Povezane vesti

Ljajić: Ko god pobedi, mi ćemo se pitati

Ljajić: Ko god pobedi, mi ćemo se pitati

Radio sto plus pre 1 dan
On je na predizbornom skupu u dvorani “Pendik” kazao da su realni i da ne mogu da pobede na predstojećim, vanrednim, parlamentarnim izborima. “Mi se ni ne borimo da pobedimo, ali se borimo da naši poslanici budu presudni. Godinama slušamo da se govori da… »
Rasim Ljajić na predizbornom skupu u Novom Pazaru: Mi ćemo se pitati, ko god pobedio

Rasim Ljajić na predizbornom skupu u Novom Pazaru: Mi ćemo se pitati, ko god pobedio

Insajder pre 22 sata
Nosilac liste Sandžačke demokratske partije (SDP) i Crnogorske demokratske partije (CDP) Rasim Ljajić poručio je večeras u Novom Pazaru da će se, nakon izbora, oni "biti jači i da će se pitati", ko god pobedio. Rasim Ljajić. FOTO: Srđan Ilić On je na… »
Ljajić: Ne borimo da pobedimo, već da naši poslanici budu presudni

Ljajić: Ne borimo da pobedimo, već da naši poslanici budu presudni

N1 Info pre 22 sata
Nosilac liste Sandžačke demokratske partije (SDP) i Crnogorske demokratske partije (CDP) Rasim Ljajić poručio je večeras u Novom Pazaru da će, nakon izbora, oni "biti jači i da će se pitati", ko god pobedio. On je na predizbornom skupu u dvorani "Pendik"… »
Ljajić: Ko god pobedi, mi ćemo se pitati, da naš glas odlučuje

Ljajić: Ko god pobedi, mi ćemo se pitati, da naš glas odlučuje

Nova pre 22 sata
Nosilac liste Sandžačke demokratske partije (SDP) i Crnogorske demokratske partije (CDP) Rasim Ljajić poručio je večeras u Novom Pazaru da će se, nakon izbora, oni "biti jači i da će se pitati", ko god pobedio. On je na predizbornom skupu u dvorani… »
Puna hala „Pendik“ na predizbornom skupu liste „Rasim Ljajić – Ljudski“

Puna hala „Pendik“ na predizbornom skupu liste „Rasim Ljajić – Ljudski“

RTV Novi Pazar pre 24 sata
Veliki broj građana ispunio je Sportsku halu „Pendik“, u kojoj je održan predizborni skup liste „Rasim Ljajić – Ljudski“, broj 4. Uz muziku, aplauze i snažnu podršku sa tribina, predstavljeni su kandidati za narodne poslanike, dok je završnu poruku… »

Vesti dana »