Povezane vesti
Dobitnica nagrade Otisak Gorana Paskaljevića, rediteljka Ivana Mladenović: „Moj film nikada nije samo film”
Telegraf pre 2 sata
U okviru 19.Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije, održan je razgovor “Između kadrova” sa rediteljkom Ivanom Mladenović, ovogodišnjom dobitnicom nagrade Otisak Gorana Paskaljevića. “Mislim da ne postoji neko ko ne voli nagrade. To kod nas… »
Dobitnica nagrade Otiska Gorana Paskaljevića, rediteljka Ivana Mladenović: Moj film nikada nije samo film
Jugmedia pre 3 sata
U okviru 19.Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije, održan je razgovor “Između kadrova” sa rediteljkom Ivanom Mladenović, ovogodišnjom dobitnicom nagrade Otisak Gorana Paskaljevića. “Mislim da ne postoji neko ko ne voli nagrade. To kod nas… »
Dobitnica nagrade Otisak Gorana Paskaljevića rediteljka Ivana Mladenović
Stav.life pre 4 sati
Ivana Mladenović, dobitnica „Otiska Gorana Paskaljevića“: „U Srbiji sam Rumunka, u Rumuniji Srpkinja“
Rešetka pre 4 sati
„Moj film nikada nije samo film“, kaže rediteljka Ivana Mladenović, ovogodišnja dobitnica nagrade „Otisak Gorana Paskaljevića“, koja je tokom 19. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije učestvovala u razgovoru „Između kadrova“. Mladenović… »
Uručenjem nagrada svečano je zatvoren 19. LIFFE
Telegraf pre 4 sati
U Narodnom pozorištu Leskovac svečano je zatvoren 19. LIFFE. Na početku ceremonije zatvaranja uručena je nagrada Otisak Gorana Paskaljevića rediteljki Ivani Mladenović. Član Umetničkog saveta Festivala Miroljub Vučković: ’’Zaista sam srećan pošto posle… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 40 povezanih
Nastavljeno suđenje u slučaju "Generalštab" – odbranu izneo v. d. direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograda
RTS pre 25 minutajoš 13 povezanih
Izborni trijumf AFD-a alarm za Evropu - šta ako padne "vatreni zid" u Nemačkoj
RTS pre 20 minutajoš 34 povezane
Požar u zgradi u Novom Sadu: Jedna osoba povređena, 32 evakuisane
Euronews pre 4 satijoš 22 povezane