan zato što je neposredno pred početak, otkazana predstava „Crno zlato“ Olivera Frljića. Na Bitefu večeras neće biti prikazana predstava „Crno zlato“, zato što je, nepun dan pre nego što je trebalo da počne –… »
Predstava Olivera Frljića uprkos protivljenju autora uvrštena u program Bitefa, skinuta nakon njegovog intervjua Danasu
Nova pre 2 dana
Jedan od najvažnijih stvaralaca na evropskim i regionalnim scenama, hrvatski reditelj Oliver Frljić, postao je „specijalni slučaj“ oficijelnog, režimskog 59. Bitefa, jer je predstava „Crno zlato“ koju je režirao u Beogradskom dramskom pozorištu, ostala u… »
Predstava Olivera Frljića uprkos protivljenju autora uvrštena u program Bitefa, skinuta nakon njegovog intervjua Danasu
N1 Info pre 2 dana
Jedan od najvažnijih stvaralaca na evropskim i regionalnim scenama, hrvatski reditelj Oliver Frljić, postao je „specijalni slučaj“ oficijelnog, režimskog 59. Bitefa, jer je predstava „Crno zlato“ koju je režirao u Beogradskom dramskom pozorištu, ostala u… »
Posle intervjua Olivera Frljića Danasu, njegova predstava „Crno zlato“, za koju nije dao saglasnost da se igra na režimskom…
Danas pre 2 dana
INTERVJU Oliver Frljić: „Neprihvatljivo mi je da se predstava „Crno zlato“ igra na Bitefu, ako dobije nagradu mogu je uručiti…
Danas pre 3 dana
Našao sam se u šizofrenoj situaciji, gdje sam kao autor stavljen u kontekst na koji ne pristajem. Stavljanje predstave u kontekst koji je njezinom autoru neprihvatljiv, svakako je oblik nasilja i nad autorom i nad samim radom – kaže za Danas hrvatski… »
Vesti dana »
Izbori u Rusiji nisu nikog iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti: BBC urednik
BBC News pre 46 minutajoš 25 povezanih
Spremite se, do kraja sedmice svaki dan nas čeka ovo: Oglasio se RHMZ, vreme se menja!
Telegraf pre 20 minutajoš 24 povezane
Danas je veliki praznik: Vernici danas proslavljaju Rođenje Presvete Bogorodice - Malu Gospojinu
RINA pre 10 minutajoš 17 povezanih
AFD pobedio na izborima u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, Levica u Berlinu - Mercov debakl
RTS pre 11 minutajoš 14 povezanih