Povezane vesti
"Dragan Lazić me je štitio, Darku su pretili" Prebijena influenserka o jezivom zlostavljanju: Tukao me je pištoljem, vezivao…
Kurir pre 5 sati
Influenserka Kristina Kika Živković (37) odlučila je da javno progovori o nasilju koje je, kako tvrdi, pretrpela od bivšeg partnera. Gostujući u Jutarnjem programu televizije "Pink", iznela je detalje o teškom fizičkom i psihičkom zlostavljanju, a tokom… »
Potresna ispovest Kike nakon stravičnog prebijanja u Šapcu: "Vezao me je lisicama za krevet i tukao pištoljem"
Telegraf pre 5 sati
"Tukao me je palicom i pištoljem" Influenserka, Kristina Kika Živković (37), odlučila je da prekine ćutanje i javno govori o teškom fizičkom i psihičkom nasilju koje je pretrpela od strane bivšeg partnera. Gostujući u Jutarnjem programu kod voditeljke… »
"Darku Laziću su pretili, zato ćuti!" Influenserka u programu uživo otkrila jezive detalje nasilja u hotelu
Telegraf pre 6 sati
Influenserka Kristina Kika Živković (37) odlučila je da javno progovori o nasilju koje, kako tvrdi, godinama trpela od bivšeg partnera. Gostujući u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, iznela je detalje brutalnog napada, ali i ispričala kroz šta je… »
"Dragan Lazić je bio uz mene kad sam pretučena" Influenserka u programu uživo otkrila detalje zlostavljanja u hotelu: "Tukao…
Blic pre 6 sati
Opisala je brutalno zlostavljanje, uključujući prebijanje palicom i pištoljem, kao i vezivanje lisicama. Istakla je podršku pokojnog Dragana Lazića i razumevanje prema Darku Laziću zbog pritisaka i pretnji koje je i on dobio. Influenserka, Kristina Kika… »
Vesti dana »
Dejvis kup: Međedović pogurao Srbiju do opstanka u elitnoj diviziji
RTV Novi Pazar pre 29 minutajoš 27 povezanih