Povezane vesti

Srdanović objasnio zašto je odbio Vučićev poziv na TV duel: "Kao lekar, uvek ću mu izaći u susret"

Srdanović objasnio zašto je odbio Vučićev poziv na TV duel: "Kao lekar, uvek ću mu izaći u susret"

Nova pre 19 dana
Na društvenim mrežama kruži isečak poslednjeg gostovanja prof. dr Srdanovića na TV Insajder, dva dana nakon što mu je predsednik republike Aleksandar Vučić uputio poziv za TV duel. Činjenica da je prof. dr Srdanović ovaj poziv odbio, poslužila je kako predsediku, tako i njegovim sledbencima i režimskim medijima, da već dva dana pokušavaju da diskredituju univerzitetskog profesora koji se nalazi na čelu Studentske liste. Doktor je ozbiljan doktor. Volela bih da imam… »
Pozivom na TV duel, Vučić pokušao da ‘sveuključujuću’ studentsku kampanju pretvori u lični duel

Pozivom na TV duel, Vučić pokušao da ‘sveuključujuću’ studentsku kampanju pretvori u lični duel

Mašina pre 20 dana
Nosilac liste „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija” Aleksandar Vučić pozvao je u više navrata doktora Iliju Srdanović, prvog na izbornoj listi „Studentska lista – studenti pobeđuju” na televizijski duel. Vučić je, godinama unazad, izbegavao i odbijao pozive na televizijske debate sa političkim neistomišljenicima. Profesorica FPN-a u penziji Snježana Milivojević kaže da višegodišnja „lagodna pozicija u kontrolisanim medijima” nije bila samo uzurpacija javnosti, već… »
Pozivi na TV duel posle deceniju i po izbegavanja: Zašto je "ignore" dr Srdanovića toliko zaboleo Vučića?

Pozivi na TV duel posle deceniju i po izbegavanja: Zašto je "ignore" dr Srdanovića toliko zaboleo Vučića?

Nova pre 20 dana
Bio je 7. maj 2012. godine, kada je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić poslednji put učestvovao u TV duelu i to u emisiji na TV B92 s Draganom Đilasom i Čedomirom Jovanovićem. Narednih 14 godina, sve do sada, Vučić je po režimskim televizijama, uglavnom sam, vodio višesatne monologe, a kada se i dogodi da se nekim deli medijski prostor, to su bili istomišljenici ili njegovi vatreni podržavaoci. Pored mnogobrojnih promena koji su uneli u politički život Srbije,… »
Iliji Srdanoviću vraćen nalog na Instagramu: „Tri mreže ponovo imam ja“

Iliji Srdanoviću vraćen nalog na Instagramu: „Tri mreže ponovo imam ja“

Insajder pre 20 dana
Ilija Srdanović, profesor Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Foto: Insajder/Screenshot Srdanoviću je sinoć ugašen profil na Instagramu, koji je imao više desetina hiljada pratilaca. Gašenje profila usledilo je nakon što je Srdanović predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji ga je pozvao na TV duel, putem Instagrama odgovorio porukom da predsednik "nema dovoljno kredita za ovaj poziv" i da je "ignor jako bolan". Upitan u kratkom razgovoru za FoNet šta je bio… »
Srdanoviću vraćen Instagram: „Tri mreže ponovo imam ja!“

Srdanoviću vraćen Instagram: „Tri mreže ponovo imam ja!“

Luftika pre 20 dana
Na svom Instagramu objavio je priču uz tekst “Tri mreže ponovo imam ja! Neću jedan, neću dva!”. Ove reči dolaze u trenutku kada je pesma “Tri poljupca za sreću” ponovo aktuelna, nakon što je saopšteno da će studentska lista na predstojećim izborima nastupiti pod rednim brojem tri. Stihovi “Tri poljupca hoću ja, neću jedan, neću dva” poslednjih nekoliko dana mogu se neprestano čuti tokom kampanje studentske liste, kako na njihovim nalozima na društvenim mrežama,… »
Iliji Srdanoviću ugašen Instagram sa 50.000 pratilaca: „Neće ugasiti slobodu i pravdu“

Iliji Srdanoviću ugašen Instagram sa 50.000 pratilaca: „Neće ugasiti slobodu i pravdu“

Luftika pre 20 dana
Ono što treba da znate je da neće ugasiti slobodu i pravdu u Srbiji. Studenti će pobediti. Srbija će ponovo biti slobodna”, poručio je Srdanović u videu koji je objavio na Fejsbuku. Srdanovićev profil na Instagramu je pre gašenja dostigao 50.000 pratilaca u veoma kratkom roku. Izvor: Insajder Vučić optužio studente da pritiskaju stranke da odustanu od izbora: „Misle da su bogom dani“ Podeli… »
Iliji Srdanoviću vraćen Instagram nalog: "Tri mreže ponovo imam ja! Neću jedan, neću dva!"

Iliji Srdanoviću vraćen Instagram nalog: "Tri mreže ponovo imam ja! Neću jedan, neću dva!"

Radio 021 pre 20 dana
Na svom Instagramu objavio je priču uz tekst "Tri mreže ponovo imam ja! Neću jedan, neću dva!". Ove reči dolaze u trenutku kada je pesma "Tri poljupca za sreću" ponovo aktuelna, nakon što je saopšteno da će studentska lista na predstojećim izborima nastupiti pod rednim brojem tri. Stihovi "Tri poljupca hoću ja, neću jedan, neću dva" poslednjih nekoliko dana mogu se neprestano čuti tokom kampanje studentske liste, kako na njihovim nalozima na društvenim mrežama,… »
Ilija Srdanović vratio pristup nalogu na Instagramu: "Tri mreže ponovo imam ja"

Ilija Srdanović vratio pristup nalogu na Instagramu: "Tri mreže ponovo imam ja"

N1 Info pre 20 dana
Srdanović se oglasio objavom u kojoj je napisao "tri mreže ponovo imam ja", aludirajući na pesmu "Tri poljupca hoću ja" koja je postala popularna tokom predizborne kampanje. A post shared by Илија Љубисав Срдановић (@ilijasrd) Podsetimo, Srdanoviću je nalog ugašen nakon što je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na poziv na TV duel na toj mreži odgovorio da srpski predsednik "nema dovoljno kredita za taj poziv", kao i da je "ignor jako bolan".… »
"Tri mreže ponovo imam ja, neću jedan, neću dva": Doktor Ilija Srdanović ponovo aktivan na Instagramu

"Tri mreže ponovo imam ja, neću jedan, neću dva": Doktor Ilija Srdanović ponovo aktivan na Instagramu

Nova pre 20 dana
Nakon što mu je ugašen profil na Instagramu, doktor Ilija Srdanović napisao je na ovoj mreži da "tri mreže ima on". "Tri mreže ponovo imam ja, neću jedan, neću dva", napisao je Srdanović. A post shared by Илија Љубисав Срдановић (@ilijasrd) Inače, vest da m uje ugašen Instagram, Srdanović je objavio sinoć kasno video porukom na Fejsbuku. "Poštovani građani Srbije, upravo mi je ugašen Instagram nalog. Ono što treba da znate je da neće ugasiti slobodu i pravdu u… »
Ilija Srdanović vratio pristup nalogu na Instagramu: „Tri mreže ponovo imam ja“

Ilija Srdanović vratio pristup nalogu na Instagramu: „Tri mreže ponovo imam ja“

Danas pre 20 dana
Srdanović se oglasio objavom u kojoj je napisao „tri mreže ponovo imam ja“, aludirajući na pesmu „Tri poljupca hoću ja“ koja je postala popularna tokom predizborne kampanje. Srdanoviću je sinoć ugašen profil na društvenoj mreži Instagram, koji je imao više desetina hiljada pratilaca. A post shared by Илија Љубисав Срдановић (@ilijasrd) Nakon što je Aleksandru Vučiću na poziv na TV duel Srdanović na Instagramu odgovorio da predsednik Srbije „nema dovoljno kredita za… »
"Zabraniće mu da izlazi iz kuće" Milenko Jovanov kaže da zna ko je ugasio nalog Iliji Srdanoviću na Instagramu

"Zabraniće mu da izlazi iz kuće" Milenko Jovanov kaže da zna ko je ugasio nalog Iliji Srdanoviću na Instagramu

Blic pre 20 dana
Jovanov iz SNS-a kaže da se menadžerima kampanje studentske liste "nije svideo" video Srdanovića "u stilu bahatog tinejdžera" Iliji Srdanoviću, prvom na na studentskoj listi, ugašen je profil na Instagramu nakon što je na poziv predsednika Aleksandra Vučića na TV duel odgovorio porukom "nemate dovoljno kredita za ovaj poziv" i "ignor je jako bolan". Milenko Jovakov, član predsedništva SNS, kaže da su menadžeri kampanje studenata u blokadi naredili Srdanoviću da… »
Srdanoviću ugašen Instagram nalog: „Neće ugasiti slobodu i pravdu u Srbiji“

Srdanoviću ugašen Instagram nalog: „Neće ugasiti slobodu i pravdu u Srbiji“

Vreme pre 20 dana
Prvi na listi „ Studentska lista – Studenti pobeđuju“, dr Ilija Srdanović, objavio je da mu je ugašen Instagram nalog. Srdanović je u video-objavi na Fejsbuku rekao da je njegov Instagram nalog ugašen, poručivši da to neće zaustaviti studentski pokret. „Poštovani građani Srbije, upravo mi je ugašen Instagram nalog. Ono što treba da znate je da neće ugasiti slobodu i pravdu u Srbiji. Studenti će pobediti. Srbija će ponovo biti slobodna“, rekao je Srdanović. Njegov… »
Srdanović odgovorio Vučiću: Ignor je jako bolan

Srdanović odgovorio Vučiću: Ignor je jako bolan

Danas pre 20 dana
Srdanović je u kratkoj video objavi na Instagramu napisao još „…nemate dovoljno kredita za ovaj poziv“. A post shared by Илија Љубисав Срдановић (@ilijasrd) Vučić je ranije danas ponovo pozvao Srdanovića na TV duel, navodeći da to može biti „kad god on poželi i gde god poželi“. „Može i kod ovih njihovih šefova na N1 ili Novoj S. Može da bude i dva, tri, četiri prema jedan“, naveo je Vučić u obraćanju javnosti preko Tiktoka. Srdanović je ranije već izjavio da… »
Vučić pozvao Srdanovića na TV duel, ponovo se samopoziva na N1 iako je pre samo mesec dana rekao da nema nameru da dolazi

Vučić pozvao Srdanovića na TV duel, ponovo se samopoziva na N1 iako je pre samo mesec dana rekao da nema nameru da dolazi

Cenzolovka pre 20 dana
Predsednik Srbije i nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić pozvao je danas ponovo na televizijski duel prvog na Studentskoj listi Iliju Srdanovića, navodeći da to može biti „kad god on poželi i gde god poželi“. „Može i kod ovih njihovih šefova na N1 ili Novoj S. Može da bude i dva, tri, četiri prema jedan. Samo da bude jasno ko je sve vreme obmanjivao javnost“, naveo je Vučić u obraćanju uživo preko Tiktoka, dok je vozio ka Rači nakon otvaranja prvih… »

Vesti dana »