Povezane vesti

MOJA ĆERKA NE TREBA DA SE SLIKA KAO STARLETA! Haris Džinović razočaran u ćerku!

MOJA ĆERKA NE TREBA DA SE SLIKA KAO STARLETA! Haris Džinović razočaran u ćerku!

Svet & Skandal pre 2 dana
Poznati pevač Haris Džinović ponovo je privukao veliku pažnju javnosti iskrenim priznanjem o porodičnim odnosima i distanci koja je nastala između njega i njegove ćerke. Iako je uvek isticao koliko mu je važno da članovi njegove porodice vode računa o… »
"Moja ćerka ne treba da se slika kao starleta": Haris Džinović razočaran Đinom, evo kakve fotke kači na mreže

"Moja ćerka ne treba da se slika kao starleta": Haris Džinović razočaran Đinom, evo kakve fotke kači na mreže

Mondo pre 2 dana
Đina Džinović na društvenim mrežama često objavljuje provokativne fotografije što se njenom ocu ne dopada. Haris je govorio o tome da misli da joj ne priliči da pozira kao starleta. Haris je ćerkine društvene mreže oštro komentarisao još pre nekoliko… »
"Moja ćerka ne treba da se slika kao starleta" Haris Džinović priznao da je razočaran u Đinu: "Isključio sam emocije"

"Moja ćerka ne treba da se slika kao starleta" Haris Džinović priznao da je razočaran u Đinu: "Isključio sam emocije"

Blic pre 2 dana
Porodični odnosi između Harisa i Đine su zahladneli, a Haris je priznao da više nema emocija prema ćerki i da su distancirani. Iako ju je savetovao da bude u granicama pristojnosti, Đina nastavlja sa izazovnim objavama Đina Džinović na društvenim mrežama… »

Vesti dana »