Povezane vesti
"Srča mu isekla beonjaču!" Lomili čaše, morao hitno da prekine pevanje: Naš pevač doživeo dramu na nastupu
Telegraf pre 23 sata
Pevač i voditelj "Zvezda Granda", Milan Mitrović, pojavio se danas na Košutnjaku, gde se snima nova epizoda popularnog muzičkog takmičenja. Mitrović je otkrio kakva atmosfera vlada na snimanjima, pa izneo niz komplimenata za članicu žirija, Svetlanu Cecu… »
Milan Mitrović otkrio šta se dešava iza kulisa „Zvezda Granda“: Ceca mu bira stajling, a evo šta je rekao za Darine smele…
Kurir pre 24 sata
Voditelj „ Zvezda Granda“ Milan Mitrović otkrio je detalje sa snimanja popularnog muzičkog takmičenja, progovorio o članicama žirija, njihovim stajlinzima, ali i incidentima koje je doživljavao tokom svojih nastupa. Milan je priznao da je nekoliko puta… »
"Lomili su čaše ispred mene, prekinuo sam nastup" Pevač o haosu koji je doživeo u kafani: "Dve sam im oprostio, treća je bila…
Blic pre 24 sata
Milan Mitrović je prokomentarisao stajlinge žirija 'Zvezda Granda', posebno pohvalivši Cecu i Snežanu. Otkrio je da je jednom prekinuo nastup jer su gosti lomili čaše, što nije želeo da toleriše. Danas smo na snimanju "Zvezda Granda" popričali sa Milanom… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 34 povezane
Aleksić saopštio da se koalicija Narodna Srbija povlači iz izborne trke
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
Gužve na šalterima Poštanske štedionice u Nišu zbog isplate pomoći od 6.000 dinara
Niške vesti pre 1 satjoš 71 povezana