Povezane vesti

Vladimir Gajić: Mi smo koalicija koja je potpuno na strani Rusa

Vladimir Gajić: Mi smo koalicija koja je potpuno na strani Rusa

Vreme pre 2 sata
Vladimir Gajić je najavio osnivanje koalicije svoje Narodne stranke sa Nestorovićevom strankom i dve manjinske ruske i ocenio da „Rusija uvek radi sa državom“. Narodna stranka (NS) učestvovaće na vanrednim parlamentarnim izborima u koaliciji sa strankom… »
Narodna stranka i "Mi snaga naroda" u koaliciji za izbore bez Vulina, ali sa dve ruske stranke

Narodna stranka i "Mi snaga naroda" u koaliciji za izbore bez Vulina, ali sa dve ruske stranke

Newsmax Balkans pre 2 sata
Narodna stranka učestvovaće na vanrednim parlamentarnim izborima u koaliciji sa strankom "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića i dve manjinske ruske stranke, izjavio je predsednik NS Vladimir Gajić, dodajući da Pokret socijalista Aleksandra Vulina neće… »
Gajić: Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i bez Vulina, od utorka počnemo skupljanje potpisa podrške

Gajić: Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i bez Vulina, od utorka počnemo skupljanje potpisa podrške

Nova pre 6 sati
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da će Narodna stranka na izborima nastupiti u koaliciji sa strankom Mi snaga naroda Branimira Nestorovića i dve manjinske ruske stranke i da Pokret socijalista Aleksandra Vulina definitivno neće… »
Gajić otkrio u kakvom stanju je Nestorović: "Bio je u banji u Sloveniji kad su najbliži saradnici objavili da je nestao"

Gajić otkrio u kakvom stanju je Nestorović: "Bio je u banji u Sloveniji kad su najbliži saradnici objavili da je nestao"

Blic pre 5 sati
Gajić je istakao da se zdravstveno stanje Branimira Nestorovića poboljšava Kako je rekao, koalicija se jasno izjašnjava kao "proruska, evroskeptična" i zagovara jaču saradnju Srbije sa BRIKS zemljama. Vladimir Gajić, predsednik Narodne stranke, izjavio… »
Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i dve manjinske ruske stranke

Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i dve manjinske ruske stranke

Ozon press pre 5 sati
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da će Narodna stranka na izborima nastupiti u koaliciji sa strankom „Mi snaga naroda“ Branimira Nestorovića i dve manjinske ruske stranke i da „Pokret socijalista“ Aleksandra Vulina definitivno… »
Gajić: Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i dve manjinske ruske stranke

Gajić: Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i dve manjinske ruske stranke

Euronews pre 6 sati
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da će Narodna stranka na izborima nastupiti u koaliciji sa strankom Mi snaga naroda Branimira Nestorovića i dve manjinske ruske stranke i da Pokret socijalista Aleksandra Vulina definitivno neće… »
Gajić: Narodna stranka na izbore sa Nestorovićem i bez Vulina

Glas Zaječara pre 6 sati
Gajić: Narodna stranka na izbore sa Nestorovićem, bez Vulina

Gajić: Narodna stranka na izbore sa Nestorovićem, bez Vulina

Radio 021 pre 7 sati
Predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je da će Narodna stranka na izborima nastupiti u koaliciji sa "Mi snaga naroda" Branimira Nestorovića i dve manjinske ruske stranke. Navodi da Pokret socijalista Aleksandra Vulina definitivno neće biti… »
Vladimir Gajić objasnio šta će biti od koalicije sa Nestorovićem, a šta sa Vulinom

Vladimir Gajić objasnio šta će biti od koalicije sa Nestorovićem, a šta sa Vulinom

Danas pre 7 sati
Gajić: Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i dve manjinske ruske stranke, bez Vulina

Gajić: Narodna stranka ide na izbore sa Nestorovićem i dve manjinske ruske stranke, bez Vulina

Morava info pre 7 sati
Vladimir Gajić: Narodna stranka na izbore izlazi sa strankom "Mi - Snaga naroda", Pokret socijalista nije deo koalicije

Vladimir Gajić: Narodna stranka na izbore izlazi sa strankom "Mi - Snaga naroda", Pokret socijalista nije deo koalicije

Insajder pre 8 sati
Gajić: Narodna stranka na izbore izlazi sa Nestorovićem, bez Vulina

Gajić: Narodna stranka na izbore izlazi sa Nestorovićem, bez Vulina

Nedeljnik pre 8 sati

N1 Info pre 8 sati

Vesti dana »