Povezane vesti

"Koleginice mogu samo da sanjaju mog dečka" Dara Bubamara sigurna u ljubav mlađeg partnera: Nismo mi vezani pupčanom vrpcom

"Koleginice mogu samo da sanjaju mog dečka" Dara Bubamara sigurna u ljubav mlađeg partnera: Nismo mi vezani pupčanom vrpcom

Kurir pre 22 sata
Dara Bubamara došla je na snimanje "Zvezda Granda", a ono što je odmah bilo primetno je to da je nije dovezao dečko, što je ranije bio slučaj. Ona je odmah objasnila da je između njih dvoje sve u redu i otkrila zbog čega je bez njega stigla na Košutnjak… »
Daru Bubamaru dečko prvi put nije dovezao na snimanje Pormenila imidž, pa se naoštrila: "Ja sam jezičara!", spomenula i…

Daru Bubamaru dečko prvi put nije dovezao na snimanje Pormenila imidž, pa se naoštrila: "Ja sam jezičara!", spomenula i…

Blic pre 22 sata
Naglasila je koliko ulaže u svoj posao i opisala naporan tempo nastupa i snimanja. Izdvojila se komentarima o svom izgledu i odnosu prema koleginicama, naglašavajući da je poznata po britkom jeziku, ali da se u poslednje vreme smirila. Pevačica Dara… »
Daru u besnoj mašini nije dovezao dečko, otkrila da li se viđa sa njegovim roditeljima: “Nemamo vremena…”

Daru u besnoj mašini nije dovezao dečko, otkrila da li se viđa sa njegovim roditeljima: “Nemamo vremena…”

Telegraf pre 22 sata
Dara Bubamara stigla je na snimanje Zvezda Granda u besnom "poršeu", koji ovog puta nije dovezao njen dečko. Prvo iznenađenje za okupljene medije jeste bio i trenutak kada je vozač izašao iz auta kako bi otvorio Dari vrata, a to nije bio njen znatno… »

Vesti dana »