Povezane vesti
Bufon je osvajao trofeje, a sada juri diplomu: Najneobičniji izazov legendarni Italijan tek počinje!
Hot sport pre 2 dana
Jedan od najboljih golmana u istoriji odlučio je da završi ono što je davno ostalo nedovršeno – školovanje i sticanje srednjoškolske diplome! Đanluiđi Bufon je tokom blistave karijere osvajao najveće trofeje, branio u finalima, podizao pehar Svetskog… »
U 48. godini se vratio u srednju školu! Šok ispovest legende: "Kupio sam diplomu, hoću da sperem mrlju!"
Večernje novosti pre 2 dana
Želim da pokažem ko sam i van terena, istakao je legendarni Đanluiđi Bufon. Credit: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia Đanluiđi Bufon odlučio je da u 48. godini uradi nešto što nema mnogo veze sa fudbalom. Jedan od najpoznatijih golmana svih… »
Legendarni Bufon sa 48 godina upisao srednju školu
Telegraf pre 2 dana
Đanluiđi Bufon je obeležio jednu fudbalsku epohu. Jedan je od najboljih golmana u istoriji ove igre, a sada se sa 48 godina odlučio na nesvakidašnji potez - upisao je srednju školu. - Ranije sam kupio diplomu i nisam ponosan na to. Sada pokazujem ko sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 46 povezanih
(Foto) Ivanović na suđenju za "Generalštab" negirao krivicu: "Niko nije tražio da falsifikujem dokumenta"
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 23 povezane
Studenti biciklisti u Nišu dočekani uz kolo i pesmu, kao i uz kontraskup SNS-a
Južne vesti pre 2 satajoš 25 povezanih
Selektor Srbije progovorio o ostavci! Kreču iznenadio izjavom o najgorem plasmanu na EP u istoriji!
Večernje novosti pre 1 danjoš 54 povezane