Povezane vesti

Mickoski: Mi smo vrhunski prioritet SAD u regionu

Mickoski: Mi smo vrhunski prioritet SAD u regionu

Beta pre 1 dan
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je da je njegova zemlja vrhunski prioritet Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u regionu. U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi… »
Mickoski: Mi smo vrhunski proritet SAD u regionu

Radio sto plus pre 21 sat
U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi bliskog prijatelja i da razgovaraju o kapitalnim projektima u energetici i infrastrukturi. “Ono što me raduje jeste činjenica da nas apsolutno u… »
Premijer Severne Makedonije: Mi smo vrhunski proritet SAD u regionu

Premijer Severne Makedonije: Mi smo vrhunski proritet SAD u regionu

N1 Info pre 22 sata
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je da je njegova zemlja vrhunski prioritet Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u regionu. U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingtonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi… »

Serbian News Media pre 22 sata
U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi bliskog prijatelja i da razgovaraju o kapitalnim projektima u energetici i infrastrukturi. „Ono što me raduje jeste činjenica da nas apsolutno u… »

Pravo u centar pre 22 sata
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je da je njegova zemlja vrhunski prioritet Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u regionu. U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi… »

Vesti dana »