Povezane vesti

Osumnjičeni za nestanak Medlin Meken tvrdi da je bio 140 metara od njenog apartmana: Bio sam na plaži i prodavao drogu

Osumnjičeni za nestanak Medlin Meken tvrdi da je bio 140 metara od njenog apartmana: Bio sam na plaži i prodavao drogu

Euronews pre 7 sati
Glavni osumnjičeni u istrazi o nestanku britanske devojčice Medlin Meken, Kristijan Brukner, tvrdi da se u noći njenog nestanka 2007. godine nalazio oko 140 metara od apartmana u kojem je devojčica boravila sa roditeljima u portugalskom letovalištu Praja… »
Osumnjičeni za nestanak Medlin Meken izneo šok tvrdnje: "Bio sam 150 metara od apartmana, pomislio sam samo da moram..."

Osumnjičeni za nestanak Medlin Meken izneo šok tvrdnje: "Bio sam 150 metara od apartmana, pomislio sam samo da moram..."

Kurir pre 8 sati
Kristijan Brukner (49), glavni osumnjičeni u nemačkoj istrazi nestanka britanske devojčice Medlin Meken, izneo je nove tvrdnje o tome gde se nalazio u noći kada je trogodišnjakinja nestala u portugalskom letovalištu Praja da Luz 2007. godine. U intervjuu… »
Alibi osumnjičenog: Prodavao sam drogu, ali nisam oteo devojčicu

Alibi osumnjičenog: Prodavao sam drogu, ali nisam oteo devojčicu

Politika pre 9 sati
On tvrdi da se nalazio samo u blizini apartmana u kojem je devojčica bila sa roditeljima. Glavni osumnjičeni u istrazi o nestanku britanske devojčice Medlin Meken, Kristijan Brukner, tvrdi da se u noći njenog nestanka 2007. godine nalazio oko 140 metara… »
Šokantna tvrdnja osumnjičenog za ubistvo Medlin Meken: Otkrio šta je radio u noći zločina

Šokantna tvrdnja osumnjičenog za ubistvo Medlin Meken: Otkrio šta je radio u noći zločina

Telegraf pre 9 sati
Glavni osumnjičeni u istrazi o nestanku britanske devojčice Medlin Meken, Kristijan Brukner, tvrdi da se u noći njenog nestanka 2007. godine nalazio oko 140 metara od apartmana u kojem je devojčica boravila sa roditeljima u portugalskom letovalištu Praja… »
Tela nema 19 godina: Osumnjičeni za nestanak Medlin Meken tvrdi da je bio 140 m od njenog apartmana

Tela nema 19 godina: Osumnjičeni za nestanak Medlin Meken tvrdi da je bio 140 m od njenog apartmana

Večernje novosti pre 9 sati
GLAVNI osumnjičeni u istrazi o nestanku britanske devojčice Medlin Meken, Kristijan Brukner, tvrdi da se u noći njenog nestanka 2007. godine nalazio oko 140 metara od apartmana u kojem je devojčica boravila sa roditeljima u portugalskom letovalištu Praja… »

Vesti dana »