Povezane vesti
Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe (video)
Euronews pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog stanovništva povodom… »
(Video) Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe: "Nije bio dovoljno hrabar da mi priđe"
Newsmax Balkans pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog stanovništva povodom… »
(Video) Incident na "Danima berbe": Premijer poliven vinom, Mađar doživeo neprijatnost, obezbeđenje odmah reagovalo
Dnevnik pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije „Dani berbe“ u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog stanovništva povodom… »
Peter Mađar poliven vinom na manifestaciji Dani berbe (VIDEO)
RTV pre 1 dan
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu na jugu zemlje, a snimak incidenta objavio je na Fejsbuku. Mađar je naveo da je, vraćajući se iz Pečuja, svratio u Seksard na poziv lokalnog… »
Napadnut Peter Mađar! Objavljen snimak incidenta u Seksardu na Danima berbe! "Propali Orbanov borac se napio kako bi skupio…
Kurir pre 1 dan
Snimak incidenta podelio je i sam Peter Mađarna društvenim mrežama, uz komentar da je šteta zbog dobrog vina. Dogodio se još jedan neobičan incident u vezi sa njim, a događaj je snimljen pa je snimak mađarski premijer objavio na svojoj Fejsbuk stranici… »
Muškarac "udario na" mađarskog premijera: Mađar objavio snimak incidenta VIDEO
B92 pre 1 dan
Mađarski opozicioni političar Peter Mađar objavio je snimak incidenta u kojem je muškarac pokušao da ga pogodi čašom vina tokom njegovog boravka u Seksardu, a događaj je opisao kao još jedan primer provokacije tokom njegovih susreta sa građanima. Uprkos… »
"Pijani Orbanov borac me je napao iz zasede!" Napadnut Peter Mađar, objavljen snimak incidenta (video)
Mondo pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar poliven je vinom tokom manifestacije Dani berbe u Seksardu. Snimak incidenta podelio je i sam Peter Mađar na društvenim mrežama, uz komentar da je šteta zbog dobrog vina. Prema njegovim rečima, na putu iz Pečuja, na poziv… »
Nepoznati muškarac polio vinom mađarskog premijera Petera Mađara
Politika pre 1 dan
Incident se dogodio tokom Dana berbe grožđa, a obezbeđenje je muškarca udaljilo sa mesta događaja. Mađarski premijer Peter Mađar doživeo je neprijatnost tokom subotnje posete tradicionalnoj manifestaciji Dani berbe grožđa u Seksardu, kada ga je nepoznati… »
VIDEO Peter Mađar napadnut: Muškarac ga polio vinom pred svima, snimak kruži mrežama
Nova pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar doživeo je neprijatnost tokom posete tradicionalnim Danima berbe grožđa u Seksardu, kada ga je jedan muškarac polio vinom. Incident je zabeležen kamerom, a snimak je potom objavio i sam Mađar na svom Fejsbuk profilu. Do… »
Peter Mađar napadnut na festivalu! Objavljen snimak incidenta u Seksardu na Danima berbe (video)
Večernje novosti pre 1 dan
SNIMAK incidenta podelio je i sam Peter Mađarna društvenim mrežama, uz komentar da je šteta zbog dobrog vina. Foto: Profimedija/Shutterstock Editorial/Jakub Porzycki Dogodio se još jedan neobičan incident u vezi sa njim, a događaj je snimljen pa je… »
Napadnut Peter Mađar! Premijera Mađarske polili vinom, pojavio se snimak neprijatne situacije iz Seksarda
Telegraf pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar doživeo je neprijatnost tokom subotnje posete tradicionalnoj manifestaciji Dana berbe grožđa u gradu Seksardu, kada ga je nepoznati muškarac polio vinom. Incident ga, međutim, nije izbacio iz takta. Mađar je samo obrisao… »
Peter Mađar poliven vinom usred festivala Napadaču oštro odgovorio, pa pomenuo Orbana: "Bar me nije vezao za ogradu"
Blic pre 1 dan
Mađar je sugerisao da je muškarcu zasmetala atmosfera na festivalu, kao i ljudi koji su mu prilazili radi razgovora i fotografisanja Premijer se takođe našalio da je vino uzalud potrošeno Mađarski premijer Peter Mađar bio je meta muškarca koji ga je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 22. septembar: Sutra ujutru hladno, tokom dana kiša i oko 20 stepeni
Serbian News Media pre 6 satijoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 13 povezanih
Mediji kreću u pravnu bitku: Tri medijske kuće najavile tužbu zbog zabrane ulaska u Belu kuću
RTS pre 4 satijoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 24 minutajoš 18 povezanih