Povezane vesti
"Gađao me je nožem u leđa" Jovana Jeremić doživela izdaju: Patila mesecima, a sada poslala žestoku poruku i svi misle da su…
Blic pre 2 dana
Jovana je izjavila da ne želi više komentarisati Draganove postupke i da brani svoju teritoriju u medijima. Naglasila je da više neće dozvoliti zloupotrebu svog imena i da je došlo vreme da se obračuna sa onima koji pokušavaju da je iskoriste. Jovana… »
"Gađao me je nožem u leđa": Jovana Jeremić poslala žestoku poruku o izdaji, svi misle da je reči posveti Draganu
Mondo pre 2 dana
Dok su svi mislili da će Jovana i Dragan otići pred oltar, usledio je raskid i oboje su danas u drugim odnosima. I dok oboje planiraju venčanja sa novim partnerima, Jovana je sada na Instagramu poslala poruku za koju mnogi misle da je posvećena upravo… »
"Gađao me je nožem u leđa" Jovana doživela izdaju: Mesecima patila, svi misle da su ove reči upućene Draganu
Telegraf pre 2 dana
Jovana Jeremić uskoro planira da stane na ludi kamen sa Milošem Stojanovićem Tigrom o čemu je više puta govorila. Voditeljka je bila do pre nekoliko meseci u vezi sa Draganom Stankovićem, biznismenom, za kojeg su svi mislili da će je odvesti pred oltar… »
Voditeljki bogati dečko prepisao vilu sa bazenom blizu Beograda. Raskinuli, pa on verio drugu - ovo su svi detalji: "Za samo…
Blic pre 2 dana
Jovana je javno komentarisala Draganovu novu vezu, dodajući duhovite i ironične primedbe o njegovom privatnom i poslovnom životu. Nakon raskida, Dragan je promenio ime vile iz „Vila Jovana“ u „Vila AS“. Voditeljka Jovana Jeremić raskinula je prošle… »
Vesti dana »
BBC: Izbori u Rusiji nisu nikoga iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti
Beta pre 3 minutajoš 31 povezana
Prijava građana za naknadu od 6.000 dinara završava se večeras u ponoć
Serbian News Media pre 58 minutajoš 25 povezanih
Danas svežije i oblačno, ponegde kiša i pljuskovi sa grmljavinom
Insajder pre 23 minutajoš 24 povezane
Danas je Mala Gospojina: Veruje se da današnje vreme otkriva kakvi će biti jesen i zima
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
AFD pobedio na izborima u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, Levica u Berlinu - Mercov debakl
RTS pre 23 minutajoš 14 povezanih