Povezane vesti
Slaviša je otac heroj! Radio dva posla i sam podigao ćerku sa Daunovim sindromom: Evo čime se ona danas bavi
Telegraf pre 2 minuta
U srcu Srbije, u Kragujevcu živi otac heroj, koji na svom ličnom primeru pokazuje da biti roditelj nije lako, ali kad je u pitanju tvoje dete nema odustajanja. Slavišu Veličkovića i njegovu ćerku Anju (21) zna ceo grad kao Cakija i Lokicu, oni su… »
Otac heroj iz Kragujevca Slaviša nije dozvolio da Lokica ostane u domu! Njihova borba i ljubav traju već 21 godinu
Blic pre 1 sat
Anja je završila osnovnu i srednju školu uz pomoć ličnog asistenta, zahvaljujući naporima svog oca Lokica pomaže tati u radionici, voli muziku i ima bogat društveni život sa vršnjacima iz udruženja 'Daun' U srcu Srbije, u Kragujevcu živi otac heroj, koji… »
Slaviša je jedan od tihih heroja Srbije: ćerku Anju sa Daunovim sindromom uzeo iz doma i sam odgajio
Mondo pre 2 sata
Slavišu Veličkovića i njegovu ćerku Anju (21) zna ceo grad kao Cakija i Lokicu, oni su nerazdvojan tandem duže od dve decenije. Lokica je rođena sa Daunovim sindromom, a njena majka i tadašnja Slavišina supruga bebu je predala u dom i razveli su se… »
Ćerku sa Daunovim sindromom uzeo iz doma i postao samohrani otac: „Nema te sile koja bi me razdvojila od Lokice“, kaže…
Dnevnik pre 1 sat
U srcu Srbije, u Kragujevcu živi otac heroj, koji na svom ličnom primeru pokazuje da biti roditelj nije lako, ali kad je u pitanju tvoje dete nema odustajanja. Slavišu Veličkovića i njegovu ćerku Anju (21) zna ceo grad kao Cakija i Lokicu, oni su… »
Slaviša je samohrani otac heroj: Ćerkicu Anju sa Daunovim sindromom ni za živu glavu nije hteo dao u dom - danas je ona srećna…
RINA pre 2 sata
Kragujevac - U srcu Srbije, u Kragujevcu živi otac heroj, koji na svom ličnom primeru pokazuje da biti roditelj nije lako, ali kad je u pitanju tvoje dete nema odustajanja. Slavišu Veličkovića i njegovu ćerku Anju (21) zna ceo grad kao Cakija i Lokicu… »
Vesti dana »
Nastavljeno suđenje u slučaju Generalštab, Ivanović negirao krivicu
Politika pre 8 minutajoš 18 povezanih
Studentska biciklistička tura Čuvari Ustava u sredu stiže u Vranje
Vranje news pre 3 satajoš 13 povezanih
Starović: Uspostavljen obrazac nekažnjivosti za kampanju protiv Srba na KiM
RTV pre 12 minutajoš 16 povezanih