Povezane vesti

"Nisam bila na čelu imperije, ali mnogo znam" Suzana Jovanović progovorila o lažnim prijateljima: Sale se rasipao na ljude…

"Nisam bila na čelu imperije, ali mnogo znam" Suzana Jovanović progovorila o lažnim prijateljima: Sale se rasipao na ljude…

Kurir pre 19 sati
Pevačica Suzana Jovanović govorila je o emotivnim i poslovnim izazovima sa kojima se suočava nakon smrti supruga Saše Popovića. Govoreći o ljudima koji su se udaljili nakon Sašinog odlaska, Suzana je otkrila da više nema očekivanja od mnogih kojima je… »
"On im je bio potreban, ja ne", Suzana Jovanović otkrila u koga je razočarana: Nakon Sašine smrti ni da se jave

"On im je bio potreban, ja ne", Suzana Jovanović otkrila u koga je razočarana: Nakon Sašine smrti ni da se jave

Telegraf pre 19 sati
Udovica Suzana Jovanović otvoreno je pričala o periodu koji je usledio nakon smrti supruga Saše Popovića, kao i o promenama koje je njegov odlazak doneo njenoj porodici. Posebno ju je pogodilo to što su se pojedini ljudi udaljili od njih nakon Sašine… »
"Nisam bila na čelu imperije, ali mnogo toga znam" Suzana Jovanović zapretila, progovorila o lažnim prijateljima: "Sale se…

"Nisam bila na čelu imperije, ali mnogo toga znam" Suzana Jovanović zapretila, progovorila o lažnim prijateljima: "Sale se…

Blic pre 19 sati
Izjavila je da su se mnogi ljudi udaljili od nje nakon Sašine smrti i da više nema očekivanja od drugih. Suzana je odlučila da porodicu i sebe stavi na prvo mesto, dok od drugih ljudi više ništa ne očekuje kako se ne bi razočarala. Pevačica Suzana… »

Vesti dana »