Povezane vesti
Bolesni doktor: Da li će Nestorović biti faktor iz postelje?
Vreme pre 2 dana
Dok izbačeni članovi pokreta pozivaju da se nikako ne glasa za Nestorovića, čuveni doktor se bori sa misterioznim medicinskim problemima i tvrdi da ima podršku Moskve. Može li nešto da uradi na izborima? Nastavlja se saga oko pokreta „Mi – snaga naroda“… »
Branimir Nestorović sinoć zadržan u bolnici: Oglasio se pokret "Mi, snaga naroda"
Mondo pre 2 dana
Kako se navodi u saopštenju Informativne službe Pokreta, Nestorović je juče svojevoljno otišao na redovni lekarski pregled. “Nakon detaljnih pregleda, eminentni stručnjaci sa Univerzitetskog kliničkog centra Srbije odlučili su da profesora Nestorovića… »
Branimir Nestorović zadržan u bolnici
Euronews pre 2 dana
Pokret "Mi, snaga naroda" saopštio je da je predsednik tog pokreta Branimir Nestorović zadržan u bolnici. Kako se navodi u saopštenju, njegovo zdravstveno stanje je stabilno. On je, prema navodima, svojevoljno otišao na redovni lekarski pregled. "Nakon… »
Pokret Mi snaga naroda objavio kakvo je zdravstveno stanje Branimira Nestorovića
Danas pre 2 dana
Pokret Mi snaga naroda saopštio je večeras da je predsednik tog pokreta Branimir Nestorović zadržan u bolnici i da je njegovo zdravstveno stanje stabilno. Kako se navodi u saopštenju Informativne službe Pokreta, Nestorović je juče svojevoljno otišao na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 37 povezanih
Prijavljivanje građana za naknadu od 6.000 dinara do ponoći, isplata od sutra
Radio 021 pre 2 satajoš 35 povezanih
Požar u Novom Sadu: Jedna osoba povređena, dve u bolnici zbog udisanja dima
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih