Povezane vesti
Pronašao svoje troje dece mrtve u podrumu, sada otkrio kako živi! Otac prvi put progovorio posle suđenja bivšoj ženi: "Nisam…
Kurir pre 3 sata
Nekoliko meseci nakon što su mu deca ubijena, Patrik Klensi preselio se iz Masačusetsa u Njujork. Klensi se u nedelju, 20. septembra, pojavio u emisiji "60 Minutes", gde je dao prvi intervju nakon što je suđenje njegovoj bivšoj supruzi Lindzi Klensi… »
Bivši suprug Lindzi Klensi: Zašto sam joj oprostio ubistvo dece
Danas pre 9 sati
Upozorenje: Priča sadrži detalje i opise pokušaja samoubistva koji bi za neke ljude mogli da budu potresni Patrik Klensi, bivši suprug Lidnzi Klensi, Amerikanke optužene da je ubila njihovo troje dece, smatra da bi ga „zauvek izjedalo iznutra“ da joj taj… »
Južne vesti pre 9 sati
Greg Derr/Pool via REUTERS Patrik Klensi Upozorenje: Priča sadrži detalje i opise pokušaja samoubistva koji bi za neke ljude mogli da budu potresni Patrik Klensi, bivši suprug Lidnzi Klensi, Amerikanke optužene da je ubila njihovo troje dece, smatra da… »
Radio 021 pre 9 sati
Patrik Klensi, u intervjuu za CBS Njuz, priča o posporođajnim mentalnim poteškoćama sa kojima se nosila njegova bivša supruga i tretmanu koji je u javnosti dobio ovaj slučaj. Greg Derr/Pool via REUTERS Patrik Klensi Upozorenje: Priča sadrži detalje i… »
BBC News pre 9 sati
Patrik Klensi, u intervjuu za CBS Njuz, priča o posporođajnim mentalnim poteškoćama sa kojima se nosila njegova bivša supruga i tretmanu koji je u javnosti dobio ovaj slučaj. Upozorenje: Priča sadrži detalje i opise pokušaja samoubistva koji bi za neke… »
Blic pre 8 sati
Upozorenje: Priča sadrži detalje i opise pokušaja samoubistva koji bi za neke ljude mogli da budu potresni Patrik Klensi, bivši suprug Lidnzi Klensi, Amerikanke optužene da je ubila njihovo troje dece, smatra da bi ga „zauvek izjedalo iznutra" da joj taj… »
Žena je ubila njihovo troje dece, a on joj oprostio: "Lindzi nije čudovište", sad čeka bebu sa novom suprugom, ali teorije…
Kurir pre 9 sati
Patrik Klensi i njegova nova supruga, doktorka Rejčel Denis, prvi put su zajedno dali emotivni TV intervju, u kojem su govorili o svom odnosu, ali i teorijama zavere koje su se pojavile nakon što je Patrikova bivša supruga Lindzi Klensi ubila njihovo… »
Oprostio ženi optuženoj za ubistvo njihovo troje dece; "Nisam mislio da ću dočekati 35. rođendan"
B92 pre 10 sati
Patrik Klensi, bivši suprug Lindzi Klensi, Amerikanke optužene da je ubila njihovo troje dece, rekao je da joj je oprostio jer nije želeo da ga mržnja i bol "zauvek izjedaju iznutra". U intervjuu za CBS govorio je o teškom periodu koji je prethodio… »
Bivši muž otkrio zašto je oprostio ženi koja je ubila njihovo troje dece: „Izjedalo bi me zauvek“
Nova pre 10 sati
Patrik Klensi, bivši suprug Lindzi Klensi, optužene da je ubila njihovo troje dece, izjavio je da joj je oprostio jer bi ga, kako kaže, u suprotnom bol i bes „izjedali iznutra do kraja života“. Amerikanka Lindzi Klensi optužena je da je 24. januara 2023… »
"Oprostio sam joj što je ubila naše troje dece": Bivši muž Lindzi Klensi sve šokirao
Telegraf pre 14 sati
Upozorenje: Ova priča sadrži uznemirujuće detalje i govori o pokušaju samoubistva. Patrik Klensi, bivši suprug američke majke optužene za ubistvo njihovo troje dece, rekao je da bi ga "zauvek izjedala bol iznutra" da joj nije oprostio to što je učinila… »
"Bebe su bile mrtve, sin mi je umro na rukama": Majka zadavila troje dece, otac prvi put progovorio o užasu
Mondo pre 15 sati
Tokom proteklih nekoliko meseci, suđenje za ubistvo u Masačusetsu postalo je nacionalna opsesija i kulturni Roršahov test (poznati psihološki test sa mrljama od mastila koji služi za ispitivanje dubokih slojeva ličnosti). Priča o Lindzi Klensi (36)… »
Vesti dana »
Jutro vedro i hladno, tokom dana oblačno s mestimično kišom, temperatura do 21 stepen
RTV pre 45 minutajoš 2 povezane
Kreću otvoreno posle poraza od Slovenije: "Teško je objasniti šta se dogodilo"
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana
FIFA pravi nove poteze: Đani Infantino otkrio šta će predložiti!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane