Povezane vesti
Sestričina Nataše Bekvalac je takođe pevačica! Da li ste znali da ova lepotica rastura kako peva? Danas joj je baš važan dan…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Teodora Šekularac danas slavi rođendan, a čestitke pristižu već od ponoći, a najemotivnija stigla je od majke Dragane. Sestra popularne Nataše Bekvalac otkrila je koliko je ponosna na svoju mezimicu i otkrila da je Teodora prošla krož težak… »
Veliko slavlje u porodici Bekvalac! Nju su preplavile emocije "Ponosna sam na bitke koje si dobila..."
Telegraf pre 15 sati
Porodica Bekvalac bogata je izuzetno lepim ženama a kod njih je veliko slavlje. Danas sestričina Nataše Bekvalac proslavlja rođendan, a njena najstarija sestra, majka slavljenice joj se obratila emotivnom porukom. Ona joj je u ponoć poslala emotivnu… »
Poseban dan za porodicu Bekvalac! Oglasila se Dragana: Ponosna sam na bitke koje si dobila kad niko nije znao da ih vodiš...
Kurir pre 19 sati
Porodica Bekvalac ima veliki povod za slavlje, na današnji dan koji je za njih poseban - ćerka Dragane Bekvalac danas slavi rođendan. Ponosna mama se svojoj naslednici javno obratila, tačno u ponoć, emotivnom porukom punom podrške: - Sine moj, želim ti… »
Veliko slavlje u porodici Bekvalac Draganu preplavile emocije: "Ponosna sam na bitke koje si dobila kad niko nije znao da ih…
Blic pre 20 sati
Porodica Bekvalac danas slavi rođendan ćerke Dragane Bekvalac. U poruci je istakla ponos na snagu i hrabrost svoje ćerke i naglasila bezuslovnu podršku. Porodica Bekvalac bogata je lepim ženama, a jedna od njih danas ima veliki povod za slavlje. Naime… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Kragujevac 21. septembra: Kišovito pre podne, uveče razvedravanje
iKragujevac pre 1 satjoš 33 povezane
Evo ko će 6.000 dinara pomoći dobiti prvi, a ko mora da sačeka do petka
Telegraf pre 34 minutajoš 33 povezane
Rezultati glasanja u Rusiji: Jedinstvena Rusija ubedljivo vodi na izborima za Državnu dumu, četiri stranke prešle cenzus
NIN pre 1 satjoš 35 povezanih
Požar u Novom Sadu: povređen muškarac, 32 osobe evakuisane iz zgrade
Politika pre 45 minutajoš 20 povezanih