Povezane vesti

Putin glasao elektronski: Šta se vidi na snimku iz Kremlja

Putin glasao elektronski: Šta se vidi na snimku iz Kremlja

Nedeljnik pre 3 dana
Ako ste se pitali kako izgleda kada glasa jedan od najmoćnijih ljudi sveta, nema potrebe jer video je obišao ceo svet. On to čini iz udobnosti svoje fotelje, kao u čuvenoj reklami. Vladimir Putin, ruski predsednik, glasao je putem interneta na izborima… »
(Video) Ceo svet bruji o snimku Putina kako glasa preko interneta: Ljudi ne mogu da veruju šta mu piše na monitoru

(Video) Ceo svet bruji o snimku Putina kako glasa preko interneta: Ljudi ne mogu da veruju šta mu piše na monitoru

Mondo pre 2 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin glasao je onlajn na izborima za novi saziv Državne dume, ali je sam snimak glasanja na društvenim mrežama privukao mnogo više pažnje nego njegova politička poruka. Na videu koji su objavili ruski državni mediji, Putin se… »
(Video) Škilji, klikće, zahvaljuje sam sebi: Putin glasao onlajn na izborima u Rusiji, snimak postao viralan: Detalj na ekranu…

(Video) Škilji, klikće, zahvaljuje sam sebi: Putin glasao onlajn na izborima u Rusiji, snimak postao viralan: Detalj na ekranu…

Blic pre 2 dana
Ovo su prvi parlamentarni izbori u Rusiji od početka invazije na Ukrajinu 2022. godine, a glasanje traje do nedelje Putinovo elektronsko glasanje izazvalo je brojne šale na društvenim mrežama Ruski predsednik Vladimir Putin glasao je juče onlajn na… »

Vesti dana »