Povezane vesti
Društvo matematičara Srbije: Ekipa Srbije osvojila četiri medalje na Balkanskoj olimpijadi iz informatike
Insajder pre 1 dan
Informatička ekipa Srbije osvojila je jednu srebrnu i tri bronzane medalje na 33. Balkanskoj olimpijadi iz informatike (BOI) u Tirani, u konkurenciji 75 takmičara iz 18 zemalja, saopštilo je danas Društvo matematičara Srbije. Ilustracija. Foto… »
Veliki uspeh srpskih đaka na Olimpijadi u Albaniji osvojili četiri medalje: Dobro zapamtite njihova imena
Blic pre 1 dan
Na takmičenju je učestvovalo 75 takmičara iz 18 zemalja Ekipa je izabrana kroz nacionalna takmičenja, a podršku tokom boravka u Albaniji pružila im je ambasada Srbije u Tirani Na 33. Balkanskoj olimpijadi iz informatike u Tirani četvoročlana ekipa mladih… »
Mladi informatičari osvojili četiri medalje na Balkanskoj olimpijadi
Radio 021 pre 1 dan
Na 33. po redu Balkanskoj olimpijadi iz informatike, koja je od 14. do 20. septembra održana u Tirani, četvoročlana ekipa srednjoškolaca iz Srbije osvojila je jednu srebrnu i tri bronzane medalje. Srebrnu medalju osvojio je učenik Matematičke gimnazije u… »
Srpski informatičari na Balkanskoj olimpijadi osvojili jednu srebrnu i tri bronzane medalje
Danas pre 1 dan
Na 33. po redu Balkanskoj olimpijadi iz informatike, koja je od 14. do 20. septembra 2026. godine održana u Tirani, četvoročlana ekipa srednješkolaca iz Srbije osvojila je jednu srebrnu i tri bronzane medalje. Oni su se nadmetali u konkurenciji 75… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
Jelača se ne seća sastanka sa ministrom, Selaković negira, a Vasić sumnja u sopstveni iskaz: Ivanović se pridružio saradnicima sa optuženičke klupe u slučaju Generalštab
Nova pre 59 minutajoš 22 povezane
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 13 povezanih
CNN, MSNOW i Politico obavestili Trampa: Podnosimo tužbu zbog zabrane pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 24 minutajoš 18 povezanih