Povezane vesti
Razgovaraću sa Putinom Vučić o NIS-u, gorivu i gasu: Plašim se kakva nam zima dolazi
Blic pre 3 minuta
Srbija je završila svoj deo posla, ali dugoročno rešenje za NIS zavisi od međunarodnih dogovora i interesa drugih država. Država interveniše sa dodatnih 20.000 tona dizela kako bi obezbedila stabilno snabdevanje i zadržala niske cene goriva. Predsednik… »
Vučić: Situacija oko NIS-a komplikovana, mi smo svoj posao uradili
NIN pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je daans da je situacija oko Naftne industrije Srbije ( NIS) komplikovana, kao i da je Srbija uradila sve što je bilo do nje. On je to rekao za Radio Beograd, odgovaraći na pitanje koliko će još biti potrebno… »
Vučić o nafti, NIS-u i zimi: "Plašim se kakva nam zima dolazi, ali znamo svoj posao"
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država trenutno interveniše sa još 20.000 tona dizela kako bi održala punu snabdevenost tržišta, dok je, kako je naveo, cena dizela u Francuskoj već 2,40 evra, u Austriji gotovo tri evra, a u Nemačkoj takođe… »
Vučić: Plašim se zime koja dolazi
Glas Zaječara pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa „Jutro je“ Prvog programa Radio Beograda, gde je ocenio da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, i da se plaši dolazeće zime. Situacija oko NIS-a komplikovana“… »
Sankcije i prodaja NIS-a: ‘Komplikovano je, ne možete da verujete koliko’, kaže Vučić
Danas pre 4 sati
Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila kucavica celokupne srpske privrede u stanju je ‘ni na nebu ni na zemlji’, a neizvesno je kada će ovaj problem biti rešen. Početkom oktobra 2025. godine, Amerika je uvela sankcije NIS-u zbog… »
Sankcije i prodaja NIS-a: 'Komplikovano je, ne možete da verujete koliko', kaže Vučić
BBC News pre 4 sati
Kompanija Naftna industrija Srbije je skoro godinu dana pod američkim sankcijama, a za sada se ne nazire kraj pregovorima o kupoprodaji većinskog ruskog udela u njoj. Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila kucavica celokupne srpske… »
Sankcije i prodaja NIS-a: 'Komplikovano je, ne možete da verujete koliko', kaže Vučić
Radio 021 pre 4 sati
Kompanija Naftna industrija Srbije je skoro godinu dana pod američkim sankcijama, a za sada se ne nazire kraj pregovorima o kupoprodaji većinskog ruskog udela u njoj. ANDREJ ČUKIĆ/EPA/Shutterstock Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila… »
Vučić: Pitanje NIS-a ne zavisi od nas, uradili smo svoj posao
Radio sto plus pre 4 sati
“Sve što je trebalo da napravimo – napravili smo. Ja mislim da sada ima i kalkulacija sa različitih strana, i oko toga ko je na vlasti u Mađarskoj, ko nije. Tu ima nedvosmisleno razgovora sa američkom stranom između svih strana”, rekao je Vučić za Radio… »
Vučić o prodaji ruskog udela u NIS-u: Ne zavisi od nas, mi smo spremni i uradili smo svoj posao
Nedeljnik pre 4 sati
Predsednik Srbije i nosilac izborne liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić izjavio je jutros da prodaja ruskog većinskog udela u Naftnoj industriji Srbije (NIS) mađarskoj kompaniji „MOL“ više ne zavisi od države, dodajući da je ona spremna i da je… »
Sankcije i prodaja NIS-a: ‘Komplikovano je, ne možete da verujete koliko’, kaže Vučić
Južne vesti pre 4 sati
ANDREJ ČUKIĆ/EPA/Shutterstock Skoro godinu dana, Naftna industrija Srbije (NIS), žila kucavica celokupne srpske privrede u stanju je ‘ni na nebu ni na zemlji’, a neizvesno je kada će ovaj problem biti rešen. Početkom oktobra 2025. godine, Amerika je… »
Vučić o prodaji NIS-a: Rusi žele da zadrže kompaniju, a Amerikanci razmatraju da li je bolje da je preuzme evropska zemlja ili…
Insajder pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je daans da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, kao i da je Srbija uradila sve što je bilo do nje. foto: Srđan Ilić "Nije do nas, to je sve što mogu da vam kažem. Mi smo spremni. Mi smo… »
Vučić: Pitanje NIS-a ne zavisi od nas, mi smo spremni i uradili smo svoj posao
Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik Srbije i nosilac izborne liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je jutros da prodaja ruskog većinskog udela u Naftnoj industriji Srbije (NIS) mađarskoj kompaniji "MOL" više ne zavisi od države, dodajući da je ona spremna i da je… »
Vučić o NIS-u: "Mi smo uradili sve što je do nas"; "Držimo punu snadbevenost naftnih derivata"
B92 pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je daans da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, kao i da je Srbija uradila sve što je bilo do nje. On je to rekao za Radio Beograd, odgovaraći na pitanje koliko će još biti potrebno… »
Vučić gostuje na Radio Beogradu 1 o NIS-u: „Nije do nas“ – plašim se kakva nam zima dolazi, moramo da sačuvamo snabdevenost…
Dnevnik pre 6 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra je gost emisije „Jutro je“ na Prvom programu Radio Beograda. - Kad se vidite sa predsednikom Rumunije, predsednikom poljske vlade i predsednikom Ukrajine, to vam je 90 miliona stanovnika dovoljan… »
Vučić: Plašim se zime koja dolazi
Danas pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost jutarnjeg programa „Jutro je“ Prvog programa Radio Beograda, gde je ocenio da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) komplikovana, i da se plaši dolazeće zime. Govoreći o dugoročnom rešenju za NIS… »
Vesti dana »
Đilas: Najbolji način za pobedu je da imamo tri opozicione liste – studentsku, desnu i evropsku
Danas pre 38 minutajoš 20 povezanih
Do 32 stepena, pa nagli pad temperature: RHMZ najavio veliku promenu vremena
NIN pre 3 satajoš 20 povezanih
Skočile cene kafe, mesa, goriva, alkohola, pa čak i zamene dokumenata. Ali to nije sve, čekaju nas nova poskupljenja
Nova pre 6 satijoš 5 povezanih
Severna Koreja ponovo lansirala projektil: Raketa pala u Japansko more
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih