Povezane vesti

Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe (video)

Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe (video)

Euronews pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog stanovništva povodom… »
(Video) Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe: "Nije bio dovoljno hrabar da mi priđe"

(Video) Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe: "Nije bio dovoljno hrabar da mi priđe"

Newsmax Balkans pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog stanovništva povodom… »
(Video) Incident na "Danima berbe": Premijer poliven vinom, Mađar doživeo neprijatnost, obezbeđenje odmah reagovalo

(Video) Incident na "Danima berbe": Premijer poliven vinom, Mađar doživeo neprijatnost, obezbeđenje odmah reagovalo

Dnevnik pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije „Dani berbe“ u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog stanovništva povodom… »
Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe (VIDEO)

Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe (VIDEO)

RTV pre 1 dan
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog… »
Napadnut Peter Mađar! Objavljen snimak incidenta u Seksardu na Danima berbe! "Propali Orbanov borac se napio kako bi skupio…

Napadnut Peter Mađar! Objavljen snimak incidenta u Seksardu na Danima berbe! "Propali Orbanov borac se napio kako bi skupio…

Kurir pre 1 dan
Snimak incidenta podelio je i sam Peter Mađarna društvenim mrežama, uz komentar da je šteta zbog dobrog vina. Dogodio se još jedan neobičan incident u vezi sa njim, a događaj je snimljen pa je snimak mađarski premijer objavio na svojoj Fejsbuk stranici… »
Muškarac "udario na" mađarskog premijera: Mađar objavio snimak incidenta VIDEO

Muškarac "udario na" mađarskog premijera: Mađar objavio snimak incidenta VIDEO

B92 pre 1 dan
Mađarski opozicioni političar Peter Mađar objavio je snimak incidenta u kojem je muškarac pokušao da ga pogodi čašom vina tokom njegovog boravka u Seksardu, a događaj je opisao kao još jedan primer provokacije tokom njegovih susreta sa građanima. Uprkos… »
"Pijani Orbanov borac me je napao iz zasede!" Napadnut Peter Mađar, objavljen snimak incidenta (video)

"Pijani Orbanov borac me je napao iz zasede!" Napadnut Peter Mađar, objavljen snimak incidenta (video)

Mondo pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu. Snimak incidenta podelio je i sam Peter Mađar na društvenim mrežama, uz komentar da je šteta zbog dobrog vina. Prema njegovim rečima, na putu iz Pečuja, na poziv… »
Nepoznati muškarac polio vinom mađarskog premijera Petera Mađara

Nepoznati muškarac polio vinom mađarskog premijera Petera Mađara

Politika pre 1 dan
Incident se dogodio tokom Dana berbe grožđa, a obezbeđenje je muškarca udaljilo sa mesta događaja. Mađarski premijer Peter Mađar doživeo je neprijatnost tokom subotnje posete tradicionalnoj manifestaciji Dani berbe grožđa u Seksardu, kada ga je nepoznati… »
VIDEO Peter Mađar napadnut: Muškarac ga polio vinom pred svima, snimak kruži mrežama

VIDEO Peter Mađar napadnut: Muškarac ga polio vinom pred svima, snimak kruži mrežama

Nova pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar doživeo je neprijatnost tokom posete tradicionalnim Danima berbe grožđa u Seksardu, kada ga je jedan muškarac polio vinom. Incident je zabeležen kamerom, a snimak je potom objavio i sam Mađar na svom Fejsbuk profilu. Do… »
Peter Mađar napadnut na festivalu! Objavljen snimak incidenta u Seksardu na Danima berbe (video)

Peter Mađar napadnut na festivalu! Objavljen snimak incidenta u Seksardu na Danima berbe (video)

Večernje novosti pre 1 dan
SNIMAK incidenta podelio je i sam Peter Mađarna društvenim mrežama, uz komentar da je šteta zbog dobrog vina. Foto: Profimedija/Shutterstock Editorial/Jakub Porzycki Dogodio se još jedan neobičan incident u vezi sa njim, a događaj je snimljen pa je… »
Napadnut Peter Mađar! Premijera Mađarske polili vinom, pojavio se snimak neprijatne situacije iz Seksarda

Napadnut Peter Mađar! Premijera Mađarske polili vinom, pojavio se snimak neprijatne situacije iz Seksarda

Telegraf pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar doživeo je neprijatnost tokom subotnje posete tradicionalnoj manifestaciji Dana berbe grožđa u gradu Seksardu, kada ga je nepoznati muškarac polio vinom. Incident ga, međutim, nije izbacio iz takta. Mađar je samo obrisao… »
Peter Mađar poliven vinom usred festivala Napadaču oštro odgovorio, pa pomenuo Orbana: "Bar me nije vezao za ogradu"

Peter Mađar poliven vinom usred festivala Napadaču oštro odgovorio, pa pomenuo Orbana: "Bar me nije vezao za ogradu"

Blic pre 1 dan
Mađar je sugerisao da je muškarcu zasmetala atmosfera na festivalu, kao i ljudi koji su mu prilazili radi razgovora i fotografisanja Premijer se takođe našalio da je vino uzalud potrošeno Mađarski premijer Peter Mađar bio je meta muškarca koji ga je… »

Vesti dana »