Povezane vesti

Razgovaraću sa Putinom Vučić o NIS-u, gorivu i gasu: Plašim se kakva nam zima dolazi

Razgovaraću sa Putinom Vučić o NIS-u, gorivu i gasu: Plašim se kakva nam zima dolazi

Blic pre 21 dana
Srbija je završila svoj deo posla, ali dugoročno rešenje za NIS zavisi od međunarodnih dogovora i interesa drugih država. Država interveniše sa dodatnih 20.000 tona dizela kako bi obezbedila stabilno snabdevanje i zadržala niske cene goriva. Predsednik… »
"Podnosim ostavku 27. Septembra, časno sam služio svojoj zemlji" Vučić o gorivu, Kosovu, Hagu... „isporučivali smo naše ljude…

"Podnosim ostavku 27. Septembra, časno sam služio svojoj zemlji" Vučić o gorivu, Kosovu, Hagu... „isporučivali smo naše ljude…

Dnevnik pre 21 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra je gost emisije „Jutro je“ na Prvom programu Radio Beograda. - Kad se vidite sa predsednikom Rumunije, predsednikom poljske vlade i predsednikom Ukrajine, to vam je 90 miliona stanovnika dovoljan… »
Vučić: Situacija oko NIS-a komplikovana, mi smo svoj posao uradili

Vučić: Situacija oko NIS-a komplikovana, mi smo svoj posao uradili

NIN pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je daans da je situacija oko Naftne industrije Srbije ( NIS) komplikovana, kao i da je Srbija uradila sve što je bilo do nje. On je to rekao za Radio Beograd, odgovaraći na pitanje koliko će još biti potrebno… »
Vučić: Plašim se zime koja dolazi

Glas Zaječara pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa „Jutro je“ Prvog programa Radio Beograda, gde je ocenio da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, i da se plaši dolazeće zime. Situacija oko NIS-a komplikovana“… »
Vučić o nafti, NIS-u i zimi: "Plašim se kakva nam zima dolazi, ali znamo svoj posao"

Vučić o nafti, NIS-u i zimi: "Plašim se kakva nam zima dolazi, ali znamo svoj posao"

Euronews pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država trenutno interveniše sa još 20.000 tona dizela kako bi održala punu snabdevenost tržišta, dok je, kako je naveo, cena dizela u Francuskoj već 2,40 evra, u Austriji gotovo tri evra, a u Nemačkoj takođe… »
Vučić o prodaji ruskog udela u NIS-u: Ne zavisi od nas, mi smo spremni i uradili smo svoj posao

Vučić o prodaji ruskog udela u NIS-u: Ne zavisi od nas, mi smo spremni i uradili smo svoj posao

Nedeljnik pre 21 dana
Predsednik Srbije i nosilac izborne liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić izjavio je jutros da prodaja ruskog većinskog udela u Naftnoj industriji Srbije (NIS) mađarskoj kompaniji „MOL“ više ne zavisi od države, dodajući da je ona spremna i da je… »
Vučić: Pitanje NIS-a ne zavisi od nas, uradili smo svoj posao

Vučić: Pitanje NIS-a ne zavisi od nas, uradili smo svoj posao

Radio sto plus pre 21 dana
“Sve što je trebalo da napravimo – napravili smo. Ja mislim da sada ima i kalkulacija sa različitih strana, i oko toga ko je na vlasti u Mađarskoj, ko nije. Tu ima nedvosmisleno razgovora sa američkom stranom između svih strana”, rekao je Vučić za Radio… »
Sankcije i prodaja NIS-a: ‘Komplikovano je, ne možete da verujete koliko’, kaže Vučić

Sankcije i prodaja NIS-a: ‘Komplikovano je, ne možete da verujete koliko’, kaže Vučić

Danas pre 21 dana
Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila kucavica celokupne srpske privrede u stanju je ‘ni na nebu ni na zemlji’, a neizvesno je kada će ovaj problem biti rešen. Početkom oktobra 2025. godine, Amerika je uvela sankcije NIS-u zbog… »
Sankcije i prodaja NIS-a: 'Komplikovano je, ne možete da verujete koliko', kaže Vučić

Sankcije i prodaja NIS-a: 'Komplikovano je, ne možete da verujete koliko', kaže Vučić

BBC News pre 21 dana
Kompanija Naftna industrija Srbije je skoro godinu dana pod američkim sankcijama, a za sada se ne nazire kraj pregovorima o kupoprodaji većinskog ruskog udela u njoj. Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila kucavica celokupne srpske… »

Radio 021 pre 21 dana
Kompanija Naftna industrija Srbije je skoro godinu dana pod američkim sankcijama, a za sada se ne nazire kraj pregovorima o kupoprodaji većinskog ruskog udela u njoj. ANDREJ ČUKIĆ/EPA/Shutterstock Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila… »

Južne vesti pre 21 dana
ANDREJ ČUKIĆ/EPA/Shutterstock Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila kucavica celokupne srpske privrede u stanju je ‘ni na nebu ni na zemlji’, a neizvesno je kada će ovaj problem biti rešen. Početkom oktobra 2025. godine, Amerika je… »
Vučić o prodaji NIS-a: Rusi žele da zadrže kompaniju, a Amerikanci razmatraju da li je bolje da je preuzme evropska zemlja ili…

Vučić o prodaji NIS-a: Rusi žele da zadrže kompaniju, a Amerikanci razmatraju da li je bolje da je preuzme evropska zemlja ili…

Insajder pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je daans da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, kao i da je Srbija uradila sve što je bilo do nje. foto: Srđan Ilić "Nije do nas, to je sve što mogu da vam kažem. Mi smo spremni. Mi smo… »
Vučić: Pitanje NIS-a ne zavisi od nas, mi smo spremni i uradili smo svoj posao

Vučić: Pitanje NIS-a ne zavisi od nas, mi smo spremni i uradili smo svoj posao

Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik Srbije i nosilac izborne liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je jutros da prodaja ruskog većinskog udela u Naftnoj industriji Srbije (NIS) mađarskoj kompaniji "MOL" više ne zavisi od države, dodajući da je ona spremna i da je… »
Vučić o NIS-u: "Mi smo uradili sve što je do nas"; "Držimo punu snadbevenost naftnih derivata"

Vučić o NIS-u: "Mi smo uradili sve što je do nas"; "Držimo punu snadbevenost naftnih derivata"

B92 pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je daans da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, kao i da je Srbija uradila sve što je bilo do nje. On je to rekao za Radio Beograd, odgovaraći na pitanje koliko će još biti potrebno… »

Danas pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa „Jutro je“ Prvog programa Radio Beograda, gde je ocenio da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, i da se plaši dolazeće zime. Govoreći o dugoročnom rešenju za NIS… »

Vesti dana »