Povezane vesti

"Nisu mi ostavili bogatstvo da prodam dedovinu" Vuk Kostić odrastao u 10 kvadrata, pričao o nasledstvu, pa spomenuo oca: "Dao…

"Nisu mi ostavili bogatstvo da prodam dedovinu" Vuk Kostić odrastao u 10 kvadrata, pričao o nasledstvu, pa spomenuo oca: "Dao…

Blic pre 15 sati
Vuk Kostić je privukao veliku pažnju kada je izjavio da je jedan njegov kolega najgori glumac. Prolazak pored stare zgrade u njemu i dalje budi posebna osećanja: Glumac Vuk Kostić izgradio je uspešnu glumačku karijeru sa brojnim zapaženim ulogama, ali… »
"On je zlo! Najgori glumac s kojim sam delio scenu", Vuk Kostić ovom izjavom o kolegi je šokirao sve, a onda se svi iznenadili…

"On je zlo! Najgori glumac s kojim sam delio scenu", Vuk Kostić ovom izjavom o kolegi je šokirao sve, a onda se svi iznenadili…

Kurir pre 20 sati
„ Marko Janketić je najgori glumac sa kojim sam radio , on je i najgori i najbolji. On je zlo“ – izjava Vuka Kostića svojevremeno je privukla veliku pažnju javnosti, ali iza nje nije stajala svađa, netrpeljivost niti loše mišljenje o kolegi. Naprotiv… »
"On je najgori glumac sa kojim sam radio" Vuk je izjavom o njemu šokirao sve, a onda se desio preokret

"On je najgori glumac sa kojim sam radio" Vuk je izjavom o njemu šokirao sve, a onda se desio preokret

Telegraf pre 22 sata
Iza velikog glumačkog i televizijskog partnerstva Vuka Kostića i Marka Janketića stoji prijateljstvo koje traje od najranijeg detinjstva. Svi se sećaju jedne izjave davno koju je Vuk Kostić izneo javno a koja je šokirala sve. Glumci se nisu sprijateljili… »

Vesti dana »