Povezane vesti

Nekadašnji članovi Ekatarine Velike prvi put zajedno na jednoj bini

Nova pre 2 sata
Iako su Raka, Žika, Marko, Ćima i Firči kao članovi benda Ekatarina Velika odsvirali više od 700 koncerata širom Jugoslavije od 1984. do 1994. godine – nikada nisu svirali svi zajedno. Sada svi oni pod okriljem grupe Krug poručuju: "Mi to možemo zajedno"… »
Nekadašnji članovi EKV-a prvi put zajedno na bini: "Mi to možemo zajedno" 2. decembra u MTS dvorani

Nekadašnji članovi EKV-a prvi put zajedno na bini: "Mi to možemo zajedno" 2. decembra u MTS dvorani

B92 pre 2 sata
Nekadašnji članovi kultnog benda Ekatarina Velika Ivan Ranković Raka, Srđan Žika Todorović, Marko Milivojević, Dragiša Uskoković Ćima i Ivan Fece Firči sviraće zajedno na velikom koncertu koji je najavljen za 2. decembar u MTS dvorani. Iako su Raka… »

Balkan Rock pre 3 sata
U sredu, 2. decembra 2026. godine u mts Dvorani održaće se poseban koncert koji će okupiti sve nekadašnje članove legendarne grupe Ekatarina Velika po prvi put na jednoj bini. Ovaj događaj pod okriljem grupe Krug posvećen je sećanju na EKV i njihov… »
Nekadašnji članovi EKV 2. decembra prvi put zajedno na jednoj bini

Nekadašnji članovi EKV 2. decembra prvi put zajedno na jednoj bini

Nedeljnik pre 3 sata
Iako su Raka, Žika, Marko, Ćima i Firči kao članovi benda Ekatarina Velika odsvirali više od 700 koncerata širom Jugoslavije od 1984. do 1994. godine – nikada nisu svirali svi zajedno. Sada svi oni pod okriljem grupe Krug poručuju: ,,Mi to možemo… »
Veliki koncert posvećen sećanju na Milana i EKV - prvi put zajedno na bini nekadašnji članovi benda

Veliki koncert posvećen sećanju na Milana i EKV - prvi put zajedno na bini nekadašnji članovi benda

N1 Info pre 3 sata
Veliki koncert posvećen sećanju na EKV i Milana Mladenovića biće održan 2. decembra u 20h u MTS dvorani, a prvi put će se zajedno na bini naći nekadašnji članovi benda. Iako su Raka, Žika, Marko, Ćima i Firči kao članovi benda Ekatarina Velika odsvirali… »

Telegraf pre 3 sata
Iako su Raka, Žika, Marko, Ćima i Firči kao članovi benda Ekatarina Velika odsvirali više od 700 koncerata širom Jugoslavije od 1984. do 1994. godine – nikada nisu svirali svi zajedno. Sada svi oni pod okriljem grupe Krug poručuju: ,,Mi to možemo… »

Vesti dana »