Povezane vesti
Mickoski: Mi smo vrhunski prioritet SAD u regionu
Beta pre 1 dan
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je da je njegova zemlja vrhunski prioritet Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u regionu. U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi… »
Mickoski: Mi smo vrhunski proritet SAD u regionu
Radio sto plus pre 21 sat
U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi bliskog prijatelja i da razgovaraju o kapitalnim projektima u energetici i infrastrukturi. “Ono što me raduje jeste činjenica da nas apsolutno u… »
Premijer Severne Makedonije: Mi smo vrhunski proritet SAD u regionu
N1 Info pre 22 sata
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je da je njegova zemlja vrhunski prioritet Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u regionu. U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingtonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi… »
Serbian News Media pre 22 sata
U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi bliskog prijatelja i da razgovaraju o kapitalnim projektima u energetici i infrastrukturi. „Ono što me raduje jeste činjenica da nas apsolutno u… »
Pravo u centar pre 22 sata
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je da je njegova zemlja vrhunski prioritet Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u regionu. U intervjuu državnoj agenciji MIA, koji je dat u Vašingttonu, Mickoski je rekao da SAD u njegovoj vladi vidi… »
Vesti dana »
Studentska lista predstavlja plan u Beogradu i u centralnoj Srbiji
Telegraf pre 6 satijoš 13 povezanih
Dejvis kup: Međedović rutinski protiv Gaubasa, teniseri Srbije vode protiv Litvanije 2:0
Dnevnik pre 26 minutajoš 34 povezane
Osipanje izborne liste Evropska Srbija zbog odluke o izlasku na izbore
Naslovi.ai pre 6 satijoš 29 povezanih