Povezane vesti

Ed Širan u suzama nakon skandala zbog Palestine: Izbacio kolegu sa turneje, pa doživeo potpuni linč

Ed Širan u suzama nakon skandala zbog Palestine: Izbacio kolegu sa turneje, pa doživeo potpuni linč

Kurir pre 14 sati
Ed Širan je otvoreno zaplakao tokom emotivnog govora kada se vratio na scenu na svom prvom koncertu nakon otpuštanja Meklmora zbog apela "Slobodna Palestina" i naknadnog odlaska ostalih izvođača koji su otvarali njegove koncerte na turneji. Dok je… »
Slučaj Eda Širana: Ljudi ne žele neutralne umetnike

Slučaj Eda Širana: Ljudi ne žele neutralne umetnike

Mašina pre 16 sati
Britanski kantautor Ed Širan postao je meta kritike nakon što je muzičar Maklemor uklonjen sa Širanove turneje zbog izražavanja podrške Palestini. Njegov slučaj je pokazao da publika širom sveta danas sve više zahteva jasne političke istupe umetnika koje… »
Ed Širan nastavio turneju sam na sceni, pa na bini progovorio o ratu u Gazi: "Osećam se kao da su me prijatelji, porodica i…

Ed Širan nastavio turneju sam na sceni, pa na bini progovorio o ratu u Gazi: "Osećam se kao da su me prijatelji, porodica i…

Blic pre 18 sati
Svetska turneja Eda Širana suočila se sa velikim političkim i organizacionim problemima zbog uklanjanja repera Meklmora iz programa. Prvi solo nastup u Filadelfiji imao je emotivnu atmosferu, a Širan je izrazio osećaj napuštenosti ali i zahvalnost… »

Vesti dana »