Povezane vesti
"Potpisali smo papire za razvod, izgrlili se kao brat i sestra" Požgaj prijavio ženu za nasilje, usledio krah braka, a sad…
Blic pre 5 sati
Aleksandar Požgaj prošao je kroz pravu agoniju sa zdravstvenim stanjem o čemu je ranije govorio. Aleksandar je ranije hteo da zavešta organe i insistirao da njegova majka potpiše saglasnot. Nekadašnji političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj… »
"Sad smo kao brat i sestra" Bivši političar i rijaliti učesnik zvanično potpisao papire za razvod: I dalje misli da nisam…
Kurir pre 5 sati
Bivši političar i rijaliti igrač, Aleksandar Požgaj, stavio je tačku na brak sa Ivanom. Kako je otkrio, zvanično su potpisali papire za razvod, a ne krije da mu je ipak bilo drago kada je video sada već bivšu suprugu. - Srce mi je bilo puno kada sam… »
Potpisao papire za razvod: Bivši političar stavio tačku na brak - objava o rastanku iznenadila sve
Telegraf pre 5 sati
Bivši političar i rijaliti igrač, Aleksandar Požgaj, stavio je tačku na brak sa Ivanom. Kako je otkrio, zvanično su potpisali papire za razvod, a ne krije da mu je ipak bilo drago kada je video sada već bivšu suprugu. - Srce mi je bilo puno kada sam… »
Vesti dana »
Osetno zahlađenje već danas stiže u Srbiju: Čubrilo najavljuje mrazeve, a evo kada nas čeka otopljenje
Mondo pre 5 satijoš 40 povezanih
(Foto) Ivanović na suđenju za "Generalštab" negirao krivicu: "Niko nije tražio da falsifikujem dokumenta"
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 22 povezane
„Čuvari Ustava“ ovacijama dočekani u Subotici: Danas doček biciklista pred zgradom Županije u Somboru
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
CNN, MSNOW i Politico obavestili Trampa: Podnosimo tužbu zbog zabrane pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih