Povezane vesti

Pokret Mi snaga naroda objavio kakvo je zdravstveno stanje Branimira Nestorovića

Pokret Mi snaga naroda objavio kakvo je zdravstveno stanje Branimira Nestorovića

Nova pre 9 sati
Pokret Mi snaga naroda saopštio je večeras da je predsednik tog pokreta Branimir Nestorović zadržan u bolnici i da je njegovo zdravstveno stanje stabilno. Kako se navodi u saopštenju Informativne službe Pokreta, Nestorović je juče svojevoljno otišao na… »
Branimir Nestorović zadržan u bolnici: Oglasio se pokret "Mi, snaga naroda": Otkriveno u kakvom je stanju

Branimir Nestorović zadržan u bolnici: Oglasio se pokret "Mi, snaga naroda": Otkriveno u kakvom je stanju

Blic pre 9 sati
Branimir Nestorović, predsednik pokreta "Mi, snaga naroda", zadržan je u bolnici, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno Nestorović je sam otišao na redovni lekarski pregled, nakon čega su ga zadržali radi dodatnog praćenja i terapije Pokret "Mi, snaga… »
Pokret "Mi - Snaga naroda" potvrdio da je Nestorović dobro: Svojevoljno je otišao na pregled

Pokret "Mi - Snaga naroda" potvrdio da je Nestorović dobro: Svojevoljno je otišao na pregled

Radio 021 pre 9 sati
Pokret "Mi - Snaga naroda" saopštio je da je zdravstveno stanje Branimira Nestorovića stabilno. Kako su naveli, Nestorović je juče svojevoljno otišao na redovni lekarski pregled, prenosi N1. "Nakon detaljnih pregleda, eminentni stručnjaci sa… »
Pokret Mi snaga naroda saopštio kakvo je zdravstveno stanje Branimira Nestorovića

Pokret Mi snaga naroda saopštio kakvo je zdravstveno stanje Branimira Nestorovića

Nedeljnik pre 10 sati
Pokret Mi snaga naroda saopštio je večeras da je predsednik tog pokreta Branimir Nestorović zadržan u bolnici i da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, piše Danas. Kako se navodi u saopštenju Informativne službe Pokreta, Nestorović je juče svojevoljno… »
"Mi snaga naroda": Nestorovićevo zdravstveno stanje stabilno, svojevoljno otišao na pregled

"Mi snaga naroda": Nestorovićevo zdravstveno stanje stabilno, svojevoljno otišao na pregled

N1 Info pre 11 sati
Pokret "Mi snaga naroda" saopštio je da je zdravstveno stanje Branimira Nestorovića stabilno. Kako su naveli, Nestorović je juče svojevoljno otišao na redovni lekarski pregled. "Nakon detaljnih pregleda, eminentni stručnjaci sa Univerzitetskog kliničkog… »

Vesti dana »