Povezane vesti

"Teška sezona?! Pre bih rekao..." Isak Bonga sve iznenadio rečima o Partizanu!

"Teška sezona?! Pre bih rekao..." Isak Bonga sve iznenadio rečima o Partizanu!

Kurir pre 1 sat
Nemački reprezentativac i svetski šampion Isak Bonga polako postaje jedan od ključnih igrača Panatinaikosa nakon letošnjeg prelaska iz Partizana. Dolazak u Atinu vidi kao idealnu priliku za dalji napredak u karijeri, što ističe od prvog dana. Govoreći o… »
Bonga otvoreno o odlasku iz Partizana: „Ne bih rekao da nisam želeo da ostanem, ali bilo je vreme da krenem dalje!“

Bonga otvoreno o odlasku iz Partizana: „Ne bih rekao da nisam želeo da ostanem, ali bilo je vreme da krenem dalje!“

Hot sport pre 3 sata
Nemački reprezentativac prisetio se 2 godine u Beogradu, navijača i teške odluke da napusti crno-bele i karijeru nastavi u Panatinaikosu. Isak Bonga ovog leta zatvorio je poglavlje u Partizanu i preselio se u Panatinaikos, a sada je detaljnije objasnio… »
Isak Bonga otvoreno o odlasku iz Partizana: "Ne znam da li bih to nazvao razgovorima, ne bih rekao..."

Isak Bonga otvoreno o odlasku iz Partizana: "Ne znam da li bih to nazvao razgovorima, ne bih rekao..."

Telegraf pre 3 sata
Isak Bonga je posle dve godine odlučio da napusti Partizan i pređe u Panatinaikos, gde će ponovo igrati pod dirigentskom palicom Željka Obradovića. Sada je za Meridian sport progovorio o odlasku iz crno-belog tabora. - Ne znam da li bih to nazvao… »
"Ne znam da li bih to nazvao razgovorima, morao sam da odem": Isak Bonga objasnio zašto je napustio Partizan

"Ne znam da li bih to nazvao razgovorima, morao sam da odem": Isak Bonga objasnio zašto je napustio Partizan

Mondo pre 4 sati
Isak Bonga je posle dve sezone napustio Partizan. Otišao je u Panatinaikos i tamo će ponovo da sarađuje sa Željkom Obradovićem. Cilj "zelenih" je da osvoje sve što mogu i to je potvrdio i nemački reprezentativac. "Ne žalim se, dobro sam zaista. Prve dve… »
Bonga o odlasku iz Partizana: "Ne znam da li bih to nazvao razgovorima"

Bonga o odlasku iz Partizana: "Ne znam da li bih to nazvao razgovorima"

B92 pre 4 sati
Košarkaš Panatinaikosa Isak Bonga je progovorio o odlasku iz Partizana, ponovnoj saradnji sa Željkom Obradovićem, a prisetio se i lepih momenata u crno-belom dresu. Bonga je u razgovoru za "Meridian sport" govorio kako je odlučio da potpiše za… »
"Ne bih to nazvao razgovorima"... Isak Bonga o odlasku iz Partizana

"Ne bih to nazvao razgovorima"... Isak Bonga o odlasku iz Partizana

Večernje novosti pre 5 sati
Miljenik navijača Partizana Isak Bonga otvoreno je govorio o odlasku iz Partizana. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Nemac je u razgovoru za "Meridian" sport govorio o razlozima za odlazak iz Beograda nakon dve godine, on je potom obukao dres… »

Vesti dana »