Povezane vesti

Vučević: Mi smo sa jedne strane, svi drugi su blokaderska strana

Vučević: Mi smo sa jedne strane, svi drugi su blokaderska strana

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da ta stranka na predstojeće izbore na listi sa 40 odsto novih kandidata. "Mi smo sa jedne strane, a svi drugi su direktno ili indirektno blokaderska strana", rekao je Vučević. Kako je naveo, kod blokaderske liste… »
Vučević: SNS na izbore izlazi s konkretnim rezultatima, ciljevima i 40% novih kandidata

Vučević: SNS na izbore izlazi s konkretnim rezultatima, ciljevima i 40% novih kandidata

Telegraf pre 12 sati
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da ta stranka na predstojeće izbore izlazi sa konkretnim rezultatima i ciljevima za naredni period i da je na njenoj listi 40 odsto novih kandidata, ističući da je ponosan što na listi imaju dobre predloge i… »
Vučević o izbornoj listi SNS: Imamo dobre ljude iz svih okruga, 40 odsto kandidata je novo

Vučević o izbornoj listi SNS: Imamo dobre ljude iz svih okruga, 40 odsto kandidata je novo

Euronews pre 11 sati
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da ta stranka na predstojeće izbore izlazi sa konkretnim rezultatima i ciljevima za naredni period i da je na njenoj listi 40 odsto novih kandidata, ističući da je ponosan što na listi imaju dobre predloge i… »
Blokaderi istok Srbije stavili na marginu, imaju samo 1 na listi Lider SNS Vučević: Kod nas je 40 odsto novih kandidata! Vučić…

Blokaderi istok Srbije stavili na marginu, imaju samo 1 na listi Lider SNS Vučević: Kod nas je 40 odsto novih kandidata! Vučić…

Dnevnik pre 12 sati
Lider naprednjaka Miloš Vučević izjavio je gostujući u emisiji Glas istoka na zaječarskoj televiziji T1 da su blokaderi istok Srbije stavili na marginu jer na svojoj listi imaju samo jednog kandidata iz tog kraja, za razliku od SNS liste koja kako je… »

Vesti dana »