Povezane vesti
Četiri cene za jedan proizvod?! Nova pravila na snazi od 1. oktobra - evo o čemu je reč
B92 pre 22 sata
Hrvatska obrtnička komora objavila je uputstva za nova pravila o cenama koja počinju da važe 1. oktobra, a trgovci i pružaoci usluga upozoravaju da je rok za prilagođavanje prekratak. Prema novim pravilima, uz aktuelnu cenu proizvoda ili usluge moraće… »
Od 1. oktobra mnoge čekaju velike promene - evo ko će morati da vodi računa o jednom podatku
Kamatica pre 1 dan
Od 1. oktobra 2026. godine cena istaknuta na polici, u jelovniku ili cenovniku više neće stajati sama. Uz važeću cenu moraće da bude navedena i dodatna, takozvana "sidrena cena“. Nova obaveza odnosi se na sve trgovce na malo i registrovane pružaoce… »
Vesti dana »
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 13 povezanih
Tramp "zaključao" vrata Bele kuće za tri velika medija: CNN, Politiko i MS NOW spremaju tužbu
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 24 minutajoš 18 povezanih