Povezane vesti

Đukić (SRCE) pozvao na televizijski duel ministarku Đedović Handanović

Radio sto plus pre 12 sati
“Ajda da ne dangubimo. Biće mi zadovoljstvo da sa ministarkom Đedović Handanović ukrstim stavove. Bilo bi konačno vreme da građani čuju šta imamo da kažemo o energetici u razgovoru umesto kroz saopštenja. Vreme, može odmah danas. Televizija, po izboru… »
Energetičar iz partije SRCE Goran Đukić pozvao na tv duel ministarku Dubravku Đedović Handanović

Energetičar iz partije SRCE Goran Đukić pozvao na tv duel ministarku Dubravku Đedović Handanović

Nova ekonomija pre 12 sati
Predsednik Resornog odbora za energetiku Srbija centra (SRCE) Goran Đukić pozvao je danas na duel ministarku energetike Dubravku Đedović Handanović i prepustio joj izbor televizije. „Ajda da ne dangubimo. Biće mi zadovoljstvo da sa ministarkom Đedović… »
Goran Đukić pozvao ministarku energetike na TV duel

Goran Đukić pozvao ministarku energetike na TV duel

Serbian News Media pre 13 sati
Predsednik Resornog odbora za energetiku organizacije Srbija centar Goran Đukić pozvao je ministarku rudarstva i energetike Dubravku Đedović Handanović na javni televizijski duel. Iz ove organizacije naveli su da pozdravljaju što su predstavnici vlasti… »

Serbian News Media pre 12 sati
„Ajda da ne dangubimo. Biće mi zadovoljstvo da sa ministarkom Đedović Handanović ukrstim stavove. Bilo bi konačno vreme da građani čuju šta imamo da kažemo o energetici u razgovoru umesto kroz saopštenja. Vreme, može odmah danas. Televizija, po izboru… »

Vesti dana »