Povezane vesti
"Znam ja, on je gej": Naš glumac u braku sa Ukrajinkom, odgovorio na glasine da mu je paravan
Mondo pre 2 dana
Poznati glumac Dušan Kaličanin (41) stupio je u brak 2023. godine sa balerinom Margaritom Margo Čeromuhinom (30) daleko od očiju javnosti, nakon sedam godina emotivne povezanosti. Ona je poreklom iz Ukrajine. Par je u skladnom braku, međutim, kao i mnoge… »
Naš poznati glumac oženio 10 godina mlađu Ukrajinku, a mnogi misle da im je brak farsa: "Kažu mi, znam ja, on je gej"
Kurir pre 2 dana
Glumac Dušan Kaličanin (41) već tri godine je u braku sa prelepom Ukrajinkom Margaritom Margo Čeromuhinom koja je od njega mlađa 10 godina. Kako kaže, susreće se sa brojnim komentarima potpunih neznanaca koji tvrde da je njegov bračni život farsa, a idu… »
"Znam ja, on je gej" Naš glumac oženio Ukrajinku, a mnogi misle da im je brak fejk: On odbrusio "Ne možeš..."
Telegraf pre 2 dana
Poznati glumac Dušan Kaličanin (41) stupio je u brak 2023. godine sa balerinom Margaritom Margo Čeromuhinom (30) daleko od očiju javnosti, nakon sedam godina emotivne povezanosti. Ona je poreklom iz Ukrajine. Par je u skladnom braku, međutim, kao i mnoge… »
"Znam ja, on je gej" Naš poznati glumac (41) oženio Ukrajinku (30), a mnogi misle da im je brak farsa - odbrusio samo tako…
Blic pre 3 dana
Glumac oštro demantuje komentare o svojoj orijentaciji i ističe prave vrednosti emotivnog odnosa. Kaličanin naglašava da se ljubav, strast i iskrenost ne mogu sakriti kada partneri žive zajedno. Poznati glumac Dušan Kaličanin (41) stupio je u brak 2023… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
(Foto) Ivanović na suđenju za "Generalštab" negirao krivicu: "Niko nije tražio da falsifikujem dokumenta"
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 22 povezane
Student o napadima na nosioce liste: Diskreditacija je nešto čime se oni bave već 14 godina
Glas Zaječara pre 5 satijoš 13 povezanih
"Tužimo Trampa": Tri medijske kuće najavile tužbu zbog zabrane ulaska u Belu kuću
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
"To joj je rekao?!": Desingerica u šoku zbog prozivki pobednika Pinkovih zvezda, Karleuša mu nije ostala dužna
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih