Povezane vesti

"Bio sam u njegovom stanu" Ilija Pečenica o aferi sa Filipom Đukićem: Otkrio ko u januaru ulazi u Elitu 10 (video)

"Bio sam u njegovom stanu" Ilija Pečenica o aferi sa Filipom Đukićem: Otkrio ko u januaru ulazi u Elitu 10 (video)

Blic pre 12 sati
Ilija je otkrio i da li mu je neka devojka koja dolazi u salon otkrila da će postati buduća učesnica i zakoračiti u Belu kuću. On je zapretio tužbom Urošu Staniću zbog tvrdnja o aferi sa Filipom Đukićem. Bivši učesnik “Elite 9“ i frizer Ilija Pečenica… »
Uroš tvrdi da je Pečenica bio intiman sa Filipom Đukićem. Ilija se odmah oglasio: "Moraće na sudu da dokaže"

Uroš tvrdi da je Pečenica bio intiman sa Filipom Đukićem. Ilija se odmah oglasio: "Moraće na sudu da dokaže"

Blic pre 19 sati
Pečenica je izjavio da mu je Đukić dobar prijatelj, a Aneli super drugarica, dok će sa Urošem rešiti sve na sudu. Frizer smatra da će dobiti spor i da će Stanić potencijalno morati prebaciti sav svoj rijaliti honorar na njegov račun. Učesnik "Elite 10"… »
"Moraće na sudu da dokaže da sam bio sa Đukićem" Uroš Stanić tvrdi da je Ilija Pečenica bio intiman sa Filipom, frizer…

"Moraće na sudu da dokaže da sam bio sa Đukićem" Uroš Stanić tvrdi da je Ilija Pečenica bio intiman sa Filipom, frizer…

Kurir pre 20 sati
Učesnik "Elite 10" Uroš Stanić izneo je ozbiljne opružbe na račun bivšeg cimera, frizera Ilije Pečenice, kojeg je optužio da mu je podvalio sintetičku kosu za nadogradnju koju je, kako tvrdi, platio 1.500 evra. Uroš je sada otišao na drugu temu pa je… »

Vesti dana »