Povezane vesti
Rijera: Želimo da pobedimo Radnički i na pauzu odemo srećni
RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Želimo da pobedimo i da na ovu pauzu odemo srećni, ali ne samo to. Mislim da sam ovo rekao mnogo puta, pobeda je samo šminka. Pobeda ponekad zamaskira mnogo stvari koje uradite, ali je bitan i način na koji se pobedi, rekao je trener fudbalera… »
Rijera: "Nisam zadovoljan, želim bolje"
B92 pre 1 dan
Trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera izrazio je želju da njegov tim zaigra još bolje, a uoči utakmice protiv Radničkog iz Niša. Zvezda sutra od 19 sati dočekuje Nišlije u 10. kolu Superlige. "Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i istu… »
KADROVSKI problemi u Ljutice Bogdana: Zvezda desetkovana napada Nišlije!
Hot sport pre 1 dan
Crveno-beli bez četvorice igrača na Radnički! Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 19 časova dočekati ekipu Radničkog iz Niša u okviru 10. kola Superlige Srbije. Uoči utakmice na pitanja medija odgovarao je šef stručnog štaba crveno-belih Albert Rijera. –… »
Rijera opet o nespremnosti: Na 50 odsto smo
Sport klub pre 1 dan
Albert Rijera je u društvu pomoćnika Lorenca Dolčetija gledao derbi omladinaca, a u nedelju (19.00) vodiće Crvenu zvezdu protiv niškog Radničkog. Pobedom bi Crvena zvezda otišla na šest bodova više u odnosu na Vojvodinu, a sledi duga pauza zbog utakmica… »
Albert Rijera: "Ovde sam dan i noć da bi napravio čudovište"
Mondo pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju Radnički Niš u 10. kolu Superlige, a Albert Rijera je pred taj meč istakao da pred pauzu u prvenstvu ekipa želi novu pobedu. Ipak, pre svega je ključno da Crvena zvezda prikaže bolju igru nego do… »
Rijera: Nisam dovoljno zadovoljan, želimo da pobedimo Radnički
RTS pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 19 časova dočekati ekipu Radničkog iz Niša u okviru 10. kola Superlige Srbije. Šef stručnog štaba crveno-belih Albert Rijera rekao je da nije u potpunosti zadovoljan dosadašnjim izdanjima ekipe, istakavši da… »
Albert Rijera pomenuo šta fali Zvezdi: "Nisam dovoljno zadovoljan..."
Telegraf pre 1 dan
Crvena zvezda u poslednje vreme beleži bodove, uglavnom i pobeđuje, ali ne igra dobro. Pred crveno-belima je duel sa Radničkim iz Niša, a Albert Rijera govorio je o problemima sa kojima se njegov tim suočava. Uprkos na probleme u igri, Zvezda pobedom… »
Rijera: Ovde sam da napravim čudovište
Večernje novosti pre 1 dan
CRVENA zvezda je pobedila na teškom gostovanju u Pančevu ekipu Železničara sa 2:1. U nedelju igra protiv niškog Radničkog. Pred taj meč oglasio se trener crveno-belih Alert Rijera. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Španski stručnjak nema dilemu - ekipa želi… »
Trener Radničkog Neđić: Pokušaćemo da izvučemo što bolji rezultat protiv Zvezde
Serbian News Media pre 1 dan
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Marko Neđić rekao je danas da Crvena zvezda ima najkvalitetniji tim u Super ligi Srbije, ali da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici 10. kola pokušati da bude konkurentna i da izvuče što bolji rezultat. „Nemamo… »
FK Crvena zvezda: Besplatan ulaz za "Super zvezdaše" i decu do 14 godina protiv Radničkog
Dnevnik pre 1 dan
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će na utakmici protiv Radničkog iz Niša ulaz na istočnu tribinu stadiona "Rajko Mitić" biti besplatan za sve mališane koji poseduju "Super zvezdaš" karticu, kao i za decu do 14 godina. "Naš klub nastavlja… »
Niški Radnički u nedelju protiv šampiona
Južne vesti pre 2 dana
U 10. kolu Superlige igrači Radničkog iz Niša igraju u Beogradu protiv lidera na tabeli i aktuelnog šampiona Crvene zvezde. Nišlije u meč ulaze nakon prve pobede na „Čairu“ i pre pauze zbog obaveza reprezentacije. Šef stručnog štaba Radničkog Marko Neđić… »
Neđić se vraća u „drugu kuću“: Analizirao Zvezdu i pronašao slabosti – „Ima propusta u defanzivi!“
Hot sport pre 2 dana
Trener Radničkog iz Niša dobro poznaje Marakanu, a pred duel sa crveno-belima poručuje da njegov tim dolazi da se nadigrava. Pred Markom Neđićem je gostovanje koje za njega neće biti kao svako drugo. Trener Radničkog iz Niša u nedelju se vraća na stadion… »
Besplatan ulaz za sve klince koji vole Zvezdu protiv Radničkog: Stariji karte mogu da kupe na blagajnama ili onlajn
Kurir pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19.00 časova igraju utakmicu 10. kola Superlige protiv niškog Radničkog. Crvena zvezda obaveštava sve mališane koji poseduju Super Zvezdaš kartice da će utakmicu protiv ekipe Radničkog moći da prate sa istočne tribine… »
Neđić pred duel sa Zvezdom: "Za mene emotivno, povratak u drugu kuću"
B92 pre 2 dana
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Marko Nedjić izjavio je pred utakmicu 10. kola Superlige Srbije da njegova ekipa hoće da se nadigrava i dodje do što boljeg rezultata protiv Crvene zvezde. Fudbaleri Radničkog gostovaće sutra od 19 časova Crvenoj zvezdi… »
Javila se Zvezda pred utakmicu sa Radničkim: Obaveštenje za sve navijače
Večernje novosti pre 2 dana
Beneficije za sve mališane koji poseduju "Super zvezdaš" karticu. Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/ Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će na utakmici protiv Radničkog iz Niša ulaz na istočnu tribinu stadiona "Rajko Mitić" biti besplatan za… »
"Svi znamo da Zvezda ima najveći kvalitet u našoj ligi!" Marko Neđić zna šta čeka Radnički na Marakani: Pokušaćemo da...…
Kurir pre 2 dana
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Marko Neđić rekao je danas da Crvena zvezda ima najkvalitetniji tim u Super ligi Srbije, ali da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici 10. kola pokušati da bude konkurentna i da izvuče što bolji rezultat. "Nemamo… »
Pred fudbalerima Crvene zvezde novi zadatak: Rijera razmišlja samo o pobedi
Dnevnik pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju Radnički iz Niša u 10. kolu Superlige Srbije, a trener crveno-belih Albert Rijera pred duel na „Rajku Mitiću“ govorio je, između ostalog, o fizičkom stanju ekipe i gustom rasporedu. – Mi se ne… »
Zvezda pustila u prodaju ulaznice za duel sa Radničkim iz Niša
B92 pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju Radnički iz Niša u okviru 10. kola Superlige Srbije. Meč će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić", a navijači crveno-belih ulaznice mogu da obezbede onlajn, kao i na blagajnama Marakane. Ulaznice… »
Trener Radničkog Neđić: Pokušaćemo da izvučemo što bolji rezultat protiv Zvezde
Radio sto plus pre 2 dana
“Nemamo pravo da se nešto vadimo ili pričamo mnogo o Crvenoj zvezdi. Znamo svi da oni imaju najveći kvalitet u našoj ligi. Čak i kada možda ne igraju dobro, presudi individualni kvalitet. Mi želimo da budemo konkurentni, da se prikažemo u dobrom svetlu… »
Neđić: Radnički ide na Marakanu sa željom da se nadigrava
Sport klub pre 2 dana
Trener Radničkog iz Niša Marko Neđić poručio je da njegova ekipa na gostovanje Crvenoj zvezdi odlazi sa željom da se nadigrava i pokuša da ostvari što bolji rezultat protiv lidera Superlige Srbije. Radnički će u okviru 10. kola domaćeg šampionata… »
Neđić pred Zvezdu: Želimo da budemo konkurentni
Gradski portal 018 pre 2 dana
„Kao što sam govorio i do sada nemamo pravo da se nešto tu vadimo ili pričamo mnogo o Crvenoj zvezdi. Znamo svi da realno oni imaju najveći kvalitet u našoj ligi. Čak i kada možda ne igraju dobro, presudi taj individualni kvalitet. Mi želimo da budemo… »
Neđić pred Zvezdu: Želimo da budemo konkurentni
Niške vesti pre 2 dana
Fudbalski klub Radnički gostovaće u desetom kolu Superlige Srbije ekipi Crvene zvezde. Očekivanja od naredne utakmice izneli su šef stručnog štaba Marko Neđić i igrač Stefan Nikolić. „Kao što sam govorio i do sada nemamo pravo da se nešto tu vadimo ili… »
"Nemamo pravo da se vadimo": Marko Neđić ovako najavio duel Zvezda - Radnički
Večernje novosti pre 2 dana
Fudbalski klub Radnički gostovaće u desetom kolu Superlige Srbije ekipi Crvene zvezde. Očekivanja od naredne utakmice izneli su šef stručnog štaba Marko Neđić i igrač Stefan Nikolić. FOTO: Ataimages/Radule Perišić „Kao što sam govorio i do sada nemamo… »
Zvezda se obratila navijačima i obavestila da su u prodaji karte za poslednji meč pred reprezentativnu pauzu
Telegraf pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova dočekuju Radnički iz Niša, u poslednjem meču Superlige Srbije pred odlazak na reprezentativnu pauzu. Crveno-beli su pre samo dva dana igrali protiv Železničara u Pančevu, u zaostaloj utakmici petog kola i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 52 minutajoš 20 povezanih
Student o napadima na nosioce liste: Diskreditacija je nešto čime se oni bave već 14 godina
Glas Zaječara pre 4 satijoš 13 povezanih