Povezane vesti
Srdanović: Sigurni smo u pobedu, svaki glas ćemo odbraniti nenasilno
Moj Novi Sad pre 14 sati
Prvi na poslaničkoj listi “Studenti pobeđuju”, prof. dr Ilija Srdanović, izjavio je da očekuje pobedu te liste na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra i poručio da su predstavnici studentskog pokreta spremni da nenasilno odbrane svaki glas… »
Srdanović: Siguran sam u pobedu, spremni smo da nenasilno odbranimo svaki glas
Nova pre 15 sati
Prvi na poslaničkoj listi "Studenti pobeđuju" prof. dr Ilija Srdanović izjavio je danas da je siguran u pobedu te liste na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra i da su predstavnici studentskog pokreta spremni da nenasilno odbrane svaki glas… »
Srdanović za Betu: Siguran sam u pobedu, spremni smo da nenasilno odbranimo svaki glas
Vranje news pre 15 sati
Vranje - Prvi na poslaničkoj listi "Studenti pobeđuju" prof. dr Ilija Srdanović izjavio je u subotu da je siguran u pobedu te liste na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra i da su predstavnici studentskog pokreta "spremni da nenasilno odbrane… »
Srdanović (Studenti pobeđuju): Siguran sam u pobedu, spremni smo da nenasilno odbranimo svaki glas
Šabačke novosti pre 15 sati
Prvi na poslaničkoj listi „Studenti pobeđuju“ prof. dr Ilija Srdanović izjavio je danas da je siguran u pobedu te liste na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra i da su predstavnici studentskog pokreta spremni da nenasilno odbrane svaki glas… »
Ilija Srdanović u intervjuu za Betu: Nenasilno ćemo braniti pobedu Studentske liste
Danas pre 16 sati
Prvi na poslaničkoj listi „Studenti pobeđuju“ prof. dr Ilija Srdanović izjavio je danas da je siguran u pobedu te liste na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra i da su predstavnici studentskog pokreta spremni da nenasilno odbrane svaki glas… »
Srdanović (Studenti pobeđuju): Siguran sam u pobedu, spremni smo da nenasilno odbranimo svaki glas
Pravo u centar pre 17 sati
Serbian News Media pre 17 sati
Prvi na poslaničkoj listi „ Studenti pobeđuju“ prof. dr Ilija Srdanović izjavio je danas da je siguran u pobedu te liste na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra i da su predstavnici studentskog pokreta spremni da nenasilno odbrane svaki glas… »
Beta pre 17 sati
Prvi na poslaničkoj listi "Studenti pobeđuju" prof. dr Ilija Srdanović izjavio je danas da je siguran u pobedu te liste na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra i da su predstavnici studentskog pokreta spremni da nenasilno odbrane svaki glas… »
Radio sto plus pre 17 sati
Srdanović je u intervjuu agenciji Beta kazao da prethodnih 14 godina vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i Aleksandra Vučića ne zaslužuju “prelaznu ocenu” i da će nakon promene vlasti prioritet vlade Srbije biti povratak poverenja u državne institucije… »
Insajder pre 17 sati
Srdanović: Siguran sam u pobedu, spremni smo da nenasilno odbranimo svaki glas
N1 Info pre 17 sati
Glas Zaječara pre 17 sati
Vesti dana »
Koalicija Evropska Srbija predala potpise u RIK-u: Imamo samo jednog protivnika, nemojte da seme zla unose između nas
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Posle remija u Surdulici: Rendulić nije zadovoljan, Ilić kaže da je ekipa pokazala karakter
Danas pre 6 satijoš 1 povezana