Povezane vesti

"Žao mi je što...": Kaća Živković se oglasila nakon Kijine nove prozivke: "Želim joj da ostvari"

"Žao mi je što...": Kaća Živković se oglasila nakon Kijine nove prozivke: "Želim joj da ostvari"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Katarina Živković prekinula je svaki kontakt sa Kijom Kockar, a sada su se ponovo našle u žiži javnosti nakon što su razmenile oštre poruke u medijima. Prijateljstvo pevačice i bivše rijaliti pobednice prekinuto je pre nekoliko godina, i to zbog… »
"Žao mi je što energiju ne usmeri ka sebi" Katarina Živković se oglasila nakon što je Kija prozvala: "Štitim se od loših ljudi"…

"Žao mi je što energiju ne usmeri ka sebi" Katarina Živković se oglasila nakon što je Kija prozvala: "Štitim se od loših ljudi"…

Blic pre 1 dan
Kija je sa svoje strane tvrdila da stoji iza svojih izjava i da nije otkrivala privatne informacije koje nisu već bile poznate. Ona je dodala da svima želi sreću i da bira društvo koje joj ne nanosi negativnu energiju. Nekadašnje bliske prijateljice… »
Nakon što je Kija prozivala, oglasila se katarina Živković! Brutalno odgovorila bivšoj prijateljici: Nemam vremena za gluposti…

Nakon što je Kija prozivala, oglasila se katarina Živković! Brutalno odgovorila bivšoj prijateljici: Nemam vremena za gluposti…

Kurir pre 1 dan
Prijateljstvo Katarine Živković i Kije Kockar prekinuto je pre nekoliko godina, ali njihov nekada blizak odnos i dalje povremeno privlači pažnju javnosti. Katarina je sada gostovala u emisiji "Premijera vikend specijal“, gde je, između ostalog, dobila… »

Vesti dana »