Povezane vesti
"Dogovorili smo susret u Njujorku" Zelenski najavio susret sa Trampom
Večernje novosti pre 1 dan
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao telefonom sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom i da se s njim dogovorio da se sastanu u Njujorku. Foto: Belga/Sipa USA/SPENCER PLATT/Getty… »
Zelenski: Dogovorio sam se sa Trampom da se sastanemo u Njujorku
Insajder pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao telefonom sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom i da se s njim dogovorio da se sastanu u Njujorku. Foto: Srđan Ilić "Upravo sam razgovarao sa predsednikom… »
Sastaju se Tramp i Zelenski. Pao dogovor između dvojice lidera: "Taj susret može mnogo toga da promeni"
Blic pre 1 dan
Zelenski je zahvalio američkim izaslanicima na poseti Kijevu i podršci koju pružaju Prioritet za Ukrajinu je mirovni proces, kao i rešavanje bezbednosnih pitanja poput energije i hrane Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas… »
Zelenski i Tramp razgovarali; Ukrajinski predsednik se odmah oglasio: "Dogovorili smo..."
B92 pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao telefonom sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom i da se s njim dogovorio da se sastanu u Njujorku. "Upravo sam razgovarao sa predsednikom Trampom. Važan… »
Zelenski: Dogovorio sam sastanak sa Trampom u Njujorku
Politika pre 1 dan
Volodimir Zelenski je naveo da postoje ideje za korake deeskalacije i fundamentalna bezbednosna pitanja - energiju, hranu, zaštitu života ljudi. KIJEV – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao telefonom sa predsednikom… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 32 povezane
Kapiten odbojkaša Srbije surovo iskren posle eliminacije na EP: „U nekim momentima je izgledalo negledljivo“
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Rojters: Trampova popularnost najniža od početka njegove političke karijere
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih
Počela isplata jednokratne pomoći: Prvog dana isplatom obuhvaćeno gotovo 4,9 miliona građana
Glas Zapadne Srbije pre 44 minutajoš 63 povezane