Povezane vesti
"Pričao sam sa Novakom - deo mene je napustio tenis"
B92 pre 13 sati
Grigor Dimitrov priznao je da je izgubio deo interesovanja za tenis nakon povlačenja Rodžera Federera i Rafaela Nadala, istakavši da je generacija koju su činili Federer, Nadal i Novak Đoković predstavljala najveći izazov sa kojim se tokom karijere… »
"Đoković mi je priznao da se oseća prazno": Dimitrov kaže da Novak posle ovoga više neće biti isti
Mondo pre 19 sati
Novak Đoković i Grigor Dimitrov su jedini preostali članovi "stare garde" i sve im je teže da pronađu motivaciju nakon što su rekete o klin okačili Rodžer Federer, Rafael Nadal, Edi Marej, Sten Vavrinka, Gael Monfis... Rivalstvo koje smo imali priliku da… »
Đoković mi je rekao kako se oseća, posle Federera i Nadala...
Telegraf pre 20 sati
Reprezentacija Danske pobedila je na domaćem terenu Bugarsku 3-2 u okviru Svetske grupe I Dejvis kupa na povratku Holgera Runea na teren posle godinu dana, a Grigor Dimitrov je uz pobedu i poraz nastupio za ekipu našeg suseda. Dosta pažnje privukla je… »
Dimitrov otkrio šta mu je Đoković rekao o velikoj trojci
Sport klub pre 21 sat
Grigor Dimitrov se polako približava izlaznim vratima svoje bogate karijere. Bugarin ima 35 godina, trenutno je 138. na svetskoj listi. Iako povremeno zablista, svestan je da kraj nije daleko. Trenutno je u Danskoj gde je igrao u Dejvis kupu a za… »
Vesti dana »
Istorijski debakl u Nemačkoj! Merc prvi put ispao iz parlamenta, ekstremna desnica ga "zgazila", a sada svi traže da ode
Blic pre 5 minutajoš 3 povezane
Mala Gospojina - održavaju se sabori, zavetine, preslave, molitve i litije
RTS pre 15 minutajoš 1 povezana
Zelenski nakon razgovora sa Trampom: "Dogovorili smo sastanak u Njujorku"
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane