Povezane vesti

Nvora otvoreno o novom sistemu Zvezde: „Lakše mi je ovako nego kroz izolacije!“ Poslao poruku i Batleru

Nvora otvoreno o novom sistemu Zvezde: „Lakše mi je ovako nego kroz izolacije!“ Poslao poruku i Batleru

Hot sport pre 21 dana
Džordan Nvora bio je jedno od najjačih oružja Crvene zvezde u završnici pripremnog perioda, a posle pobede nad Arisom sa 91:87 govorio je za Meridian Sport o tome kako se ekipa privikava na zahteve novog trenera Ibona Navara. Amerikanac je protiv grčkog tima ubacio 25 poena, dok je pripreme završio sa prosekom od 17,5 poena na 6 utakmica. Za Nvoru je najvažnije što crveno-beli sezonu dočekuju pobedom i što svakodnevno napreduju, iako je svestan da ekipa još nije ni… »
Stefan Miljenović kao kapiten predvodio Zvezdu: "Sada dolazi ono najvažnije"

Stefan Miljenović kao kapiten predvodio Zvezdu: "Sada dolazi ono najvažnije"

Mondo pre 21 dana
Zanimljivo je da je na toj utakmici kapiten ekipe bio Stefan Miljenović. Momak koji je zaigrao posle četvoromesečne pauze i poneo traku u odsustvu Ognjena Dobrića i njegovog zamenika Semija Odželeja. "Neizvesna i teška utakmica, falilo je malo energije na početku. Digli smo se u drugom delu, igrali timsku odbranu. Hvala navijačima što su bili naš šesti igrač. Sada dolazi ono što je najvažnije, to je utakmica protiv Žalgirisa. Svi u Arenu", rekao je Miljenović.… »
Povratak koji je obeležio generalnu probu: Miljenović poneo kapitensku traku Crvene zvezde!

Povratak koji je obeležio generalnu probu: Miljenović poneo kapitensku traku Crvene zvezde!

Hot sport pre 21 dana
Posle četiri meseca pauze, Stefan Miljenović vratio se na parket, i to kao kapiten crveno-belih. Mladi bek dobio je traku u odsustvu Ognjena Dobrića, Dejana Davidovca i Semija Odželeja, a odgovornost je prihvatio na način koji je karakterističan za njegovu igru – energijom i borbenošću. Miljenović je u duelu sa ekipom iz Soluna proveo određeno vreme na terenu i postigao pet poena, ali njegov doprinos nije se ogledao samo u statistici. Jedan od upečatljivijih… »
Kao kapiten poveo Zvezdu u novu sezonu, pa imao jaku poruku za navijače VIDEO

Kao kapiten poveo Zvezdu u novu sezonu, pa imao jaku poruku za navijače VIDEO

Nova pre 21 dana
Mladi bek se na parket vratio posle četiri meseca pauze, a u odsustvu Ognjena Dobrića i njegovog zamenika Semija Odželeja dobio je i ulogu kapitena. Miljenović je posle utakmice govorio o povratku, ali i o onome što ekipu čeka već naredne nedelje. „Neizvesna i teška utakmica, falilo je malo energije na početku. Digli smo se u drugom delu, igrali timsku odbranu. Hvala navijačima što su bili naš šesti igrač. Sada dolazi ono što je najvažnije, to je utakmica protiv… »
Nvora brani Batlera i opravdava njegovu krizu: "Sjajan je igrač, pokušava da pohvata sve"

Nvora brani Batlera i opravdava njegovu krizu: "Sjajan je igrač, pokušava da pohvata sve"

Mondo pre 22 dana
Prvi naredni meč je protiv Žalgirisa u Areni na startu Evrolige (24. septembar), a jedan od igrača koji je pokazao najbolju formu do sada je Džordan Nvora. Ne samo u napadu, koji mu je jača strana, već i u nekim defanzivnim zadacima. "Dobro je kada pobedom završite pripreme. Smatram da imamo još mnogo stvari na kojima moramo da radimo i da ih doteramo, ali idemo u dobrom smeru. Ima dosta novih igrača, treneri su novi, još se privikavamo. Svakog dana pravimo korak u… »
Jedan poen, mnogo pitanja, a onda se javio Nvora: Evo šta se dešava sa Batlerom!

Jedan poen, mnogo pitanja, a onda se javio Nvora: Evo šta se dešava sa Batlerom!

Kurir pre 21 dana
Ipak, u centru pažnje našao se i Džered Batler, koji tokom priprema nije uspevao da pruži partije koje se od njega očekuju. Batler je protiv Arisa postigao svega jedan poen, a njegova forma već neko vreme je tema među navijačima crveno-belih. Ipak, Nvora smatra da nema razloga za brigu i ističe da je američkom beku potrebno vreme da se navikne na novi sistem trenera Ibonа Navara. Džordan Nvora je stao u odbranu saigrača Džereda Batlera i poručio da Amerikanac ima… »
Nvora stao u Batlerovu odbranu: "Potrebno mu je vreme da se prilagodi"

Nvora stao u Batlerovu odbranu: "Potrebno mu je vreme da se prilagodi"

B92 pre 21 dana
Zvezda je uspela da savlada Aris sa 91:87, u okviru poslednje pripremne utakmice u hali "Aleksandar Nikolić. Nvora je bio jedan od igrača koji je najviše doprineo Zvezdinoj pobedi sa 25 poena u meču. Trener crveno-belih Ibon Navaro ga je držao na klupi u drugom delu treće i početkom četvrte četvrtine kako bi pružio priliku drugim igračima, jer je susret ipak bio pripremnog karaktera. Kad je Aris pripretio u završnici, Nvora se vratio na parket i serijom poena… »
(VIDEO) Kremer: Imam i srpske korene, trudim se da učim jezik

(VIDEO) Kremer: Imam i srpske korene, trudim se da učim jezik

Sport klub pre 22 dana
Kremer se prošle godine nije naigrao u Real Madridu i sada ima novu priliku da uspe u Evroligi. “Cenim to. Veoma je lepo što navijači tako misle, ali ja samo pokušavam da uradim ono što je najbolje za moje saigrače. Svaki put kada izađem na teren želim da donesem energiju, da budem pretnja šutem i da pomognem ekipi da pobedi”, rekao je Kremer i dodao: “Lepo je čuti kada navijači kažu takve stvari, ali meni je najvažnije da učinim ekipu boljom, da uživamo u igri, da… »
Zvezda dobila generalnu probu, ali pitanja ostaju - Nvora blistao, problemi nisu nestali VIDEO

Zvezda dobila generalnu probu, ali pitanja ostaju - Nvora blistao, problemi nisu nestali VIDEO

B92 pre 22 dana
Međutim, rezultat je ovog puta manje važan od slike koju je ekipa Ibona Navara ostavila pred početak Evrolige. Bilo je dobrih stvari, pre svega reakcije, energije i nekoliko individualnih partija, ali su se istovremeno pojavili i problemi koji bi protiv ozbiljnijih evroligaških ekipa mogli da budu mnogo skuplji. Ako se pogleda samo rezultat, Zvezda je uradila ono što je želela – revanširala se Arisu i u poslednjem minutu pronašla način da slomi utakmicu. Ipak,… »
Kramer: "Imam srpske korene, trudim se da naučim jezik" VIDEO

Kramer: "Imam srpske korene, trudim se da naučim jezik" VIDEO

B92 pre 22 dana
Svaki naredni meč imaće daleko veću važnost, počevši od evroligaške premijere protiv Žalgirisa. Zvezda je uspela da savlada Aris i revanšira se za poraz na Kipru, slavili su crveno-beli sa 91:87. Posle meča, medijima se obratio David Kramer, koji je prišao i odmah na srpskom rekao: "Dobro veče." Prvo pitanje očekivano bilo vezano za njegovo poznavanje jezika. "Trudim se da naučim srpski. Saznao sam da imam srpske korene, pa želim da učim dok sam u Srbiji – to mi je… »
Ovo niko nije mogao da pretpostavi, novi košarkaš Zvezde šokirao sve: „Saznao sam da imam srpske korene, trudim se da naučim…

Ovo niko nije mogao da pretpostavi, novi košarkaš Zvezde šokirao sve: „Saznao sam da imam srpske korene, trudim se da naučim…

Hot sport pre 22 dana
David Kramer vrlo brzo je pronašao način da dodatno pridobije simpatije navijača Crvene zvezde. Posle poslednje pripremne utakmice crveno-belih protiv Arisa, nemački reprezentativac otkrio je zanimljiv detalj iz privatnog života – saznao je da ima srpske korene, zbog čega je sebi postavio cilj da nauči srpski jezik. Kramer je razgovor sa novinarima Meridian Sporta čak otvorio sa „Dobro veče“, a potom objasnio da mu učenje jezika nije toliko teško jer je rođen u… »
(VIDEO) Miljenović se konačno vratio: Nisam osećao noge…

(VIDEO) Miljenović se konačno vratio: Nisam osećao noge…

Sport klub pre 22 dana
Nekadašnji bek Mege nosio je kapitensku traku u hali „Aleksandar Nikolić“, a navijači su posle utakmice njegovu požrtvovanost nagradili ovacijama „Trebala nam je jedna ovakva utakmica, malo da vratimo samopouzdanje. Znamo da prošla utakmica protiv njih nije bila dobra. Ja nisam igrao četiri meseca i nisam još na 100%, ali drago mi je što mogu da pomognem ekipi“. Reprezentativac Srbije otkrio je šta mu najviše nedostaje na parketu zbog dugog odsustva. „Pre svega,… »
Uspešna uvertira pred start Evrolige: Zvezda se revanširala Arisu u Beogradu

Uspešna uvertira pred start Evrolige: Zvezda se revanširala Arisu u Beogradu

Danas pre 22 dana
Duel u hali „Aleksandar Nikolić“ predstavljao je poslednju pripremu crveno-belih pred start sezone u Evroligi, gde će sledećeg četvrtka dočekati Žalgiris od 20 časova. Klub sa Malog Kalemegdana se ovom pobedom revanširao Arisu koji je bio bolji prethodne sedmice na turniru na Kipru. Tokom prve deonice su se ekipe smenjivale u vođstvu, a Zvezda je pred početak naredne četvrtine ostvarila minimalnu prednost, ponajviše zahvaljujući raspoloženom Džordanu Nvori. Bolje… »

Vesti dana »