Povezane vesti
Rade Koković: "Moji momci su monstrumi" VIDEO
B92 pre 20 dana
Svoje utiske po završetku utakmice izneo je šef stručnog štaba Radomir Koković. "Moji momci su monstrumi, to sam rekao i posle utakmice. Doneti ovu količinu energije, ujedno i mirnoće i držati se plana igre posle samo 72 sata od utakmice sa Crvenom zvezdom, gde smo imali ogromnu emotivnu i fizičku potrošnju… Nemam reči kojom bih rekao koliko sam ponosan na njih i koliko mi je drago što sam njihov trener. Želim da se zahvalim svim iskrenim navijačima koji su nam… »
Koković oduševljen posle ludog preokreta: „Moji momci su monstrumi!“
Hot sport pre 20 dana
Pančevci su sve do završnice bili u rezultatskom zaostatku, da bi Kvaku Karikari u 89. minutu doneo izjednačenje, a samo dva minuta kasnije Nikola Jovanović potpuno okrenuo utakmicu i pogodio za 2:1. Posebnu težinu pobedi daje činjenica da je Železničar samo 72 sata ranije odigrao veoma zahtevnu utakmicu protiv Crvene zvezde. Upravo je fizička i emotivna potrošnja posle tog susreta bila jedna od prvih stvari o kojima je Koković govorio nakon velikog preokreta.… »
Čuki dva šamara za dva minuta: Neverovatan preokret u Pančevu!
Sport klub pre 20 dana
Kad se činilo da Pančevcima nestaje snage, probudio se napokon Kvaku Karikari i posle centaršuta Davorina Tošića i slabe reakcije odbrane Čukaričkog, sa tri metra izjednačio na 1:1. Igrao se 89. minut. Svega dva minuta kasnije veliki preokret. Na ubacivanje glavom štopera Milikića, loše je reagovao golman Vladan Čarapić, izleteo u prazno, odbio loptu na noge Nikoli Jovanoviću. Usledila je lagana volej egzekucija sa 15 metara za 2:1. Fudbaleri Čukaričkog bili su… »
Železničar do 89. gubio pa preokrenuo i šokirao Čukarički u sudijskoj nadoknadi
Nova pre 20 dana
Prednost Čukaričkom doneo je Karel Mustma golom u četvrtom minutu, a izjednačenje Železničaru Kvaku Karikari pogotkom u 89. minutu. Pobedonosan gol za Železničar postigao je Nikola Jovanović u prvom minutu nadoknade drugog poluvremena. Železničar je šesti na tabeli sa 14 bodova, dok je Čukarički deveti sa 11 bodova. Železničar će u narednom kolu igrati na gostujućem terenu u Ubu protiv Zemuna, dok će Čukarički u Beogradu dočekati Mačvu.… »
Ludnica u Pančevu - velika pobeda Železničara: Kokovićeve izmene donele preokret u finišu!
Kurir pre 20 dana
Čukarički je rano poveo, već u 4. minutu golom Mustme i od tog momenta su se izabranici Marka Jakšića povukli, a Pančevci su gospodarili terenom. Gol nikako nije hteo domaće, ali jeste od onog momenta kada je Radomir Koković napravio izmene koje će doneti veliki preokret. Kvaku Karikari, koji je ušao na poluvremenu, na drugoj stativi je dočekao loptu Davorina Tošića koji je na terenu bio od 60. i smestio je u mrežu za 1:1 u 89. minutu. Nikola Jovanović koji je u… »
Blickrig Železničara u poslednjim minutima – Čukarički ostao bez trijumfa u Pančevu
RTS pre 20 dana
Gosti sa Banovog brda mnogo bolje su otvorili meč i već u 4. minutu stigli do prednosti. Strelac je bio Karel Mustma, koji je iskoristio asistenciju Uroša Miladinovića i doneo Čukaričkom rano vođstvo. Železničar je tokom nastavka pokušavao da pronađe put do izjednačenja, ali je Čukarički dugo uspevao da sačuva prednost. Kako se meč bližio kraju, činilo se da će gosti odneti sva tri boda. Ipak, domaći fudbaleri nisu odustajali i usledio je spektakularan finiš.… »
Ovo je čudo! Železničar gubio do 89. minuta, pa postigao dva gola za 120 sekundi i odneo sva tri boda
Telegraf pre 20 dana
Fudbaleri Železničara stigli su do neverovatnog preokreta večeras u utakmici 10. kola Superlige Srbije! Iako je Čukarički vodio sve do pred sam kraj ovog susreta, na kraju se dogodio veliki obrt, pa je domaći tim postigao dva gola u razmaku od samo dva minuta i tako "preoteo" tri boda - 2:1 (0:1)! Kao što smo već rekli, Čukarički je na ovom meču vodio od samog starta, pošto je Mustma dao gol još u 4. minutu, a taj rezultat bio je na snazi bukvalno skoro do… »
Pančevo slavi ludi preokret - Kokovićeve izmene iz udžbenika
B92 pre 20 dana
Meč je obeležio veliki preokret "dizelke", koja je gubila od 4. do 89. minuta, a na kraju slavila veliki trijumf. Čukarički je rano poveo, već u 4. minutu golom Mustme i od tog momenta su se izabranici Marka Jakšića povukli, igrali čak i destruktivan fudbal, a Pančevci su gospodarili terenom. Gol nikako nije hteo domaće, ali jeste od onog momenta kada je Radomir Koković napravio izmene koje će doneti veliki preokret. Kvaku Karikari, koji je ušao na poluvremenu, na… »
Kakav preokret Pančevaca u finišu: Sa dva gola za dva minuta srušili Čukarički
Dnevnik pre 20 dana
Čukarički je vodio od četvrtog minuta pogotkom Karela Mustme, posle asistencije Uroša Miladinovića. Ekipa iz Pančeva je do preokreta i pobede došla golovima Kvakua Karikarija u 89. i Nikole Jovanovića u 90+1. minutu. Železničar se nalazi na šestom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 14 bodova, dok je Čukarički na devetoj poziciji sa 11. U sledećem kolu, Železničar će gostovati Zemunu, a Čukarički će dočekati Mačvu.… »
Potpuna ludnica u Pančevu: Železničar u nadoknadi srušio Čukarički – Jakšićev tim baš nema sreće ove sezone!
Hot sport pre 20 dana
Gosti su vodili praktično od samog početka, domaćin je jurio izjednačenje sve do 90. minuta, a onda su samo dva minuta bila dovoljna da se sve promeni. Kvaku Karikari je najpre pogodio za 1:1, da bi Nikola Jovanović u drugom minutu nadoknade kompletirao preokret i doneo Pančevcima sva tri boda. Čukarički je u Pančevo stigao posle rezultatski veoma teškog perioda. Ekipa sa Banovog brda prethodno je izgubila od Crvene zvezde, Vojvodine i Radnika, dok je u prošlom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do kraja sedmice: U utorak sneg u ovim delovima Srbije
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane
Zelenski: Nismo bili upoznati sa Trampovom najavom o energetskom primirju, ali smo spremni da ga prihvatimo
Insajder pre 54 minutajoš 77 povezanih
U napadu na aerodrom u Rijadu 12 poginulih, 300 povređenih; Hutski mediji: Saudijci napali aerodrom u Sani
RTS pre 44 minutajoš 53 povezane
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 9 satijoš 10 povezanih
PUF: Aktivisti želeli da postave pitanja Vučiću, završili u policijskoj stanici
Zrenjaninski pre 14 minutajoš 19 povezanih