Povezane vesti

KADROVSKI problemi u Ljutice Bogdana: Zvezda desetkovana napada Nišlije!

KADROVSKI problemi u Ljutice Bogdana: Zvezda desetkovana napada Nišlije!

Hot sport pre 22 dana
Uoči utakmice na pitanja medija odgovarao je šef stručnog štaba crveno-belih Albert Rijera. – Želimo da pobedimo i da na ovu pauzu odemo srećni, ali ne samo to. Mislim da sam ovo rekao mnogo puta, pobeda je samo šminka. Pobeda ponekad zamaskira mnogo stvari koje uradite, ali je bitan i način na koji se pobedi. Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i istu strast kao i prvog dana kada sam došao, ali nisam dovoljno zadovoljan. Želim više, želim bolje. Radićemo na… »
Zvezda pustila u prodaju ulaznice za duel sa Radničkim iz Niša

Zvezda pustila u prodaju ulaznice za duel sa Radničkim iz Niša

B92 pre 22 dana
Meč će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić", a navijači crveno-belih ulaznice mogu da obezbede onlajn, kao i na blagajnama Marakane. Ulaznice će na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" biti dostupne u subotu od 11 do 16 časova, dok će prodaja na dan utakmice početi u 12 časova i trajati do početka susreta. Cene ulaznica za duel sa Nišlijama su: Sever – 400 dinara Istok – 500 dinara Zapad – 700 dinara Tribina "Siniša Mihajlović" – 1.400 dinara Crveno-beli će tako na… »
FK Crvena zvezda: Besplatan ulaz za "Super zvezdaše" i decu do 14 godina protiv Radničkog

FK Crvena zvezda: Besplatan ulaz za "Super zvezdaše" i decu do 14 godina protiv Radničkog

Dnevnik pre 22 dana
"Naš klub nastavlja sa sjajnom akcijom, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima nacionalnog prvenstva. Podsećanja radi, neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Radničkog", naveo je beogradski klub. Utakmica 10. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog igraće se u nedelju od 19 časova u Beogradu.… »
Besplatan ulaz za sve klince koji vole Zvezdu protiv Radničkog: Stariji karte mogu da kupe na blagajnama ili onlajn

Besplatan ulaz za sve klince koji vole Zvezdu protiv Radničkog: Stariji karte mogu da kupe na blagajnama ili onlajn

Kurir pre 22 dana
Crvena zvezda obaveštava sve mališane koji poseduju Super Zvezdaš kartice da će utakmicu protiv ekipe Radničkog moći da prate sa istočne tribine stadiona "Rajko Mitić", a ulaz je specijalno obeležen. Takođe, duelu 10. kola Superlige Srbije na istočnoj strani stadiona besplatno mogu pristupiti i sva ostala deca starosti do 14 godina. Super Zvezdaš sezonske kartice za takmičarsku godinu 2026/27 su namenjene dečacima i devojčicama do 14 godina, a obezbeđuju besplatan… »
Pred fudbalerima Crvene zvezde novi zadatak: Rijera razmišlja samo o pobedi

Pred fudbalerima Crvene zvezde novi zadatak: Rijera razmišlja samo o pobedi

Dnevnik pre 22 dana
– Mi se ne mučimo, nego ne pobeđujemo lako. To su različite stvari. Imam utisak da sve vidite na neki negativan način. Mi smo imali tri dana da se spremimo za Železničar u prošlom kolu, naš rival sedam dana. I tako je i ovaj put – rekao je Rijera. Španski stručnjak je istakao da njegov tim ima problema sa oporavkom igrača, što dodatno otežava pripremu utakmica u ritmu od nekoliko dana. – Morate da znate da imamo mnogo problema što se tiče fizike. Na primer, nismo… »
Rijera: Želimo da pobedimo Radnički i na pauzu odemo srećni

Rijera: Želimo da pobedimo Radnički i na pauzu odemo srećni

RTV pre 22 dana
Zvezda sutra od 19 sati dočekuje Nišlije u 10. kolu Superlige. "Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i istu strast kao i prvog dana kada sam došao, ali nisam dovoljno zadovoljan. Želim više, želim bolje. Radićemo na ovome sa igračima, analiziraćemo stvari koje možemo da radimo bolje, kao i stvari koje radimo dobro, jer ne radimo sve loše. Radimo i dosta dobrih stvari, ali ima još mnogo toga što možemo da unapredimo. Za to nam je potrebno nekoliko stvari.… »
Rijera: "Nisam zadovoljan, želim bolje"

Rijera: "Nisam zadovoljan, želim bolje"

B92 pre 22 dana
Zvezda sutra od 19 sati dočekuje Nišlije u 10. kolu Superlige. "Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i istu strast kao i prvog dana kada sam došao, ali nisam dovoljno zadovoljan. Želim više, želim bolje. Radićemo na ovome sa igračima, analiziraćemo stvari koje možemo da radimo bolje, kao i stvari koje radimo dobro, jer ne radimo sve loše. Radimo i dosta dobrih stvari, ali ima još mnogo toga što možemo da unapredimo. Za to nam je potrebno nekoliko stvari.… »
Rijera: Nisam dovoljno zadovoljan, želimo da pobedimo Radnički

Rijera: Nisam dovoljno zadovoljan, želimo da pobedimo Radnički

RTS pre 22 dana
Trener crveno-belih Albert Rijera izjavio je da želi da igrači i čitav stručni štab trijumfom odu na pauzu u dobrom raspoloženju. "Želimo da pobedimo i da na ovu pauzu odemo srećni, ali pobeda je samo šminka. Pobeda ponekad zamaskira mnogo stvari koje uradite, ali je bitan i način na koji se pobedi. Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i istu strast kao i prvog dana kada sam došao, ali nisam dovoljno zadovoljan. Želim više, želim bolje. Radimo i dosta dobrih… »
Albert Rijera pomenuo šta fali Zvezdi: "Nisam dovoljno zadovoljan..."

Albert Rijera pomenuo šta fali Zvezdi: "Nisam dovoljno zadovoljan..."

Telegraf pre 22 dana
Pred crveno-belima je duel sa Radničkim iz Niša, a Albert Rijera govorio je o problemima sa kojima se njegov tim suočava. Uprkos na probleme u igri, Zvezda pobedom želi na pauzu: - Želimo da pobedimo i da na pauzu odemo srećni, ali ne samo to. Mislim da sam ovo rekao mnogo puta, pobeda je samo šminka. Ponekad zamaskira mnogo stvari koje uradite, ali je bitan i način na koji se pobedi. Mučila se Zvezda i u Pančevu..: - Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i… »
Albert Rijera: "Ovde sam dan i noć da bi napravio čudovište"

Albert Rijera: "Ovde sam dan i noć da bi napravio čudovište"

Mondo pre 22 dana
Ipak, pre svega je ključno da Crvena zvezda prikaže bolju igru nego do sada. "Želimo da pobedimo i da na ovu pauzu odemo srećni, ali ne samo to. Mislim da sam ovo rekao mnogo puta, pobeda je samo šminka. Pobeda ponekad zamaskira mnogo stvari koje uradite, ali je bitan i način na koji se pobedi. Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i istu strast kao i prvog dana kada sam došao, ali nisam dovoljno zadovoljan. Želim više, želim bolje. Radićemo na ovome sa… »
Rijera opet o nespremnosti: Na 50 odsto smo

Rijera opet o nespremnosti: Na 50 odsto smo

Sport klub pre 22 dana
Pobedom bi Crvena zvezda otišla na šest bodova više u odnosu na Vojvodinu, a sledi duga pauza zbog utakmica reprezentacija. „Želimo da pobedimo i da na pauzu odemo srećni, ali ne samo to. Mislim da sam ovo rekao mnogo puta, pobeda je samo šminka. Ponekad zamaskira mnogo stvari koje uradite, ali je bitan i način na koji se pobedi.“ Muči se Crvena zvezda, ne igra dobro… „Mogu da kažem da sam srećan, imam energiju i istu strast kao i prvog dana kada sam došao, ali… »
Neđić pred Zvezdu: Želimo da budemo konkurentni

Gradski portal 018 pre 22 dana
Znamo svi da realno oni imaju najveći kvalitet u našoj ligi. Čak i kada možda ne igraju dobro, presudi taj individualni kvalitet. Mi želimo da budemo konkurentni, da se prikažemo u dobrom svetlu, da se nadigravamo, zašto da ne, i, naravno, da probamo izvučemo što bolji rezultat“, govori Marko Neđić. Neđić je govorio i o sistemu koji preferira novi trener Crvene zvezde. „Ima specifičnu postavku, volim trenere koje imaju svoju filozofiju i ne odstupaju od nje. Nije… »

Niške vesti pre 22 dana
Očekivanja od naredne utakmice izneli su šef stručnog štaba Marko Neđić i igrač Stefan Nikolić. „Kao što sam govorio i do sada nemamo pravo da se nešto tu vadimo ili pričamo mnogo o Crvenoj zvezdi. Znamo svi da realno oni imaju najveći kvalitet u našoj ligi. Čak i kada možda ne igraju dobro, presudi taj individualni kvalitet. Mi želimo da budemo konkurentni, da se prikažemo u dobrom svetlu, da se nadigravamo, zašto da ne, i, naravno, da probamo izvučemo što bolji… »
Niški Radnički u nedelju protiv šampiona

Niški Radnički u nedelju protiv šampiona

Južne vesti pre 22 dana
Nišlije u meč ulaze nakon prve pobede na „Čairu“ i pre pauze zbog obaveza reprezentacije. Šef stručnog štaba Radničkog Marko Neđić kaže da njegova ekipa „nema pravo da se vadi ili priča mnogo o Crvenoj zvezdi„. Znamo svi da realno oni imaju najveći kvalitet u našoj ligi. Čak i kada možda ne igraju dobro, presudi taj individualni kvalitet. Mi želimo da budemo konkurentni, da se prikažemo u dobrom svetlu, da se nadigravamo, zašto da ne, i, naravno, da probamo… »
Neđić se vraća u „drugu kuću“: Analizirao Zvezdu i pronašao slabosti – „Ima propusta u defanzivi!“

Neđić se vraća u „drugu kuću“: Analizirao Zvezdu i pronašao slabosti – „Ima propusta u defanzivi!“

Hot sport pre 22 dana
Pred Markom Neđićem je gostovanje koje za njega neće biti kao svako drugo. Trener Radničkog iz Niša u nedelju se vraća na stadion „Rajko Mitić“, mesto koje je nazvao svojom „drugom kućom“, ali ovoga puta sa jasnim zadatkom – da pokuša da pronađe način kako da zaustavi Crvenu zvezdu. Nišlije gostuju lideru Superlige u okviru 10. kola, a utakmica je zakazana za nedelju, 20. septembar, od 19 časova. Zvezda trenutno ima 25 bodova i nalazi se na vrhu tabele, dok je… »
Trener Radničkog Neđić: Pokušaćemo da izvučemo što bolji rezultat protiv Zvezde

Trener Radničkog Neđić: Pokušaćemo da izvučemo što bolji rezultat protiv Zvezde

Radio sto plus pre 22 dana
Znamo svi da oni imaju najveći kvalitet u našoj ligi. Čak i kada možda ne igraju dobro, presudi individualni kvalitet. Mi želimo da budemo konkurentni, da se prikažemo u dobrom svetlu, da se nadigravamo, zašto da ne i naravno, da probamo da izvučemo što bolji rezultat”, rekao je Neđić. Fudbaleri Radničkog igraju u nedelju od 20 časova u Beogradu protiv Crvene zvezde, utakmicu 10. kola Super lige Srbije. Neđić je rekao da njegov kolega iz Crvene zvezde Albert Rijera… »
Neđić: Radnički ide na Marakanu sa željom da se nadigrava

Neđić: Radnički ide na Marakanu sa željom da se nadigrava

Sport klub pre 22 dana
Radnički će u okviru 10. kola domaćeg šampionata gostovati Crvenoj zvezdi u nedelju od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a za Neđića će taj duel imati i posebnu emotivnu težinu. „Idemo na Marakanu da budemo što konkurentniji, da se nadigravamo i izvučemo što bolji rezultat. Emotivno za mene, povratak u drugu kuću, malo će mi biti čudno. Želim da prikažemo sve što smo radili ove nedelje“, rekao je Neđić, a preneo sajt niškog kluba. Trener Radničkog svestan je… »
Zvezda se obratila navijačima i obavestila da su u prodaji karte za poslednji meč pred reprezentativnu pauzu

Zvezda se obratila navijačima i obavestila da su u prodaji karte za poslednji meč pred reprezentativnu pauzu

Telegraf pre 22 dana
Crveno-beli su pre samo dva dana igrali protiv Železničara u Pančevu, u zaostaloj utakmici petog kola i slavili sa 2:1. Trenutno je tim sa Marakane lider šampionata sa osam pobeda i samo jednim remijem, protiv Radnika iz Surdulice (0:0). Zvezda se oglasila putem svog sajta i obavestila navijače da su ulaznice puštene u prodaju: - Izabranici Alberta Riјere će u nedelju 20. septembra od 19 časova, na stadionu „Raјko Mitić“ dočekati ekipu Radničkog iz Niša u okviru… »

Vesti dana »