Povezane vesti

U 78. godini išla motorom do Grčke! Ovo je tajna vitalnosti Verice Rakočević: Radim 100 čučnjeva dnevno

U 78. godini išla motorom do Grčke! Ovo je tajna vitalnosti Verice Rakočević: Radim 100 čučnjeva dnevno

Kurir pre 2 dana
Osim što izgleda mladoliko Verica Rakočević se može pohvaliti dobrom energijom i životnim stilom, a zbog toga je rešila da otkrije tajnu svoje vitalnosti u 78. godini života. Tokom leta koje je iza nas, modna kreatorka je sa svojim suprugom Veljkom… »
Ima 78 godina i radi 100 čučnjeva dnevno! Poznata Srpkinja otkrila kako održava ovakvu liniju: "Nervira me..."

Ima 78 godina i radi 100 čučnjeva dnevno! Poznata Srpkinja otkrila kako održava ovakvu liniju: "Nervira me..."

Telegraf pre 2 dana
Verica Rakočević i u 78. godini ne usporava, a poznata kreatorka je otkrila i kako održava vitalnost i kondiciju. Sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem ovog leta prešla je gotovo 700 kilometara na motoru, a na dva točka stigli su i do jedne plaže u Grčkoj. -… »
"Radim sto čučnjeva dnevno, nervira me kad mi neko kaže - kako može ona sa toliko godina?": Poznata Srpkinja (78) otkrila…

"Radim sto čučnjeva dnevno, nervira me kad mi neko kaže - kako može ona sa toliko godina?": Poznata Srpkinja (78) otkrila…

Blic pre 2 dana
Za leto je sa suprugom Veljkom prešla skoro 700 kilometara na motoru i stigla do plaže u Grčkoj. Priznaje da ne ide u teretanu, ali svakodnevno radi sto čučnjeva i koristi sopstveni program vežbi sa tegovima. Poznata kreatorka Verica Rakočević otkrila je… »

Vesti dana »