Povezane vesti

Vučić o gaziranim pićima: Ova, šljiva, dunja je deset puta zdravije nego ono što ja pijem

Vučić o gaziranim pićima: Ova, šljiva, dunja je deset puta zdravije nego ono što ja pijem

Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar VUčić koji je najavio ostavku da bi bio kandidat na vanrednim poslaničkim izborima 25. oktobra, danas je u Velikoj Plani pozvao građane da se glasanjem bore „najjače moguće“ da lista vladajuće SNS „Ujedinjena Srbija“… »
"Fudbal, kafana, zajecarsko, usput i ozbiljne stvari" Vučić proveo popodne sa meštanima Podunavskog okruga: "Putevi kao pista…

"Fudbal, kafana, zajecarsko, usput i ozbiljne stvari" Vučić proveo popodne sa meštanima Podunavskog okruga: "Putevi kao pista…

Blic pre 1 sat
Vučić je razgovarao sa meštanima Predivan smo put uradili, 7,4 km, stvarno je kao pista, poručio je on Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, u okviru posete Podunavskom okrugu, obišao i okolna mesta u Smederevskoj Palanci. - Evo nas u selu… »
Vučić posetio porodicu Madžić u opštini Smederevska Palanka

Vučić posetio porodicu Madžić u opštini Smederevska Palanka

Euronews pre 4 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Aleksandar Vučić posetio je danas porodicu Madžić u Selevcu, u opštini Smederevska Palanka. "Gostoprimstvo porodice Madžić jednako je kvalitetu vina koje proizvode. Izvanredno. Ovako vredni i… »
Proevropska koalicija predala izbornu listu, Vučić pecao i slušao Tomu Zdravkovića

Proevropska koalicija predala izbornu listu, Vučić pecao i slušao Tomu Zdravkovića

BBC News pre 5 sati
Dok je Vučić išao da uči da peca na jezeru kod Smedereva, u proevropskoj opozicionoj koaliciji bilo je burno. Đilas, Ponoš, Marinika Tepić i Ješić predali potpise RIK-u. Iako je obećao da će u predizbornu kampanju ući kao „običan građanin", Aleksandar… »
Vučić posetio Bačinac i razgovarao sa meštanima

Vučić posetio Bačinac i razgovarao sa meštanima

Euronews pre 5 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Aleksandar Vučić obišao je danas Bačinac, u opštini Smederevska Palanka. Vučića su u mesnoj zajednici u Bačincu dočekali meštani, sa kojima je razgovarao. Naveo je da je u Bačincu urađen put u dužini… »
Vučić posetio manastir Pinosava: Veliko i važno mesto okupljanja naroda palanačkog kraja (video)

Vučić posetio manastir Pinosava: Veliko i važno mesto okupljanja naroda palanačkog kraja (video)

Euronews pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Podunavski okrug i tom prilikom posetio je i manastir Pinosava. "Manastir Pinosava je veliko i važno mesto okupljanja naroda palanačkog kraja. Veliko hvala ocu Petru Dragojloviću, ne samo na toplom… »
Vučić: Jedva čekam da podnesem ostavku, sednem u svoj auto i krenem među narod

Morava info pre 9 sati
Aleksandar Vučić, nosilac liste „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“, izjavio je danas da jedva čeka da podnese ostavku na mesto predsednika, da sedne u svoj auto i krene među narod. Vučić je, tokom posete etno selu „Moravski konaci“ u Velikoj Plani… »
Vučić u Velikoj Plani: Uskoro rekonstrukcija srednjoškolskog centra i Doma zdravlja

Vučić u Velikoj Plani: Uskoro rekonstrukcija srednjoškolskog centra i Doma zdravlja

Euronews pre 10 sati
Nosilac izborne liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u najkraćem roku biti rađeni rekonstrukcija srednjoškolskog centra i Doma zdravlja u Velikoj Plani. "Uskoro ćete da se obradujete i promenama u Velikoj… »
Vučić: "Ujedinjena Srbija" jedina suštinski protiv totalitarizma, za Studentsku listu su zabludela braća i sestre

Vučić: "Ujedinjena Srbija" jedina suštinski protiv totalitarizma, za Studentsku listu su zabludela braća i sestre

Glas Zaječara pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je najavio ostavku da bi bio kandidat na vanrednim poslaničkim izborima 25. oktobra, danas je u Velikoj Plani pozvao građane da se glasanjem bore "najjače moguće" da lista vladajuće SNS "Ujedinjena Srbija"… »
"Žanka mi je baš ulepšala dan" Vučić se dovezao do Šalinačkog jezera, kaže da je izvadio ribolovačku dozvolu: "Na radiju baš…

"Žanka mi je baš ulepšala dan" Vučić se dovezao do Šalinačkog jezera, kaže da je izvadio ribolovačku dozvolu: "Na radiju baš…

Blic pre 9 sati
Stigao je na Šakinačko jezero kod Smedereva, gde je razgovarao sa ribolovcima i najavio da želi da nauči pecanje. Naglasio je nezadovoljstvo građana stanjem bolnice u Smederevu i obećao da će to promeniti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo je… »
Vučić: Najveći deo onih koji su za konkurentsku Studentsku listu su ljudi koji žele dobro Srbiji, ali su zabludeli

Vučić: Najveći deo onih koji su za konkurentsku Studentsku listu su ljudi koji žele dobro Srbiji, ali su zabludeli

Nova pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar VUčić koji je najavio ostavku da bi bio kandidat na vanrednim poslaničkim izborima 25. oktobra, danas je u Velikoj Plani pozvao građane da se glasanjem bore „najjače moguće“ da lista vladajuće SNS „Ujedinjena Srbija“… »
Vučić posetio manastir Koporin: Svetinja koja nadahnjuje

Vučić posetio manastir Koporin: Svetinja koja nadahnjuje

Euronews pre 9 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić posetio je danas manastir Koporin i istakao da je taj manastir svetinja koja nadahnjuje i da je uspeo da na kratko oseti njen mir. "Veliki despot Stefan Lazarević u njemu je pronalazio… »
Vučić u Markovcu: Putevi povezuju ljude, mnogo toga je urađeno, ali treba još da se radi

Vučić u Markovcu: Putevi povezuju ljude, mnogo toga je urađeno, ali treba još da se radi

Euronews pre 9 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas da je mnogo toga urađeno i napravljeno kada je reč o putevima u Srbiji, ali da još treba da se radi. "Putevi su život! Putevi spajaju mesta, ali, pre svega, povezuju… »

N1 Info pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je najavio ostavku da bi bio kandidat na vanrednim poslaničkim izborima 25. oktobra, danas je u Velikoj Plani pozvao građane da se glasanjem bore "najjače moguće" da lista vladajuće SNS "Ujedinjena Srbija"… »
Vučić najavio velika ulaganja u Velikoj Plani: Puteva nikad dosta, škola i bolnica će biti rekonstruisani

Vučić najavio velika ulaganja u Velikoj Plani: Puteva nikad dosta, škola i bolnica će biti rekonstruisani

Kurir pre 11 sati
Vučić je tom prilikom najavio nove investicije u tom gradu, počev od gradnje puteva, pa do rekonstrukcije škole i bolnice. "Kada vidim kako se obradujete nekom novom putu, uskoro ćete se obradovati i u Velikoj Plani velikim promenama u osnovnoj školi… »
Vučić: Molim vas da se najsnažnije borite za to da Srbija nastavi putem u budućnost

Vučić: Molim vas da se najsnažnije borite za to da Srbija nastavi putem u budućnost

Euronews pre 11 sati
Nosilac izborne liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Aleksandar Vučić, izjavio je danas da želi ujedinjenu Srbiju i Srbiju koja ide napred i zamolio građane da se najsnažnije moguće bore za to da Srbija može da nastavi putem u budućnost. "Od vas… »
Vučić traži glasove, poručio mladima da su gazirana pića gora od rakije

Vučić traži glasove, poručio mladima da su gazirana pića gora od rakije

Danas pre 10 sati
Vučić najavio nove investicije u Velikoj Plani: "Uradićemo još puteva, rekonstrukciju škole, bolnice..." VIDEO

Vučić najavio nove investicije u Velikoj Plani: "Uradićemo još puteva, rekonstrukciju škole, bolnice..." VIDEO

B92 pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nove investicije za Veliku Planu i okolinu. "Kada vidim kako se obradujete nekom novom putu, uskoro ćete se obradovati i u Velikoj Plani velikim promenama u osnovnoj školi, rekonstruisaćemo srednjoškolski… »

Sputnik pre 11 sati
Nosilac izborne liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Aleksandar Vučić, izjavio je danas da želi ujedinjenu Srbiju i Srbiju koja ide napred i zamolio građane da se najsnažnije moguće bore za to da Srbija može da nastavi putem u budućnost. "Od… »
Vučić u poseti etno selu: Pokušao sam da razgovaram sa blokaderima na pijaci, ali oni nemaju argumente

Vučić u poseti etno selu: Pokušao sam da razgovaram sa blokaderima na pijaci, ali oni nemaju argumente

Euronews pre 11 sati
Nosilac izborne liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Aleksandar Vučić, obišao je danas Podunavski okrug, gde je posetio etno-selo "Moravski konaci" u Velikoj Plani, kao i jezero Šalinac i gradsku pijacu u Smederevu. Zanimljivo je da je… »
"Jedva čekam da krenem u narod" Vučić u Moravskim konacima: I sa telefonom ću da ih pobedim, Srdanović dokazao da neće dijalog…

"Jedva čekam da krenem u narod" Vučić u Moravskim konacima: I sa telefonom ću da ih pobedim, Srdanović dokazao da neće dijalog…

Blic pre 12 sati
Istakao je da su neki ljudi nezadovoljni lokalnim rukovodstvom, bolnicom i infrastrukturom, iako tvrdi da su putevi uglavnom dobri. Naglasio je važnost komunikacije sa narodom, ali je izrazio razočaranje zbog izbegavanja dijaloga od strane nekih građana… »
Vučić najavio rekonstrukciju srednjoškolskog centra i Doma zdravlja u Velikoj Plani

Vučić najavio rekonstrukciju srednjoškolskog centra i Doma zdravlja u Velikoj Plani

Blic pre 11 sati
Naveo je da živi za to da omogući bolji život građanima i raduje se svakom novom putu Dodao je da su mnogi putevi već urađeni u Koporinu, Kusadku, Mramorku i prema Pinosavi, ali da mora još da se radi i čuva postojeća infrastruktura Predsednik Srbije… »
Vučić najavio nova ulaganja u Velikoj Plani: Rekonstrukcija škole, srednjoškolskog centra i Doma zdravlja

Vučić najavio nova ulaganja u Velikoj Plani: Rekonstrukcija škole, srednjoškolskog centra i Doma zdravlja

Newsmax Balkans pre 11 sati
Nosilac izborne liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u najkraćem roklu biti rađeni rekonstrukcija srednjoškolskog centra i Doma zdravlja u Velikoj Plani. "Uskoro ćete da se obradujete i promenama u Velikoj… »
Vučić peva, tuguje i plaća

Vučić peva, tuguje i plaća

Vreme pre 11 sati
Odlazeći predsednik konačno je seo u škodu koja pripada starijem bratu, i pošao da „razgovara sa narodom“. Ogroman je jaz između toga kako predstavlja svoju kampanju i kakva je ona stvarno – preskupa i nesnosna. Puna dva meseca nakon što je najavio da će… »
(VIDEO) Vučić objavio snimak kako sam vozi kola i pevuši uz Tomu Zdravkovića

(VIDEO) Vučić objavio snimak kako sam vozi kola i pevuši uz Tomu Zdravkovića

In medija pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je jutros snimak kako sam vozi kola i pevuši uz pesmu Tome Zdravkovića, na autoputu. -Danas, prvi put ‘sam svoj majstor, u ulozi šofera i narodnog tribuna istovremeno. Jutro je, a na radiju baš našli da puste… »
Vučić obišao Podunavski okrug: Posetio porodice žrtava, pijacu i razgovarao sa građanima od Šalinačkog jezera do „Moravskih…

Vučić obišao Podunavski okrug: Posetio porodice žrtava, pijacu i razgovarao sa građanima od Šalinačkog jezera do „Moravskih…

Dnevnik pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Veliku Planu, gde će u etno selu "Moravski Konaci" razgovarati sa meštanima. Vučić je na put krenuo jutros automobilom, dok je vozio pevušio je čuveni hit Tome Zdravkovića, a stigao je i da peca sa iskusnim… »

Insajder pre 12 sati
Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija", izjavio je danas da jedva čeka da podnese ostavku na mesto predsednika, da sedne u svoj auto i krene među narod. Foto: Srđan Ilić Vučić je, tokom posete etno selu "Moravski konaci" u… »
Vučić: Jedva čekam da podnesem ostavku

Vučić: Jedva čekam da podnesem ostavku

NIN pre 12 sati
Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić-Ujedinjena Srbija", izjavio je danas da jedva čeka da podnese ostavku na mesto predsednika, da sedne u svoj auto i krene među narod. Vučić je, tokom posete etno selu "Moravski konaci" u Velikoj Plani, na… »
Vučić pecao i slušao Tomu Zdravkovića, nesuglasice u proevropskoj koaliciji

Južne vesti pre 12 sati
buducnostsrbije/AV/Instagram Predsednik Srbije Aleksandar Vučić išao je na jezero kod Smedereva da bi učio da peca Iako je obećao da će u predizbornu kampanju ući kao „običan građanin“, Aleksandar Vučić i dalje sa pozicije predsednika Srbije nastavlja da… »

Radio 021 pre 13 sati
Dok je Vučić išao da uči da peca na jezeru kod Smedereva, u proevropskoj opozicionoj koaliciji burno. buducnostsrbije/AV/Instagram Predsednik Srbije Aleksandar Vučić išao je na jezero kod Smedereva da bi učio da peca Iako je obećao da će u predizbornu… »
Vučić zvanično počeo kampanju? Za volanom uz Tomu Zdravkovića, pa na pecanju sa ribolovcima kod Smedereva VIDEO

Vučić zvanično počeo kampanju? Za volanom uz Tomu Zdravkovića, pa na pecanju sa ribolovcima kod Smedereva VIDEO

Nova pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je od jutros nekoliko snimaka na svom Instagram nalogu. Na jednom od njih vozi automobil dok sluša Tomu Zdravkovića, a na drugima je na pecanju i doručku sa ribolovcima na Šalinačkom jezeru kod Smedereva. Da li… »
Vučić objavio snimak kako sam vozi kola i pevuši uz Tomu Zdravkovića (VIDEO)

Vučić objavio snimak kako sam vozi kola i pevuši uz Tomu Zdravkovića (VIDEO)

Danas pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je jutros snimak kako sam vozi kola i pevuši uz pesmu Tome Zdravkovića, na autoputu. „Danas, prvi put ‘sam svoj majstor’, u ulozi šofera i narodnog tribuna istovremeno. Jutro je, a na radiju baš našli da puste… »

Danas pre 13 sati
Iako je obećao da će u predizbornu kampanju ući kao „običan građanin“, Aleksandar Vučić i dalje sa pozicije predsednika Srbije nastavlja da obilazi gradove i razgovara sa ljudima, a 19. septembra je išao na pecanje. Za to vreme, u proevropskoj koaliciji… »
Vučić posetio pijacu u Smederevu: Obećao sam da ćemo promeniti stanje u bolnici

Vučić posetio pijacu u Smederevu: Obećao sam da ćemo promeniti stanje u bolnici

Euronews pre 14 sati
Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" posetio je danas pijacu u Smederevu, gde je u razgovoru sa građanima istakao da će se u najkraćem roku promeniti stanje u kojem se nalazi bolnica u Smederevu. Vučić je sa građanima… »
Vučić stigao na Šalinačko jezero: Sam vozio automobil, družio se sa ribolovcima

Vučić stigao na Šalinačko jezero: Sam vozio automobil, družio se sa ribolovcima

Euronews pre 15 sati
Aleksandar Vučić, nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", jutros je stigao na Šalinačko jezero kod Smedereva, sam vozeći automobil. Vučić je na Instagram nalogu avucic objavio video na kojem se vidi da sam vozi automobil ka Šalinačkom… »

Vesti dana »