Povezane vesti
Hamad odigrao "kao mator" - rutina u "Čairu"
B92 pre 21 dana
Hamad je tako doneo drugi bod Srbiji u susretu sa Litvanijom u Dejvis kupu. Međedović je odigrao bez većih oscilacija i tako "umirio" 119. igrača planete, kojeg je po drugi put u karijeri savladao. Izabranici Viktora Troickog su došli na korak do ukupnog trijumfa i ostanka u elitnoj diviziji Dejvis kupa. U nedelju su na programu dubl i dva singla, ako bude bilo potrebe. Odlično je Hamad otvorio drugi singl u "Čairu" i već u trećem gemu stigao do brejka. Dugo je i… »
Troicki o građenju hemije u njegovo vreme: "Ne bih sada, stavljate me na muku..."
B92 pre 21 dana
Međedović je pobedio Vilijusa Gaubasa sa 2-0 (6:4, 6:4) u setovima. Međedović, koji se oženio pre nešto više od nedelju dana, bio je zadovoljan prikazanim u prvom meču u koji je ušao kao suprug. "Jako sam zadovoljan kako je proteklo. Taj prvi meč se zakomplikovao, uplašili smo se svi malo, znali smo koliko je Miša bolji od njega, ali protivnik je igrao jako dobro i svi smo se malo stegli. Moj meč, ja ne pamtim da sam se tako dobro osećao teniski u skorije vreme.… »
"Hamad se oženio, možda je zato pobedio": Srbija posle dve drame blizu trijumfa u Dejvis kupu
Mondo pre 21 dana
Naš teniser je savladao rivala 6:4, 6:4 nakon sat i po tenisa u "Čairu". U oba seta je uspeo da na startu uzme brejk i da ga sačuva do samog kraja protiv Vilnusa Gaubasa. "Značilo je puno uvek je čast i posebna privilegija igrati za nas pogotovo u našoj državi. Jako mi je drago što smo poveli sa 2:0. Nije išlo dobro u poslednje vreme, ali sada sam jako zadovoljan svojim nivoom. Nije mi poklonio ništa, borio se kod svake brejk šanse koju sam imao. On je veliki… »
DRAMA U HALI „ČAIR“: Kecmanović posle tri seta doneo Srbiji prvi poen protiv Litvanije!
Glas juga pre 22 dana
Litvanski teniser uzvratio je u drugom setu, poveo sa 5:0 i izjednačio rezultat u setovima pobedom od 6:1. Butvilas je bolje započeo i odlučujući set, napravio brejk i stigao do prednosti od 2:0. Srpski reprezentativac uspeo je da se vrati u meč, nadoknadi zaostatak i povede sa 5:4. Usledila je neizvesna završnica u kojoj je Kecmanović propustio meč-loptu, ali je nastavio da pritiska protivnika i na kraju osvojio treći set sa 7:5, čime je Srbiji doneo prvi poen.… »
ČAIR SLAVI DVE POBEDE: Kecmanović i Međedović doneli Srbiji vođstvo od 2:0
Glas juga pre 21 dana
Drugi set počeo je nešto zahtevnije za srpskog reprezentativca, koji je već u uvodnom gemu morao da spasava brejk lopte. Uspeo je da se izvuče iz nezgodne situacije, a zatim je ponovo u trećem gemu napravio brejk. Međedović je sačuvao prednost do kraja susreta i još jednim rezultatom 6:4 doneo Srbiji vođstvo od 2:0. Prethodno je Miomir Kecmanović u prvom meču dana, posle velike borbe i tri seta, pobedio Edasa Butvilasa rezultatom 7:5, 1:6, 7:5. Srbija sada ima dve… »
Miša sprečio senzaciju u Čairu: Kecmanović uz dosta muka srušio Butvilasa
Kurir pre 22 dana
Tako je i 194. Igrač sveta Butvilas doveo nekadašnjeg 27. igrača sveta i polufinalistu Dejvis Kupa iz Malage Mišu Kecmanovića do ogorčene borbe već za prvi set (5:5), i tek je u 11. gemu naš kapiten uspeo da nadjača izazivača za prvi brejk u za oko veoma lepom i atraktivnom meču, rutinski potvrđen u narednom za osvajanje prvog seta. Kao što su više puta konstatovali na konferenciji za medije prilikom žreba, nastupi u Dejvis Kupu imaju tu “regenerativnu moć” za naše… »
Dejvis kup: Kecmanović bio na rubu poraza, ali je slavio protiv 194. na ATP listi
Danas pre 22 dana
Pobednik ovog susreta ostaće u trci za plasman na završni turnir Dejvis kupa naredne godine i mesto među najboljih osam gde nas nema još od 2023. godine. Prvi su na terenu izašli Miomir Kecmanović i Edas Butvilas (194. na ATP listi) i Srbin je slavio sa 2:1 (7:5, 1:6,7:5). Srbin je prvi set dobio sa 7:5, a u drugom je Litvanac dominirao i dobio ga sa 6:1. U odlučujućem Butvil je poveo sa 2:0, a Kecmanović se vratio na 4:4. Imao je Srbina zatim i meč loptu na 5:4,… »
Međedović rutinski protiv Gaubasa, teniseri Srbije vode protiv Litvanije 2:0
Euronews pre 21 dana
Međedović je rutinski opravdao ulogu favorita, za razliku od Miomira Kecmanovića, koji je u prvom singlu posle velike borbe savladao Edasa Butvilasa 7:5, 1:6, 7:5. TANJUG/TSS/SRĐAN STEVANOVIĆ Sutra je na programu dubl meč, kao i dva singla. TANJUG/TSS/SRĐAN STEVANOVIĆ Reprezentacija koja dođe do tri pobede nastaviće kvalifikacije za F8 Dejvis kupa 2027. godine.… »
Kecmanović doneo prvu pobedu Srbiji protiv Litvanije, Međedović drugu
Radio 021 pre 21 dana
Meč je trajao dva sata i 11 minuta. Kecmanović je 61. teniser sveta, dok je Butvilas 194. na ATP listi. Srpski teniser je prvi set osvojio posle brejka u 11. gemu. Butvilas je u drugom setu dva puta oduzeo servis Kecmanoviću za 1:1 u setovima. Litvanski teniser je vodio 4:1 u trećem setu, a zatim je Kecmanović posle preokreta došao do pobede. Reprezentacija koja dođe do tri pobede nastaviće kvalifikacije za F8 Dejvis kupa 2027. godine. Međedović je, posle trijumfa… »
Dejvis kup u Nišu: Srbija povela protiv Litvanije sa 2:0
Južne vesti pre 21 dana
Pobednik ovog duela obezbediće učešće u kvalifikacijama za završni turnir Dejvis kupa 2027. godine. Sutra su na programu dubl i singl mečevi. Dobro je počela Srbija mečeve u „Čairu“ i posle prvog dana vodi sa 2:0. Kapiten Miomir Kecmanović savladao je Edasa Butvilasa sa 7:5, 1:6, 7:5 u meču koji je doneo dosta uzbuđenja. foto: Andrej Veličković foto: Andrej Veličković foto: Andrej Veličković Nakon izjednačene igre u prvom setu, Kecmanović je iskoristio drugu brejk… »
Međedović siguran u Čairu: Srbija povela 2:0 protiv Litvanije
Niške vesti pre 21 dana
Nakon što je Miomir Kecmanović otvorio duel pobedom, uspešan je bio i Hamad Međedović. On je protiv Vilijusa Gaubasa posao završio u dva seta, oba rezultatom 6:4. Međedović je tokom meča uspevao da pronađe pravi trenutak za napad na servis protivnika. U oba seta rano je dolazio do brejka, a zatim kontrolisao rezultat i nije dozvolio Litvancu da se vrati u meč. Srbija je tako nakon prvog dana stigla do prednosti od 2:0. Kecmanović je prethodno do prvog poena došao… »
Teniseri Srbije vode protiv Litvanije sa 2:0
Serbian News Media pre 21 dana
Međedović, trenutno 77. teniser sveta, slavio je protiv 119. na ATP listi posle sat i 28 minuta igre. Srpski teniser je oba seta rešio u svoju korist napravivši po jedan brejk, u trećem gemu. Prethodno je prvi bod Srbiji u duelu sa Litvanijom doneo Miomir Kecmanović koji je pobedio Edasa Butvilasa posle tri seta, 7:5, 1:6, 7:5. Drugog takmičarskog dana, sutra od 13.00, prvo na teren izlaze dublovi. Srpski tandem su Kecmanović i Stefan Latinović, dok su Litvanci… »
Teniseri Srbije poveli protiv Litvanije u Svetskoj grupi 1 Dejvis kupa
Serbian News Media pre 21 dana
Kecmanović, 61. igrač sveta, pobedio je Butvilasa 194. na ATP listi, posle dva sata i 11 minuta. Teniseri su u prvom setu osvajali gemove na svoje servise sve do 11. kada je Kecmanović napravio brejk i poveo 6:5. On je posle toga osvojio gem na svoj servis i poveo u meču. Butvilas je uzvratio u drugom setu, prepustio je protivniku samo jedan gem i izjednačio. Litvanac je u prvom gemu trećeg seta napravio brejk i tu prednost je čuvao sve do osmog gema kada mu je… »
Miomir Kecmanović preživeo dramu za Srbiju: "Mislim da sam taj koji treba da napravi timski duh"
Telegraf pre 21 dana
Nakon meča, Kecmanović je pre svega govorio o druženju u ekipi Srbije i atmosferi koja vlada, koja svakako pomaže da sve ide u pravom smeru. - Aha, to. Pa da, mislim nekako vidim sebe kao neko ko treba da napravi taj timski duh, koji smo imali pre kad su bili svi stariji članovi tima i da se nađem tu eto kao neko ko će da im pomogne, da im da neki savet, da ih maltretira kad treba. Ali evo sad od kad smo došli svako veče smo nešto radili, stalno sam terao i idemo… »
Srbija na korak od plasmana u kvalifikacije za završni turnir Dejvis kupa
Sputnik pre 21 dana
Međedović je tako potvrdio odličan dan srpskog tima, nakon što je Miomir Kecmanović u prvom meču dana posle velike borbe savladao Edasa Butvilasa sa 7:5, 1:6, 7:5. Srpski teniser je od početka meča sa Gaubasom pokazao da je spreman za pritisak koji nosi reprezentativni tenis. Međedović je prvi set dobio sa 6:4, a posle velike borbe u nastavku uspeo je da zadrži kontrolu nad mečom i privede duel kraju u korist Srbije. Pobedom nad Gaubasom, koji je uoči ovog duela… »
Dejvis kup: Međedović rutinski protiv Gaubasa, teniseri Srbije vode protiv Litvanije 2:0
Dnevnik pre 21 dana
Međedović je rutinski opravdao ulogu favorita, za razliku od Miomira Kecmanovića, koji je u prvom singlu posle velike borbe savladao Edasa Butvilasa 7:5, 1:6, 7:5. – Ne pamtim da sam se ovako dobro osećao teniski na terenu. Zahvalio bih se selektoru i timu jer su pripreme bile fenomenalne i osećao sam se sjajno na terenu – presrećan je bio Hamad Međedović posle meča. I Selektor je bio zadovoljan igrom, ali… – Kako je počelo, sjajno se završilo. Ali, šalu na stranu.… »
Međedović doneo drugi bod Srbiji
Radio sto plus pre 21 dana
Srpski teniser je oba seta rešio u svoju korist napravivši po jedan brejk, u trećem gemu. Prethodno je prvi bod Srbiji u duelu sa Litvanijom doneo Miomir Kecmanović koji je pobedio Edasa Butvilasa posle tri seta, 7:5, 1:6, 7:5. Drugog takmičarskog dana, sutra od 13.00, prvo na teren izlaze dublovi. Srpski tandem su Kecmanović i Stefan Latinović, dok su Litvanci prijavili Justasa Trainauskasa i Pijusa Vaitiekunasa. TAGOVI dejvis kup Hamad Međedović… »
Hamad Međedović rutinski opravdao ulogu favorita
Politika pre 21 dana
Teniska reprezentacija Srbije povela je 2:0 protiv Litvanije u meču Svetske grupe I Dejvis kupa, pošto je Hamad Međedović savladao Vilijusa Gaubasa rezultatom 6:4, 6:4. Međedović je rutinski opravdao ulogu favorita, za razliku od Miomira Kecmanovića, koji je u prvom singlu posle velike borbe savladao Edasa Butvilasa 7:5, 1:6, 7:5. Sutra je na programu dubl meč, kao i dva singla. Reprezentacija koja dođe do tri pobede nastaviće kvalifikacije za F8 Dejvis kupa 2027.… »
Međedović siguran za drugu pobedu Srbije u Dejvis kupu
RTS pre 21 dana
Međedović je, posle trijumfa Kecmanovića, nastavio niz i doneo Srbiji drugu pobedu. Srpski teniser je u trećem gemu napravio brejk i poveo sa 2:1. U nastavku su obojica sigurno čuvala svoje servis gemove, pa se ispostavilo da je upravo taj brejk bio ključan za osvajanje prvog seta. Drugi set bio je gotovo preslikan kao prvi. Ponovo je Međedović oduzeo servis Gaubasu u trećem gemu, što je bio i jedini brejk u setu, pa je srpski teniser i drugi set osvojio rezultatom… »
Dejvis kup: Kecmanović doneo prvu pobedu teniserima Srbije protiv Litvanije
Dnevnik pre 21 dana
Meč je trajao dva sata i 11 minuta. Kecmanović je 61. teniser sveta, dok je Butvilas 194. na ATP listi. Srpski teniser je prvi set osvojio posle brejka u 11. gemu. Butvilas je u drugom setu dva puta oduzeo servis Kecmanoviću za 1:1 u setovima. Litvanski teniser je vodio 4:1 u trećem setu, a zatim je Kecmanović posle preokreta došao do pobede. – Iskustvo me je poguralo ka pobedi. Bio je jako nadahnut, servirao je sjajno i jednostavno nismo očekivali da drži tako… »
Međedović doveo Srbiju na korak do pobede
Sport klub pre 21 dana
Posle Kecmanovića, drugi poen za Srbiju doneo je Hamad Međedović, koji je u dva seta lako izašao na kraj sa Vilijusom Gauabasom, prvim reketom Litvanije 6:4, 6:4. Hamad je odlično otvorio meč, napravio brejk u trećem gemu i bez problema čuvao stečenu prednost do kraja prvog seta. Jedini problem imao je na startu drugog seta, kada je spasio četiri brejk lopte, od toga tri vezane i izjednačio na 1:1. Odmah je u narednom gemu realizovao četvrtu priliku da oduzme… »
Kakav preokret u odlučujućem setu: Kecmanović završio posao za Srbiju!
Hot sport pre 22 dana
Posle više od dva sata velike borbe, savladao je Edasa Butvilasa sa 2:1 (7:5, 1:6, 7:5). Prvi set dugo nije nagoveštavao da bi mogao da donese veću dramu. Kecmanović i Butvilas bili su sigurni kada su servirali, pa se igralo gem za gem sve do same završnice. Tada je srpski reprezentativac pronašao prostor za napad. U 11. gemu uspeo je da oduzme servis Litvancu, povede sa 6:5, a zatim drugim set-loptom zaključi prvi deo meča u svoju korist. Umesto nastavka u istom… »
Miša u Novakovim cipelama: "Tu sam da dam savet, ali i da ih maltretiram - kad treba"
B92 pre 22 dana
Kecmanović je pobedio Edasa Butvilasa sa 2-1 u setovima. Kecmanović je na početku obraćanja medijima u "Čairu" kratko sumirao utiske. "Definitivno nije bilo lako, on je igrao dosta dobro, bio je veoma inspirisan i srećan sam što sam uspeo da uspem da donesem pobedu svom timu", rekao je Kecmanović. Niko nije očekivao ovakav meč Butvilasa, trenutno 194. tenisera sveta, što mu je i renking karijere. "Da, sigurno. Mislim da nas je sve iznenadio. Naravno da on zna da… »
Kecmanović doneo Srbiji prvu pobedu u Dejvis kupu
RTS pre 22 dana
Posle dva sata i deset minuta igre, Kecmanović je doneo Srbiji prvu pobedu. Obojica tenisera su veoma koncentrisano ušla u meč. Bili su čvrsti sa osnovne linije i nisu dozvoljavali protivniku priliku za brejk. Ključan trenutak prvog seta dogodio se u 11. gemu, kada je Kecmanović iskoristio drugu brejk loptu i oduzeo servis protivniku. U narednom gemu je bio siguran na svoj servis i mirno priveo set kraju u svoju korist. U drugom setu Butvilas je značajno podigao… »
Kecmanović srušio Butvilasa posle velike borbe, Srbija povela
Sport klub pre 22 dana
Posle velike borbe u tri seta savladao je Edasa Butvilasa 7:5, 1:6, 7:5. U okviru Svetske grupe 1 za plasman u kvalifikacije za F8 Dejvis kupa 2027. godine, drugi meč dana igraće Hamad Međedović i Viljus Gaubas, 119. teniser sveta. Kratki poeni, dominantno na servisu. Tako je protekao veći deo prvog seta sve do brejka Kecmanovića u 11. gemu. Srpski teniser je malo pritisnuo, Butvilas se stegao i prvi set je ubrzo bio gotov. Činilo se da bi to moglo da bude… »
Kecmanović posle preokreta savladao Butvilasa
Politika pre 22 dana
Srpski teniser Miomir Kecmanović pobedio je danas u Nišu Litvanca Edasa Butvilasa rezultatom 7:5, 1:6, 7:5 u prvom meču Svetske grupe I Dejvis kupa. Meč je trajao dva sata i 11 minuta. Kecmanović je 61. teniser sveta, dok je Butvilas 194. na ATP listi. Srpski teniser je prvi set osvojio posle brejka u 11. gemu. Butvilas je u drugom setu dva puta oduzeo servis Kecmanoviću za 1:1 u setovima. Litvanski teniser je vodio 4:1 u trećem setu, a zatim je Kecmanović posle… »
Dejvis kup u Nišu: Kecmanović doneo Srbiji prvi poen protiv Litvanije
Niške vesti pre 22 dana
Prvi bod za srpski tim osvojio je Miomir Kecmanović, koji je nakon velike borbe i tri odigrana seta bio bolji od Edasa Butvilasa. Srpski teniser dobio je prvi set sa 7:5, Litvanac je uzvratio u drugom sa 6:1, dok je odlučujući set ponovo pripao Kecmanoviću rezultatom 7:5. Time je Srbija pred niškom publikom stigla do prednosti od 1:0. Nakon Kecmanovića, na teren izlaze Hamad Međedović i Vilijus Gaubas, koji igraju drugi singl meč dana. Teniski program u Čairu… »
Teniseri Srbije poveli protiv Litvanije u Svetskoj grupi 1 Dejvis kupa
Radio sto plus pre 22 dana
Teniseri su u prvom setu osvajali gemove na svoje servise sve do 11. kada je Kecmanović napravio brejk i poveo 6:5. On je posle toga osvojio gem na svoj servis i poveo u meču. Butvilas je uzvratio u drugom setu, prepustio je protivniku samo jedan gem i izjednačio. Litvanac je u prvom gemu trećeg seta napravio brejk i tu prednost je čuvao sve do osmog gema kada mu je Kecmanović oduzeo servis i izjednačio na 4:4. Teniseri su posle toga osvajali gemove na svoje… »
Kecmanović doneo prednost Srbiji
Sputnik pre 22 dana
Velika borba viđena je u prvom setu između Kecmanovića i Butvilasa. Igralo se gem za gem, sve do 11. kada je srpski teniser uspeo da "ukrade" servis rivalu i da povede. Usledio je rutinski servis gem za Kecmanovića koji je okončao prvi set posle 38 minuta - 7:5 U nastavku potpuno druga priča. Loše otvaranje Miomira, koji je već u drugom gemu pretrpeo brejk, usledila je potvrda, zatim i dupli brejk. Nova potvrda od strane Litvanca za ekspresnih 5:0. Sve što je… »
Kecmanović za RTS: Nije bilo lako, drago mi je što sam doneo prvi poen
RTS pre 22 dana
Miomir Kecmanović savladao je Edasa Butvilasa sa 7:5, 1:6, 7:5 u prvom meču Dejvis kup susreta protiv Litvanije i doneo Srbiji prvi poen. "Nije bilo lako, definitivno. Stvarno je odigrao dobro, ali drago mi je što sam uspeo da nađem nešto dodatno u sebi i da donesem prvi poen", rekao je Kecmanović posle meča. Srpski teniser je istakao da mu je podrška sa tribina mnogo značila tokom dramatičnog duela. "Stvarno znači mnogo kada osetiš tu energiju publike. Koliko god… »
Kecmanović sprečio šok u Nišu: Sa ivice poraza, do velike pobede i vođstva Srbije u Dejvis kupu
Mondo pre 22 dana
Tek posle velike drame je srušio Edasa Butvilasa - 7:5, 1:6, 7:5. Bio je apsolutni favorit u ovom meču, a na kraju je moglo drugačije da se završi. Posebno pošto je Litvanac u trećem setu vodio sa 3:1. "Nije bilo lako definitivno. Stvarno je dobro igrao. Drago mi je da sam našao nešto dodatno u sebi i da donesem prvi poen", rekao je Kecmanović posle meča. Zahvalio se i publici koja je došla u "Čair" da podrži ekipu. "Znači stvarno mnogo da osetiš tu energiju… »
Miomir Kecmanović posle velike drame doneo Srbiji prvi bod protiv Litvanije, bio je bolji od 194. igrača
Telegraf pre 22 dana
Prvi set bio je vrlo ujednačen. Oba tenisera bila su vrlo konstantna, a Kecmanović je tek u 11. gemu uspeo da napravi brejk. Dobra stvar je što nije dozvolio nijednu brejk loptu Butvilasu, ali je u drugom setu bilo potpuno drugačije. Kecmanović je bio neprepoznatljiv u drugom setu. Dozvolio je 194. teniseru sveta da povede 5:0. Butvilasu je rutinski pripao drugi set, pa je Niš gledao odlučujući deo igre u prvom meču duela između Srbije i Litvanije. I treći set je… »
Kecmanović se vratio iz nokdauna i doneo poen Srbiji!
B92 pre 22 dana
Kecmanović je uz dosta muke doneo prvi bod "orlovima" u susretu sa Litvanijom u Dejvis kupu – 7:1, 1:6, 7:5. Miša je imao vođstvo u setovima, ali i brejk minusa u odlučujućem periodu. Nakon drame je uspeo da slomi živalog Butvilasa, koji se odlično pokazao u "Čairu". Sasvim se solidno držao 194. igrač planete u uvodnoj fazi susreta, što je sa tribina pozdravljala vatreno raspoložena gostujuća publika. Riterneri se nisu baš proslavili, sve do 10. gema, kada je… »
Kecmanović sprečio senzaciju, Međedović pogurao Srbiju ka opstanku u eliti!
B92 pre 21 dana
Najpre je Miomir Kecmanović uz dosta muke pobedio Edasa Butvilasa sa 7:5, 1:6, 7:5, posle dva časa i devet minuta. Potom je Hamad Međedović maltene rutinski savladao Vilijusa Gaubasa rezultatom 6:4, 6:4, posle okruglo sat i po vremena igre. Izabranicima Viktora Troickog biće u nedelju potreban još jedan bod, kako bi u februaru opet igrali u prvom kolu Svetske grupe 1. Od 13.00 je na programu meč dublova, a prijavljeni su Kecmanović i Latinović, odnosno Trainauskas… »
Srbija dočekuje Litvaniju u "Čairu" – pobeda vodi u kvalifikacije za završni turnir Dejvis kupa
RTS pre 22 dana
Selektor reprezentacije Srbije Viktor Troicki odlučio je da pred domaćom publikom na jugu Srbije izvede sastav bez najiskusnijih igrača. U timu za ovaj važan susret nema najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, kao ni Dušana Lajovića i Lasla Đerea. Teret osvajanja bodova za ostanak među najboljim svetskim selekcijama preuzeće Miomir Kecmanović i Hamad Međedović. Boje Srbije braniće Kecmanović, trenutno 61. igrač na ATP listi u singlu, i Hamad Međedović,… »
Srbija igra za opstanak - "Čair" opet mesto odluke
B92 pre 22 dana
Izabranici Viktora Troickog će se u subotu i nedelju sastati sa Litvancima, protiv kojih su veliki favoriti. Sve osim trijumfa "orlova" bila bi senzacija, uprkos tome što ovog vikenda na jugu Srbije nećemo gledati Novaka Đokovića, Dušana Lajovića i Lasla Đerea. Ukoliko naši reprezentativci ispune očekivanja, naredne godine će, takođe, u februaru igrati prvo kolo Svetske grupe 1. Prošlog septembra Srbija je u "Čairu" bila bolja od Turske i sačuvala status u eliti,… »
Dejvis kup selekcija Srbije igra danas protiv Litvanije, Kecmanović prvi na terenu
Euronews pre 22 dana
Srbija protiv Litvanije igra meč koji nosi mnogo više od četiri ili pet pojedinačnih duela, pobednik ostaje u trci za plasman na završni turnir Dejvis kupa 2027. godine. Duel Svetske grupe 1 na programu je 19. i 20. septembra, a Viktor Troicki u Nišu neće moći da računa na Novaka Đokovića, Dušana Lajovića i Lasla Đerea. Umesto njih, najveći teret biće na Miomiru Kecmanoviću i Hamadu Međedoviću. Kecmanović, trenutno 61. na ATP listi, prvi izlazi na teren. Sa druge… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp: Na snazi je energetski prekid vatre između Rusije i Ukrajine, ne kršite ga!
Nedeljnik pre 1 satjoš 77 povezanih
Studenti u blokadi: Žalba Upravnom sudu zato što je RIK odbacio prigovore oko glasanja u inostranstvu
Nedeljnik pre 8 satijoš 10 povezanih
ANEM: Policija sprečila ekipu KTV da izveštava sa SNS skupa u Zrenjaninu
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih