Povezane vesti

Preminula Lidija Kodrič

Preminula Lidija Kodrič

B92 pre 1 dan
U 83. godini preminula je slovenačka i jugoslovenska zvezda Lidija Kodrič. Lidija Kodrič rođena je 1944. godine u Kranju. Njeni muzički počeci datiraju iz 1962. godine, kada se na mariborskom festivalu zabavne muzike Katedra proslavila pesmom "Moja mala… »
Preminula legendarna pevačice bivše Jugoslavije: Lidija Kodrič osvojila je brojna muzička priznanja

Preminula legendarna pevačice bivše Jugoslavije: Lidija Kodrič osvojila je brojna muzička priznanja

Mondo pre 1 dan
Lidija Kodrič rođena je 1944. godine u Kranju. Njeni muzički počeci datiraju iz 1962. godine, kada se na mariborskom festivalu zabavne muzike Katedra proslavila pesmom "Moja mala tiha sreća". Iste godine nastupila je i na prvom festivalu Slovenačke… »
Umrla pevačica Lidija Kodrič: Saopštena tužna vest, region u suzama

Umrla pevačica Lidija Kodrič: Saopštena tužna vest, region u suzama

Blic pre 1 dan
Karijeru je započela početkom šezdesetih godina, ostvarivši brojne uspehe na festivalima. Poznata je po pesmama kao što su 'Neizpeta melodija', 'Ti si moj pravi čovek' i 'Danes mi je šestnajst let'. Slovenačka i jugoslovenska pevačica zabavne muzike… »
"Niko mi nije važniji od mog Marka" Ovo je potresna životna priča Lidije Kodrič: Zbog sina se odrekla slave, a ovako je…

"Niko mi nije važniji od mog Marka" Ovo je potresna životna priča Lidije Kodrič: Zbog sina se odrekla slave, a ovako je…

Kurir pre 1 dan
Odlaskom Lidije Kodrič regionalna muzička scena izgubila je jedan od svojih prepoznatljivih glasova. Publika će je zauvek pamtiti po numerama iz kultnog filma i serije "Balkan ekspres" gde je pevala umesto Ene Begović, ali i kao članicu nekada izuzetno… »
Umrla Lidija Kodrič

Umrla Lidija Kodrič

Telegraf pre 1 dan
Lidija Kodrič, koja je tokom bogate karijere ostavila trag na muzičkoj sceni nekadašnje Jugoslavije, preminula je u 83. godini. Vest o njenoj smrti objavljena je 18. septembra, a iza sebe je ostavila više od šest decenija dugu karijeru i brojne pesme… »
Umrla Lidija Kodrič

Umrla Lidija Kodrič

Kurir pre 1 dan
Čuvena slovenačka i juglosvenska pevačica Lidija Kodrič preminula je u 82. godini. Vest o njenoj smrti objavila je i od nje se oprostila Daliborka Stojšić, koja je uz Lidiju bila članica čuvene grupe "Oni i One". "Umrla je Lidija Kordič. Zaspalo je njeno… »

Vesti dana »