Povezane vesti
Ekonomisti upozoravaju na posledice: Šta je Euro model povećanja plata i penzija koji je predložio premijer Crne Gore?
Danas pre 2 dana
Ekonomski stručnjaci i predstavnici privrede upozorili su na moguće posledice odluke crnogorske vlade da predloži povećanje minimalnih zarada i penzija od januara 2027. po javne finansije, zaposlenost i konkurentnost ekonomije, dok najava premijera… »
Crna Gora: Vladin plan povećanja plata i penzija otvara pitanje budžetskog deficita
Serbian News Media pre 2 dana
Ekonomski stručnjaci i predstavnici privrede upozorili su na moguće posledice odluke crnogorske vlade da predloži povećanje minimalnih zarada i penzija od januara 2027. po javne finansije, zaposlenost i konkurentnost ekonomije, dok najava premijera… »
Crna Gora: Vladin plan povećanja plata i penzija otvara pitanje budžetskog deficita
Insajder pre 2 dana
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Selaković negira, a Vasić sumnja u sopstveni iskaz: Ivanović se pridružio saradnicima sa optuženičke klupe u slučaju Generalštab
Nova pre 59 minutajoš 22 povezane
CNN, MSNOW i Politico obavestili Trampa: Podnosimo tužbu zbog zabrane pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 23 minutajoš 18 povezanih