Povezane vesti

Emir Brunčević slomljen od bola, otkazao nastup zbog iznenadne smrti prijatelja

Emir Brunčević slomljen od bola, otkazao nastup zbog iznenadne smrti prijatelja

Telegraf pre 1 dan
Pevač Emir Brunčević slomljen je zbog užasne vesti koja ga je juče zatekla - njegov blizak prijatelj je tragično stradao. Samo nekoliko sati kasnije, Brunčević je saopštio da svoj nastup koji je trebalo da se desi večeras - otkazuje. Njegovu objavu… »
Evo ko je mladi make up artist kojeg je smrt prerano uzela: Pre par meseci zaprosio devojku pod Ostrogom

Evo ko je mladi make up artist kojeg je smrt prerano uzela: Pre par meseci zaprosio devojku pod Ostrogom

Telegraf pre 16 sati
Javnost je danas zatečena tužnom vešću da je preminuo make up artist iz Bijeljine Borko Majstorović, kojeg su poznavala mnoga lica sa estrade. Majstorović je godinama bio prepoznatljivo ime beauty scene u Bijeljini, a iza sebe je imao više od decenije… »
"Dobri moj Borko, putuj sa anđelima" Umro poznati šminker: Pre dva meseca zaprosio devojku, a sada tužne vesti potresle…

"Dobri moj Borko, putuj sa anđelima" Umro poznati šminker: Pre dva meseca zaprosio devojku, a sada tužne vesti potresle…

Blic pre 16 sati
Više informacija o uzroku smrti i detaljima sahrane biće naknadno objavljeno. Borko je bio cenjen profesionalac iz Bijeljine i sarađivao je sa mnogim javnim ličnostima, uključujući pevače iz 'Zvezda Granda'. Vest o smrti poznatog šminkera Borka… »
Preminuo poznati make-up artist Borko Majstorović

Preminuo poznati make-up artist Borko Majstorović

Telegraf pre 16 sati
Bijeljinu je večeras potresla tužna vest – preminuo je Borko Majstorović, poznati bijeljinski make-up i brow artist. Vest o njegovoj smrti zatekla je brojne prijatelje, poznanike i sugrađane, koji se od Borka opraštaju putem društvenih mreža. - Dragi moj… »

Vesti dana »