Povezane vesti

Šetala sa decom kada ju je pogodio metak! Policija uhapsila lovca zbog ubistva: "Mislio sam da je jelen"

Šetala sa decom kada ju je pogodio metak! Policija uhapsila lovca zbog ubistva: "Mislio sam da je jelen"

Telegraf pre 1 dan
Proglašena mrtvom u bolnici. Lovac Volter Murhed (74) iz Salisberija u Merilendu uhapšen je i optužen za ubistvo iz nehata pošto je, kako navodi policija, u Delaveru pucao na ženu koju je pomešao sa jelenom. Državna policija je saopštila da je Murhed u… »
Šetala je sa mužem i dvoje dece kad je pogodio metak! Ubrzo je lovac uhapšen zbog ubistva: "Mislio sam da je jelen?!"

Šetala je sa mužem i dvoje dece kad je pogodio metak! Ubrzo je lovac uhapšen zbog ubistva: "Mislio sam da je jelen?!"

Blic pre 1 dan
Volter Murhed (74) iz Merilenda uhapšen je zbog ubistva iz nehata nakon što je pucao na ženu misleći da je jelen. Incident se dogodio u Delaveru, gde je žrtva, Santos Marija Čilel Soto, šetala poljem sa porodicom. Lovac Volter Murhed (74) iz Salisberija… »
Lovac greškom ubio ženu misleći da je jelen: Optužen za ubistvo iz nehata

Lovac greškom ubio ženu misleći da je jelen: Optužen za ubistvo iz nehata

Newsmax Balkans pre 1 dan
Lovac (74) iz Merilenda uhapšen je i optužen za ubistvo iz nehata nakon što je u američkoj saveznoj državi Delaver smrtonosno ranio ženu (39), koju je, prema navodima policije, tokom lova zamenio za jelena. Prema saopštenju Državne policije Delavera… »
Lovac optužen za ubistvo iz nehata: ubio ženu jer je mislio da je jelen

Lovac optužen za ubistvo iz nehata: ubio ženu jer je mislio da je jelen

Politika pre 1 dan
Žrtva šetala poljem sa mužem i dvoje dece. Lovac Volter Murhed (74) iz Salisberija u Merilendu uhapšen je i optužen za ubistvo iz nehata nakon što je, kako navodi policija, u Delaveru pucao na ženu koju je pomešao sa jelenom. Državna policija Delavera… »

Vesti dana »